Credit Europe Bank România - profit brut de 39 milioane lei, în primul semestru

23 aug. 2019 Bănci-Asigurări
Emilia Olescu
Credit Europe Bank România - profit brut de 39 milioane lei, în primul semestru

Credit Europe Bank România a realizat un profit brut de 39 milioane lei, în primul semestru din acest an, "înregistrând astfel o perioadă cu valori constante şi sustenabile", anunţă un comunicat al băncii.

Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România, arată: "Dinamica pozitivă din primele şase luni ale anului curent a fost bazată în principal pe creşterea echilibrată a creditării în zona corporate, înregistrând un avans constant faţă de 2018. De asemenea, activitatea de creditare pe segmentul de retail s-a concentrat pe portofoliul de carduri de credit - CardAvantaj, Optimo Card şi CEB Diamond. Anul 2019 marchează pentru noi şi investiţii solide în digitalizare ce urmăresc încurajarea folosirii canalelor electronice şi suntem încrezători că vom continua tendinţa pozitivă de implementare a obiectivelor avute în plan pentru anul în curs".

Credit Europe Bank România a realizat un profit brut de 44 milioane lei în primul semestru din 2018, înregistrând o creştere considerabilă faţă de 28 milioane lei - profitul din aceeaşi perioadă a anului 2017.

La 30 iunie 2019, totalul depozitelor clienţilor avea o valoare de aproape 2,9 miliarde lei, în timp ce totalul activelor ajungea la aproape 4,1 miliarde lei, iar portofoliul de credite depăşea 2 miliarde lei.

La jumătatea anului trecut, totalul depozitelor clienţilor înregistra o creştere, ajungând la un nivel de peste 700 milioane de euro, totalul activelor având o valoare de circa 964 milioane euro, iar portofoliul de credite depăşea 440 milioane euro.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Bănci-Asigurări

Şeful ING, Ralph Hamers, preia conducerea UBS la toamnă
21 feb.


DUPĂ CE A PRIMIT ACORDUL DE DISTRIBUIRE PENTRU 1,98 MILIARDE LEIFNGCIMM a lansat Programul Prima Casă 2020
21 feb. E.O.


PIAŢA VALUTARĂ Euro, la record maxim faţă de leu
21 feb. Dumitrescu Bogdan


PIAŢA MONETARĂDobânda la depozitele overnight a scăzut la 1,71%
21 feb. Dumitrescu Bogdan


Deficitele doboară leul
21 feb. Vlad Dobrea


SERGIU OPRESCU, PREŞEDINTELE EXECUTIV ALPHA BANK ROMÂNIA:"Ţara noastră este în linie cu cerinţele directivei pe obligaţiunile ipotecare"1
21 feb. EMILIA OLESCU


BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI:Finanţele au împrumutat joi 1,1 miliarde de lei de pe piaţa internă
20 feb. D.B.


DUPĂ PRIMIREA ACORDULUI MFP: FNGCIMM lansează Programul Prima Casă 2020
20 feb. I.M.


Euro atinge un nou nivel record - 4,7834 lei
20 feb. A.M.


ROBOR la trei luni a scăzut la 3,03%1
20 feb. I.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.