CONSULTANTUL ANDREEA SZABO:

"Programul Start-up Nation ar putea trece în 2018 de la stadiul de Trabant la cel de Mercedes" 5

16 feb. 19:13 Companii
D.I.
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Andreea Szabo, general manager la Commonwealth Consulting, apreciază că programul "Start-Up Nation" ar putea suferi o îmbunătăţire considerabilă anul acesta, dacă ministrul pentru Mediul de Afaceri îşi va pune în aplicare reforme în diverse etape ale implementării, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Andreea Szabo a declarat: "Programul Start-up Nation 2017 înaintează cu viteză mică şi cu consum mare de energie, asemeni unui Trabant. Dacă Ministrul Oprea se ţine de cuvânt şi pune în practică ideile pe care şi le-a asumat astăzi, ca urmare a discuţiilor cu noi, consultanţii, Programul Start-up Nation ar putea trece în 2018 de la stagiul de Trabant la cel de Mercedes"

Potrivit sursei citate, ministrul Radu Oprea şi alţi responsabili din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat s-au întâlnit astăzi, cu mai mulţi consultanţi care au gestionat proiecte în programul Start-Up Nation pentru a discuta "eventuale măsuri de îmbunătăţire a sistemului", în ediţia din acest an.

În acest sens, Andreea Szabo susţine că în cadrul reuniunii s-a ajuns la o serie de concluzii, printre care: "ministerul îşi doreşte finanţarea a 10.000 de proiecte în sesiunea din 2018; sesiunea de deschidere a înscrierilor va începe, cel mai devreme, în aprilie sau în iunie, după rectificarea bugetară; planul de afaceri din 2018 va fi, cel mai probabil, simplificat faţă de cel din 2017; grila de evaluare a proiectelor va ramane aceeaşi; procedurile de evaluare şi implementare vor fi uniformizate la nivelul agenţiilor; nu toate proiectele de pe lista de aşteptare din 2017 vor primi finanţare; nu în ultimul rând, ministerul va ţine cont de propunerile înaintate de consultanţi şi va organiza periodic sesiuni de consultări pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a programului în 2018".

În cele din urmă, Szabo afirmă: "Cele mai multe dintre propunerile pe care le-am înaintat ministrului vizează măsuri unitare de evaluare şi implementare în cadrul Agenţiilor pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului, la care se adaugă idei de eficientizare a proceselor de evaluare, contractare, implementare şi monitorizare a proiectelor depuse".


Opinia cititorului: 5
1.   cine este Andreea Szabo?
mesaj trimis de un client în data de 17.02.2018, 10:04

Un general manager de asemenea amploare nu cred ca ar trebui sa cerseasca atentie pe mici grupuri de facebook pentru a "atrage clienti". Un general manager s-ar ocupa de chestii inalte ca responsabilitati mari, nu de pescuit clienti pe facebook.

Multumesc !  

1.1.   datul cu părerea (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de alt consultant în data de 17.02.2018, 13:18

După ce Andreea consumă energie și timp să dea indicații și să ajute beneficiari în mod gratuit, se mai găsesc deștepți ca tine să comenteze...

1.2.   Andreea de pe facebook. LOL (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de Andrei în data de 17.02.2018, 17:24

E general manager la firma ei cu asociat unic si 1 amgajat. De ce esti hater?

Dupa ce ca ne ajuta pe toti pe facebook, gratis. :D 

1.3.   Este necesara implicarea oriciu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de Lyl în data de 18.02.2018, 10:24

Cu atat mai bine pentru toti, este faptul ca se discuta in aceste grupuri mici. Asa , orice necunoscator, sau putin cunoscator isi poate face o idee despre program. Felicitari consultanrilor care se impluca si isi fac treaba bine si corect!

1.4.   re: cine este Andreea Szabo? (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de pentru un client în data de 05.03.2018, 21:02

Andreea Szabo nu cerseste clienti. Andreea Szabo a postat GRATIS un ghid de implementare Start-Up Nation 2017 complet.

E o diferenta, dar parerea dumneavoastra e respectata. 

Bogdan E.  

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Qatar Petroleum, investiţie de 20 miliarde dolari în SUA
16 dec. E.A.


MEDIAT DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR LUCIAN ŞOVA:Acord între conducerea Romatsa şi sindicat
15 dec. T.T.


DIN CAUZA ZĂPEZII:Aeroportul Internaţional din Timişoara, închis temporar
15 dec. L.T.


FP critică Ministerul Transporturilor
14 dec. D.D.


Ţara noastră - blocaj economic în sectorul forestier
14 dec. L.I.


ANRE:Cresc tarifele pentru distribuţia energiei electrice
14 dec. T.A.


CET Govora a salvat Oltchim de la faliment3
14 dec. I.T.


Delta Studio a lansat a 3-a ediţie a Albumului Lifestyle Design Interior
14 dec. R.R.


Hidroelectrica a finalizat modernizarea Hidroagregatului II al CHE Bereşti
14 dec. Mihai Gongoroi


Mai mulţi bani pentru IMM-urile din domeniul IT
14 dec. I.Ghe.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.