Cum schimba era digitala regulile jocului in retail

Cum schimba era digitala regulile jocului in retail

Romanian Retail Real Estate Forum, editia a IV-a, 26 octombrie, Hotel InterContinental 

Romanian Retail Real Estate Forum, cel mai important eveniment anual dedicat tendintelor in piata locala de retail, va dezbate, in cadrul celei de a IV-a editii, provocarile pe care le intampina companiile din domeniu in era digitala, dar si solutiile pe care acestea le pot implementa pentru a imbunatati experienta consumatorilor in mediul offline.

Asistam la o schimbare a paradigmei in dezvoltarea pietei de retail: centrele de shopping singulare, traditionale, incep sa lase tot mai mult loc unui alt tip de concept, care se axeaza pe crearea unei comunitati, a unui sentiment de apartenenta din partea publicului tinta.

Noile proiecte isi propun sa fie in armonie cu zona de referinta, printr-o dezvoltare urbana coerenta, care sa raspunda cat mai multor nevoi ale consumatorilor. Astfel, nu va mai dura mult pana sa vedem dezvoltandu-se proiecte integrate, care sa includa, sub aceeasi umbrela, locuinte, cladiri de birouri, magazine, sala de sport, restaurante, si care sa contribuie la "aerisirea" oraselor si la limitarea traficului auto.

Organizat de GOVNET Conferences, evenimentul va reuni dezvoltatori si manageri de shopping mall-uri, consultanti in real estate, reprezentanti ai unora dintre cele mai importante lanturi de retail din Romania, ai institutiilor financiare, ai companiilor de avocatura - toti actorii relevanti care trebuie sa lucreze impreuna, creativ, pentru a-i face pe consumatori sa petreaca mai mult timp in mediul offline, mai ales in contextul in care comertul online rupe tot mai mult din retailul traditional.

Tematica de discutie a primei sesiuni a Romanian Retail Real Estate Forum este "Unde sa investesti resurse in retail", cu subiecte punctuale pe agenda, precum mixul potrivit in retail, experienta consumatorului, importanta optimizarii consumului de energie in dezvoltarile de retail, care sunt noile tehnologii de luat in calcul, viitorul retailului din perspectiva divertismentului.

A doua sesiune va pune "punctul pe i" intr-o problema tot mai stringenta pentru piata de retail - provocarile dezvoltarilor traditionale in era shopping-ului online. Speakerii vor raspunde la intrebari precum: "Cum pot inova retailerii si dezvoltatorii centrelor de shopping astfel incat sa faca fata competitiei din mediul online?", "Cum a transformat social media experienta noastra de shopping in magazine?", "Care este efectul cumparaturilor online asupra numarului, marimii si locatiei magazinelor pe care un retailer planuieste sa le deschida?", "Cum pot crea retailerii o legatura viabila intre mediul online si cel offline?"

Speakerii Forumului sunt: Ali Ergun Ergen, General Manager, TBE Solutions, Tudor Popp, Managing Director, REC Immpuls, Sorin Blaga, General Manager, Liebrecht and wooD Romania, Roxana Dudau, Associated Partner, Noerr, Frederic Lamy, CEO, Leroy Merlin, Andrei Pogonaru, CEO Veranda Mall, Ruxandra Stoian, Key Account manager, Philips Lighting, Bogdan Mugescu, Expansion Director, Fru Fru, Florin Popa, General Manager, Vitalis Consulting, Florinel Chis, Director, ARMO, Serban Radu, Co-Founder, Libraria Carturesti, Mircea Isvoranu, Fruits and Vegs Manager, Carrefour Romania.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati linkul: http://govnet.ro/Retail-Real-Estate-Forum-2017

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei, fiind totodata organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul GOVNET este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si, de asemenea, sa promovam parteneriate prin intermediul celei mai de succes platforme de informare si networking direct in cadrul evenimentelor de inalt nivel si conferintelor de afaceri.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Performanţă remarcabilă pentru fondurile de acţiuni cu expunere la BVB
20 iul. A.M.


ANAF PRIMUL SEMESTRU:Venituri bugetare mai mari cu 13,5%
19 iul. A.M.


Iridex afirmă că nu este sursa mirosurilor
19 iul. A.M.


DORALY.RO:Vor găzduirea a 550 de comercianţi
19 iul. A.M.


Flori de ie împodobesc podiumul Feeric Fashion Week
16 iul. A.M.


FREYWILLE a lansat HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH
12 iul.


WIZZ AIR ANUNŢĂ O NOUĂ RUTĂ: Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie
05 iul. A.M.


Modificările propuse de MRP au trecut de Plen
05 iul. A.M.


Siegfried Mureşan:Noul cumpărător al ArcelorMittal nu închide combinatul
04 iul. A.M.


AmCham, AHK, RBL, CPC:Apel la responsabilitate pentru România
04 iul. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.