Creditul "La casa mea" câştigă "Produsul Anului"

05 iun. 2018 Bănci-Asigurări
Raluca Gaina
Creditul "La casa mea" câştigă "Produsul Anului"

Creditul ipotecar "La Casa Mea" a primit distincţia pentru "Produsul Anului", în cadrul galei "Votat produsul anului", aflată la cea de-a noua ediţie în România, conform comunicatului remis redacţiei.

Lansat în martie 2017, creditul "La Casa Mea" a fost conceput ca o alternativă mai avantajoasă la creditul Prima Casă, anticipând încheierea programului guvernamental, în condiţiile în care strategia Ministerului Finanţelor prevede diminuarea graduală a fondurilor alocate plafonului de garantare în următorii 5 ani.

Valoarea finanţării care poate fi obţinută cu ajutorul creditului "La Casa Mea" este între 10.000 şi 100.000 de euro, echivalent lei, pe maximum 30 de ani, iar avansul minim solicitat este de 15%. Dobânda este calculată folosind formula Robor 3M + 2,25%, produsul fiind adresat exclusiv clienţilor care încasează sau urmează să încaseze venitul în cont BRD, individual sau în convenţie salarială, pe toată durata creditului.

"Produsul "La Casa mea" s-a născut din dorinţa de a răspunde nevoilor clienţilor, oricând, fără restricţii, beneficiile fiind evidente în acest sens: planificarea achiziţiei nu depinde de disponibilitatea fondurilor alocate de stat, iar termenul de finanţare este şi el semnificativ mai scurt, aprobarea financiară a dosarului făcându-se în maximum 24 de ore", spune Gabriela Simion, director executiv de Marketing şi Managementul Produselor la BRD.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Bănci-Asigurări

Euro a fost cotat la 4,7383 lei
15 feb. L.A.


ROBOR la trei luni a stagnat 3,17%
15 feb. V.D.


PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a apreciat la 4,7451 lei
15 feb. Teona Tomoiagă


PIAŢA MONETARĂDobânzile la depozitele overnight au crescut la 3,68%
15 feb. Teona Tomoiagă


COMISARUL CJPC SORIN MANŢU REVINE ASUPRA SCANDALULUI CREDITELOR CESIONATE ÎN STRĂINĂTATE:"ANPC nu a servit intereselor consumatorilor"1
15 feb. Emilia Olescu


Legarea taxei asupra activelor financiare de ROBOR înseamnă legarea ei de politica monetară
14 feb. T.T.


ANALIZĂ AMCHAM ROMÂNIA: Poziţia echilibrată a Băncii Naţionale - reper de încredere pentru investitori
14 feb. T.I.


Finanţele au împrumutat 320 milioane de lei de la bănci
14 feb. T.I.


Euro a fost cotat la 4,7451 lei
14 feb. I.M.


Leslie Breer desemnat CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări
14 feb. L.A.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.