COTAR susţine actuala conducere a ASF 5

09 nov. 2018 Bănci-Asigurări
M.F.
Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Piaţa asigurărilor din România a cunoscut o consolidare recentă. Tocmai de aceea, Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) face un apel pentru menţinerea unor politici responsabile, care să diminueze vulnerabilităţile şi să consolideze piaţa. Membrii COTAR susţin actuala conducere ASF şi cer guvernului să o menţină, indiferent de luptele politice. Astfel, politicienii aflaţi la conducerea statului ar da dovadă de responsabilitate şi ar putea arăta că ţin cont de opiniile mediului de afaceri, notează Agerpres.

"Piaţa asigurărilor s-a stabilizat în cursul anului trecut cu o consolidare confirmată şi în 2018, iar evoluţiile consemnate de piaţa locală de asigurări sunt pe un trend pozitiv", afirmă reprezentanţi COTAR.

"Deşi foarte dificil de gestionat, această perioadă a fost traversată fără a afecta semnificativ stabilitatea pieţei şi drepturile asiguraţilor, datorită măsurilor implementate de conducerea ASF, alături de Fondul de Garantare a Asiguraţilor, Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România şi printr-o bună colaborare cu alte instituţii relevante din România, remarcând implicarea decizională şi susţinerea din partea Guvernului şi a Parlamentului României", consideră Vasile Ştefănescu, preşedintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

Noul cadru legislativ a făcut că ultimii doi să reprezinte un punct de reper pentru piaţa asigurărilor, datorită adoptării de către Parlamentul României a noii Legi RCA şi a legii care transpune directiva IDD privind distribuţia produselor de asigurare.

"Toate acestea au contribuit la stabilizarea pieţei asigurărilor obligatorii privind RCA, obţinută cu eforturi importante în ultimii ani. Nu e momentul să ne jucăm cu funcţii, cu tergiversări şi cu răzgândiri, într-un domeniu vital pentru economie, precum ASF. Avem încredere în actuala conducere ASF şi în Leonardo Badea. De aceea, facem un apel pentru menţinerea unei politici responsabile şi unui nivel profesional ridicat în legătură cu supravegherea şi reglementarea acestui sector, în vederea diminuării vulnerabilităţii şi continuării procesului de consolidare a pieţei", a concluzionat preşedintele COTAR.


Opinia cititorului: 5
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 09.11.2018, 14:31

"Avem încredere în actuala conducere ASF şi în Leonardo Badea".Bravo COTAR. Nimeni din restul de sectoare supravegheate de ASF nu au fost atat de penibili ca voi. Reusesc sa scriu aces coment dupa ce am vomat la cat de scarbosi puteti fi. Sustineti Conducerea ASF si pe Leo. E destept rau. A trecut pe la 3 cursuri la Valahia dar intelege bine care a treaba cu ASF. La fel si Biro Albin care abia mormaie "buna ziua"in romaneste ca nu stie limba. La fel si Gabitza Boca. Dansa e un monument din stiinta in asigurari, printre 3 swap-uri in Facebook. La fel si Marcu cand respira. El si zombiul de la Pensii. Intelege bine cum e cu asigurarile Coca. De aia cand a avut si el un interviu, in sala de jos de la ASF, de sub scari, se balbaia la intrebarile jurnalistilor. Sustineti Consiliul ASF si pe Leo ca "e" buni...vai de capul vostru de penibili patetici si dezgustatori. Rusine...dar ce sa ceri de la COTAR. Soferi :-j

1.1.   Țiganii prefera borfași (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de Sandu Ștefănescu în data de 09.11.2018, 18:53

COTAR este o organizație fantoma condusă de un interlop de etnie roma, care are o singura valoare “banul”. Țiganul care o conduce nu poate mobiliza la niciun protest mai mult de 300 de spărgători de semințe și a demonstrat acest lucru cu mega penibilul miting anti UBER, când abia a strâns 300 de burtoși transpirați bucuroși ca in ziua aceea nu muncesc, dar ca sunt totuși plătiți de către patroni. Transportatorii îl susțin pe Coca și Badea pt ca le-au micșorat RCA-ul și diferența de preț au transferat-o pe umerii persoanelor fizice care vor plăti un RCA mai mare, dar care nu protestează. V-ați întrebat de ce doar transportatorii și o organizație a brokerilor (cu 15 membri) se întrec in presa ca sa susțină profesionalismul acestora? De ce UNSAR și UNSICAR nu au dat un astfel de comunicat?

Neamul lui manivela și o organizație fantoma a 15 brokeri susțin pe unii exact cum sunt ei. După chipul și asemănarea lor. 

2.   fără titlu
mesaj trimis de Cris în data de 09.11.2018, 18:12

Cei de la COTAR au ajuns sa ridice, in mod penibil, osanale Conducatorului iubit, ignorand faptul ca, de la intrarea in vigoare a Legii 132/2017 privind RCA, companiile de asigurari fac un lobby desantzat pentru cresterea tarifelor RCA, existand si voci de sprijin de la Bruxelles in acest sens.

Nu inteleg cu ce-i ajuta pe cei de la COTAR astfel de scrisori de simpatie care l-ar face si pe Ceasca sa saliveze, ca dupa schimbarea conducerii ASF, nu se stie cine naiba vine si ce are de gand cu tarifele RCA. Ca despre RCA e vorba in propozitie, in caz ca n-ati inteles. Tara de slugi penibile care se pregatesc muncitoreste de Centenar.  

3.   fără titlu
mesaj trimis de Ionel popescu în data de 09.11.2018, 20:05

Nici pe vremea lui Ceausescu nu am auzit mai multa propaganda ca acum. S au adunat toti ciocanarii si tot neamul lui manivela in jurul conducerii ASF sa o preaslaveasca. O dovada n plus ca au trecut 30 de ani si nu am invatat nimic. Felicitari domnule Badea, cu siguranta aceste omagii si asocieri va vor aduce numai 'succesuri'!

3.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 3)
mesaj trimis de anonim în data de 10.11.2018, 03:55

Il cunosc personal pe balbaitul acela sinistru numit chiar de natura Badea (nume romanesc de cioban) si Leonardo (nume de origine italiana). Se vede ca neamul lui a fost ofuscat permanent..nu mai numiti un astfel de individ "domn". Lingau. Da. Partidist. Da. Pupator. Da. Caine la stapan.Da. Rusinea asta cica este profesor universitar....ce tara inapoiata este Romania....un nimeni absolut, o nulitate perfecta in inutilitatea ei..sa fi presedintele ASF. de aia niste ghertoi cu 2 clase si permis de conudcere il sustin. Rusine ba soferilor (asta e pe limba lor)

Articole din aceeaşi secţiune

Bănci-Asigurări

ASTĂZI:Finanţele au atras 60 milioane lei de la bănci
19 apr. T.T.


Consiliul Concurenţei a desecretizat raportul privind investigaţia ROBOR1
19 apr. Teona Tomoiagă


Euro a fost cotat la 4,7607 lei
19 apr. M.I.


ROBOR la trei luni a stagnat la 3,39%
19 apr. T.T.


BRD va distribui dividende cu un randament de 12%
19 apr. A.I.


83% dintre angajaţii Commerzbank se opun fuziunii cu Deutsche Bank
19 apr. ALINA VASIESCU


PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a depreciat la 4,7619 lei
19 apr. MIHAI ISCUSITU


PIAŢA MONETARĂDobânda la depozitele overnight a crescut la 3,55%
19 apr. MIHAI ISCUSITU


BNR a primit anul trecut 107 de cereri scrise pentru accesul la informaţii de interes public
18 apr. M.I.


Euro a fost cotat la 4,7619 lei
18 apr. I.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.