CONSULTANTUL ANDREEA SZABO:

"Programul Start-up Nation ar putea trece în 2018 de la stadiul de Trabant la cel de Mercedes" 5

16 feb. 19:13 Companii-Afaceri
D.I.
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Andreea Szabo, general manager la Commonwealth Consulting, apreciază că programul "Start-Up Nation" ar putea suferi o îmbunătăţire considerabilă anul acesta, dacă ministrul pentru Mediul de Afaceri îşi va pune în aplicare reforme în diverse etape ale implementării, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Andreea Szabo a declarat: "Programul Start-up Nation 2017 înaintează cu viteză mică şi cu consum mare de energie, asemeni unui Trabant. Dacă Ministrul Oprea se ţine de cuvânt şi pune în practică ideile pe care şi le-a asumat astăzi, ca urmare a discuţiilor cu noi, consultanţii, Programul Start-up Nation ar putea trece în 2018 de la stagiul de Trabant la cel de Mercedes"

Potrivit sursei citate, ministrul Radu Oprea şi alţi responsabili din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat s-au întâlnit astăzi, cu mai mulţi consultanţi care au gestionat proiecte în programul Start-Up Nation pentru a discuta "eventuale măsuri de îmbunătăţire a sistemului", în ediţia din acest an.

În acest sens, Andreea Szabo susţine că în cadrul reuniunii s-a ajuns la o serie de concluzii, printre care: "ministerul îşi doreşte finanţarea a 10.000 de proiecte în sesiunea din 2018; sesiunea de deschidere a înscrierilor va începe, cel mai devreme, în aprilie sau în iunie, după rectificarea bugetară; planul de afaceri din 2018 va fi, cel mai probabil, simplificat faţă de cel din 2017; grila de evaluare a proiectelor va ramane aceeaşi; procedurile de evaluare şi implementare vor fi uniformizate la nivelul agenţiilor; nu toate proiectele de pe lista de aşteptare din 2017 vor primi finanţare; nu în ultimul rând, ministerul va ţine cont de propunerile înaintate de consultanţi şi va organiza periodic sesiuni de consultări pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a programului în 2018".

În cele din urmă, Szabo afirmă: "Cele mai multe dintre propunerile pe care le-am înaintat ministrului vizează măsuri unitare de evaluare şi implementare în cadrul Agenţiilor pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului, la care se adaugă idei de eficientizare a proceselor de evaluare, contractare, implementare şi monitorizare a proiectelor depuse".


Opinia cititorului: 5
1.   cine este Andreea Szabo?
mesaj trimis de un client în data de 17.02.2018, 10:04

Un general manager de asemenea amploare nu cred ca ar trebui sa cerseasca atentie pe mici grupuri de facebook pentru a "atrage clienti". Un general manager s-ar ocupa de chestii inalte ca responsabilitati mari, nu de pescuit clienti pe facebook.

Multumesc !  

1.1.   datul cu părerea (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de alt consultant în data de 17.02.2018, 13:18

După ce Andreea consumă energie și timp să dea indicații și să ajute beneficiari în mod gratuit, se mai găsesc deștepți ca tine să comenteze...

1.2.   Andreea de pe facebook. LOL (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de Andrei în data de 17.02.2018, 17:24

E general manager la firma ei cu asociat unic si 1 amgajat. De ce esti hater?

Dupa ce ca ne ajuta pe toti pe facebook, gratis. :D 

1.3.   Este necesara implicarea oriciu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de Lyl în data de 18.02.2018, 10:24

Cu atat mai bine pentru toti, este faptul ca se discuta in aceste grupuri mici. Asa , orice necunoscator, sau putin cunoscator isi poate face o idee despre program. Felicitari consultanrilor care se impluca si isi fac treaba bine si corect!

1.4.   re: cine este Andreea Szabo? (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de pentru un client în data de 05.03.2018, 21:02

Andreea Szabo nu cerseste clienti. Andreea Szabo a postat GRATIS un ghid de implementare Start-Up Nation 2017 complet.

E o diferenta, dar parerea dumneavoastra e respectata. 

Bogdan E.  

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Ministerul Economiei a făcut o înţelegere cu Damen, ca statul să preia 51% din Şantierul Naval Mangalia
23 mar. A.A.


SITE-UL OLIGARCHSINSIDER.COM:Fluxys, concurent cu Transgaz în preluarea DESFA, este partener cu Gazprom
23 mar. M.P.


Grupul care deţine Kanal D, vândut unei companii apropiate preşedintelui Erdogan
23 mar.


ADVERTORIALCONVOCATOR al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii comerciale ZENTIVA S.A., înmatriculată sub J40/363/1991, CUI 336206
23 mar.


ÎN ŢARA NOASTRĂHolzindustrie Schweighofer a investit un milion de euro în sistemul de securitate al lanţului de aprovizionare
23 mar. R.R.


Commerzbank şi-a suspendat reclamele de pe Facebook în urma scandalului Cambridge Analytica
22 mar. V.D.


BMW nu va produce în masă automobile electrice pană în 2020
22 mar. M.D


CTP o numeşte pe Andreea Odovîncă în funcţia de Director Financiar pentru România
22 mar. M.D


ANCOM a amendat Vodafone pentru nerespectarea Regulamentului european "Roam like at home"
22 mar. M.D


Werk Property Group investeşte 14 milioane de euro într-un proiect rezidenţial unic în România1
22 mar. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.