CONFERINŢA:

Carieră în industria energetică 2019 1

06 nov. 14:48 Comunicate de presă
D.I.
Carieră în industria energetică 2019

Cea mai mare şi cea mai modernă rafinărie din sud estul Europei, singurul producător de energie nucleară şi combustibil nuclear din România, operatorul de transport şi sistem din România care asigura funcţionearea SEN în condiţii de maximă siguranţă şi stabilitate, cea mai inovatoare companie din domeniul materialelor de construcţii şi una dintre cele mai importante companii din domeniul energiei eoliene din România. Acesta este decorul în care au oportunitatea de a se dezvolta profesional inginerii din Dobrogea, aflaţi la început de carieră.

Filiala Bucureşti Tineret a Societăţii Inginerilor Energeticieni din România, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanţa organizează în perioada 8-9 noiembrie 2019, în incinta Universităţii, evenimentul "Conferinţă: Carieră în industria energetică 2019, ediţia Constanţa".

Ajunsă deja la ediţia cu numărul doi în Constanţa ( a opta ediţie a acestui tip de eveniment), conferinţa se bucură de susţinerea companiilor naţionale şi internaţionale ce activează pe plan local. Ţinând cont de feedback-ul pozitiv al ultimei ediţii la Constanţa, primit atat din partea studenţilor, principalii beneficiari ai acestui eveniment, cât şi din partea Universităţii şi a companiilor, nevoia unui astfel de eveniment este evidentă. Presiunea lipsei forţei calificate de muncă, apăsătoare pe umerii companiilor energetice dar şi dorinţa tinerilor de a-şi începe cariera într-un mediu propice dezvoltării lor profesionale este principalul motiv care ne-a determinat să organizăm un astfel de eveniment, asigurând un cadru şi o atmosferă destinsă pentru aceste întâlniri.

Programul acestei ediţii se întinde pe o perioadă de două zile. Cele aproximativ 100 de persoane înscrise online până în acest moment vor asista la deschiderea evenimentului, la care sunt invitaţi Dl. Prof. univ. dr. Mihai Gîrţu - Prorector al Universităţii Ovidius din Constanţa, Dl. Prof.univ.dr.ing. Ionel Nicolae - Decan al Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul UOC, D-na Conf. univ. dr. Viorica Popescu - Decan a Facultăţii de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie din cadrul UOC şi Cînepă Irina-Maria - Coordonator Resurse Umane a Ligii Studenţilor Universitatea "Ovidius" din Constanţa.

La conferinţă îşi vor prezenta oportunităţile de carieră companiile: Rompetrol, Nuclearelectrica, Transelectrica, Celco şi Wind Technicians (Monsson). Pentru maximizarea interacţiunii dintre angajatori şi participanţi, complementar prezentărilor, va fi susţinut un workshop ("Refinery Fundamentals & Economics"- Rompetrol) dar la fel de importante vor fi şi pauzele de networking, unde standurile partenerilor devin puncte de atracţie.

Din acest eveniment, marca SIER Bucureşti Tineret, nu vor lipsi vizitele tehnice. Sâmbătă, 9 noiembrie, 25 de norocoşi vor vizita Fabrica Celco, companie ce se implica activ în dezvoltarea tinerilor dar şi în implementarea unor proiecte inovatoare de eficienţă energetică. În acelaşi timp, alte 25 de persoane vor avea ocazia să viziteze staţia cu cel mai mare nivel de tensiune din Romania, Isaccea.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Opinia cititorului: 1
1.   Pacat
mesaj trimis de Marian în data de 06.11.2019, 19:09

Cred ca trebuiau invitati si reprezentanti ai firmelor de insolventa.Din cate cunosc sunt implicati activ in destinele multor societati din energie.

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

ANUNŢ PUBLICPRIVIND SELECŢIA MEMBRILOR CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE AL COMPANIEI MUNICIPALE STRĂZI, PODURI ŞI PASAJE BUCUREŞTI S.A.
16 dec. I.A.


Idei de decor pentru camera unei antreprenoare fericite
11 dec. M.I.


Coletaria.ro se extinde în ţara noastră, pe fondul creşterii rapide a cererii de soluţii alternative de livrare
11 dec. A.I.G.


Artprint S.A., drumul de la o firmă de familie la o companie a secolului XXI
11 dec. A.I.G.


Adrian Oros a discutat cu ambasadorul Olandei despre viitorul agricol al ţării2
10 dec. A.I.G.


CertAsig îşi consolidează capitalul
10 dec. A.I.G.


ANCOM:Mai mult de jumătate dintre conexiunile de internet mobil sunt 4G
10 dec. A.I.G.


City Insurance, creştere de 38% în primele nouă luni din 2019
10 dec. A.I.G.


EVOMAG:Vânzări de 5 milione de euro de Black Friday
10 dec. A.I.G.


Clientii Porsche Asigurari pot face autoconstatarea daunelor online
10 dec. A.I.G.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.