Gala BURSA 2018

Creditul "La casa mea" câştigă "Produsul Anului"

05 iun. 13:12 Bănci-Asigurări
Raluca Gaina
Creditul "La casa mea" câştigă "Produsul Anului"

Creditul ipotecar "La Casa Mea" a primit distincţia pentru "Produsul Anului", în cadrul galei "Votat produsul anului", aflată la cea de-a noua ediţie în România, conform comunicatului remis redacţiei.

Lansat în martie 2017, creditul "La Casa Mea" a fost conceput ca o alternativă mai avantajoasă la creditul Prima Casă, anticipând încheierea programului guvernamental, în condiţiile în care strategia Ministerului Finanţelor prevede diminuarea graduală a fondurilor alocate plafonului de garantare în următorii 5 ani.

Valoarea finanţării care poate fi obţinută cu ajutorul creditului "La Casa Mea" este între 10.000 şi 100.000 de euro, echivalent lei, pe maximum 30 de ani, iar avansul minim solicitat este de 15%. Dobânda este calculată folosind formula Robor 3M + 2,25%, produsul fiind adresat exclusiv clienţilor care încasează sau urmează să încaseze venitul în cont BRD, individual sau în convenţie salarială, pe toată durata creditului.

"Produsul "La Casa mea" s-a născut din dorinţa de a răspunde nevoilor clienţilor, oricând, fără restricţii, beneficiile fiind evidente în acest sens: planificarea achiziţiei nu depinde de disponibilitatea fondurilor alocate de stat, iar termenul de finanţare este şi el semnificativ mai scurt, aprobarea financiară a dosarului făcându-se în maximum 24 de ore", spune Gabriela Simion, director executiv de Marketing şi Managementul Produselor la BRD.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Bănci-Asigurări

Euro a crescut la 4,6635 lei
15 nov. V.D.


MUGUR ISĂRESCU, BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI"Funcţionarul bancar este prost plătit şi insuficient educat"1
15 nov. V.D.


NN Group a raportat un profit trimestrial peste estimări
15 nov. V.D.


ROBOR la trei luni a crescut la 3,21%
15 nov. E.M.


LIBOCOR, BRD:România ar putea adopta euro în 20282
15 nov. T.T.


SCANDALUL CREDITELOR EXTERNALIZATE CĂTRE ENTITĂŢI DIN OLANDAInstanţa a cerut lămuriri de la Bancpost în procesul cu ANPC
15 nov. Emilia Olescu


PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a depreciat la 4,6590 lei
15 nov. Teona Tomoiagă


PIAŢA MONETARĂDobânda la depozitele overnight s-a depreciat la 2,55%
15 nov. Teona Tomoiagă


ÎN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI ÎN CURS FAŢĂ DE ACEEAŞI PERIOADĂ DIN 2017Profitul net al Raiffeisen Bank - în creştere cu 91%
15 nov. E.O.


AAFBR a organizat a X-a ediţie a conferinţei sale anuale
14 nov. T.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.