CONFERINŢA:

Carieră în industria energetică 2019 1

06 nov. 2019 Comunicate de presă
D.I.
Carieră în industria energetică 2019

Cea mai mare şi cea mai modernă rafinărie din sud estul Europei, singurul producător de energie nucleară şi combustibil nuclear din România, operatorul de transport şi sistem din România care asigura funcţionearea SEN în condiţii de maximă siguranţă şi stabilitate, cea mai inovatoare companie din domeniul materialelor de construcţii şi una dintre cele mai importante companii din domeniul energiei eoliene din România. Acesta este decorul în care au oportunitatea de a se dezvolta profesional inginerii din Dobrogea, aflaţi la început de carieră.

Filiala Bucureşti Tineret a Societăţii Inginerilor Energeticieni din România, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanţa organizează în perioada 8-9 noiembrie 2019, în incinta Universităţii, evenimentul "Conferinţă: Carieră în industria energetică 2019, ediţia Constanţa".

Ajunsă deja la ediţia cu numărul doi în Constanţa ( a opta ediţie a acestui tip de eveniment), conferinţa se bucură de susţinerea companiilor naţionale şi internaţionale ce activează pe plan local. Ţinând cont de feedback-ul pozitiv al ultimei ediţii la Constanţa, primit atat din partea studenţilor, principalii beneficiari ai acestui eveniment, cât şi din partea Universităţii şi a companiilor, nevoia unui astfel de eveniment este evidentă. Presiunea lipsei forţei calificate de muncă, apăsătoare pe umerii companiilor energetice dar şi dorinţa tinerilor de a-şi începe cariera într-un mediu propice dezvoltării lor profesionale este principalul motiv care ne-a determinat să organizăm un astfel de eveniment, asigurând un cadru şi o atmosferă destinsă pentru aceste întâlniri.

Programul acestei ediţii se întinde pe o perioadă de două zile. Cele aproximativ 100 de persoane înscrise online până în acest moment vor asista la deschiderea evenimentului, la care sunt invitaţi Dl. Prof. univ. dr. Mihai Gîrţu - Prorector al Universităţii Ovidius din Constanţa, Dl. Prof.univ.dr.ing. Ionel Nicolae - Decan al Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul UOC, D-na Conf. univ. dr. Viorica Popescu - Decan a Facultăţii de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie din cadrul UOC şi Cînepă Irina-Maria - Coordonator Resurse Umane a Ligii Studenţilor Universitatea "Ovidius" din Constanţa.

La conferinţă îşi vor prezenta oportunităţile de carieră companiile: Rompetrol, Nuclearelectrica, Transelectrica, Celco şi Wind Technicians (Monsson). Pentru maximizarea interacţiunii dintre angajatori şi participanţi, complementar prezentărilor, va fi susţinut un workshop ("Refinery Fundamentals & Economics"- Rompetrol) dar la fel de importante vor fi şi pauzele de networking, unde standurile partenerilor devin puncte de atracţie.

Din acest eveniment, marca SIER Bucureşti Tineret, nu vor lipsi vizitele tehnice. Sâmbătă, 9 noiembrie, 25 de norocoşi vor vizita Fabrica Celco, companie ce se implica activ în dezvoltarea tinerilor dar şi în implementarea unor proiecte inovatoare de eficienţă energetică. În acelaşi timp, alte 25 de persoane vor avea ocazia să viziteze staţia cu cel mai mare nivel de tensiune din Romania, Isaccea.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Opinia cititorului: 1
1.   Pacat
mesaj trimis de Marian în data de 06.11.2019, 19:09

Cred ca trebuiau invitati si reprezentanti ai firmelor de insolventa.Din cate cunosc sunt implicati activ in destinele multor societati din energie.

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

UniCredit oferă un discount de dobândă la creditele semnate cu semnătură electronică
03 iul. A.P.


Spitalele PremiQaMed din Viena:"Austria este prima opţiune a românilor în ceea ce priveşte turismul medical""
03 iul. A.P.


Enel Green Power câştigă prima licitaţie de energie solară din India
01 iul. S.B.


Boualem Saidi a fost numit la conducerea diviziei Crop Science a grupului de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova
01 iul. A.P.


DELOITTE, DESPRE LIBERALIZAREA PIEŢEI GAZELOR DE LA 1 IULIE:Autorităţile ignoră legislaţia, analizele de impact şi consultarea cu mediul de afaceri1
01 iul. A.P.


Cursele charter decolează, de astăzi, spre destinaţii din Grecia6
01 iul. A.T.


PREMIERĂ ÎN ROMÂNIAŢara noastră intră în elita francizelor
01 iul. G.U.


Comisia Europeană a adoptat un regulament de instalare a infrastructurii 5G1
30 iun. A.P.


PRINTR-O SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE PARLAMENTUL EUROPEANIniţiativa CEO propune măsuri pentru o revenire economică durabilă
30 iun. A.P.


Depozitarul Central va distribui dividende pentru SIF OLTENIA S.A.1
30 iun. C.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.