Cum schimba era digitala regulile jocului in retail

Cum schimba era digitala regulile jocului in retail

Romanian Retail Real Estate Forum, editia a IV-a, 26 octombrie, Hotel InterContinental 

Romanian Retail Real Estate Forum, cel mai important eveniment anual dedicat tendintelor in piata locala de retail, va dezbate, in cadrul celei de a IV-a editii, provocarile pe care le intampina companiile din domeniu in era digitala, dar si solutiile pe care acestea le pot implementa pentru a imbunatati experienta consumatorilor in mediul offline.

Asistam la o schimbare a paradigmei in dezvoltarea pietei de retail: centrele de shopping singulare, traditionale, incep sa lase tot mai mult loc unui alt tip de concept, care se axeaza pe crearea unei comunitati, a unui sentiment de apartenenta din partea publicului tinta.

Noile proiecte isi propun sa fie in armonie cu zona de referinta, printr-o dezvoltare urbana coerenta, care sa raspunda cat mai multor nevoi ale consumatorilor. Astfel, nu va mai dura mult pana sa vedem dezvoltandu-se proiecte integrate, care sa includa, sub aceeasi umbrela, locuinte, cladiri de birouri, magazine, sala de sport, restaurante, si care sa contribuie la "aerisirea" oraselor si la limitarea traficului auto.

Organizat de GOVNET Conferences, evenimentul va reuni dezvoltatori si manageri de shopping mall-uri, consultanti in real estate, reprezentanti ai unora dintre cele mai importante lanturi de retail din Romania, ai institutiilor financiare, ai companiilor de avocatura - toti actorii relevanti care trebuie sa lucreze impreuna, creativ, pentru a-i face pe consumatori sa petreaca mai mult timp in mediul offline, mai ales in contextul in care comertul online rupe tot mai mult din retailul traditional.

Tematica de discutie a primei sesiuni a Romanian Retail Real Estate Forum este "Unde sa investesti resurse in retail", cu subiecte punctuale pe agenda, precum mixul potrivit in retail, experienta consumatorului, importanta optimizarii consumului de energie in dezvoltarile de retail, care sunt noile tehnologii de luat in calcul, viitorul retailului din perspectiva divertismentului.

A doua sesiune va pune "punctul pe i" intr-o problema tot mai stringenta pentru piata de retail - provocarile dezvoltarilor traditionale in era shopping-ului online. Speakerii vor raspunde la intrebari precum: "Cum pot inova retailerii si dezvoltatorii centrelor de shopping astfel incat sa faca fata competitiei din mediul online?", "Cum a transformat social media experienta noastra de shopping in magazine?", "Care este efectul cumparaturilor online asupra numarului, marimii si locatiei magazinelor pe care un retailer planuieste sa le deschida?", "Cum pot crea retailerii o legatura viabila intre mediul online si cel offline?"

Speakerii Forumului sunt: Ali Ergun Ergen, General Manager, TBE Solutions, Tudor Popp, Managing Director, REC Immpuls, Sorin Blaga, General Manager, Liebrecht and wooD Romania, Roxana Dudau, Associated Partner, Noerr, Frederic Lamy, CEO, Leroy Merlin, Andrei Pogonaru, CEO Veranda Mall, Ruxandra Stoian, Key Account manager, Philips Lighting, Bogdan Mugescu, Expansion Director, Fru Fru, Florin Popa, General Manager, Vitalis Consulting, Florinel Chis, Director, ARMO, Serban Radu, Co-Founder, Libraria Carturesti, Mircea Isvoranu, Fruits and Vegs Manager, Carrefour Romania.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati linkul: http://govnet.ro/Retail-Real-Estate-Forum-2017

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei, fiind totodata organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul GOVNET este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si, de asemenea, sa promovam parteneriate prin intermediul celei mai de succes platforme de informare si networking direct in cadrul evenimentelor de inalt nivel si conferintelor de afaceri.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii previne: "O mulţime de chestiuni juridice pot interveni în încercarea de a recupera creanţele. Cum pot fi acestea soluţionate"
22 ian. A.C


Un studiu realizat de Cofetăriile Delice arată că românii consumă mai mult cozonac de Paşte decât de Crăciun
18 ian. Andreea Cuzub


De Ziua Micii Uniri, Galaţiul se uneşte în Flori de ie
17 ian. D.I


LA 25 DE ANI DE CARIERĂ MUZICALĂCornelia şi Lupu Rednic lansează albumul DVD "Maramureş, tărâm de basm"
16 ian. E.O


Bursa Română de Mărfuri (BRM) a împlinit 25 de ani de existenţă
12 dec. 2017


Asociaţia Naţională a Antreprenorilor a aniversat cinci ani de activitate
08 dec. 2017


Echipa de conducere a British American Tobacco România coordonează operaţiunile grupului în regiune
05 dec. 2017


CERONAV:Directiva cu privire la recunoaşterea calificărilor profesionale în sectorul de transport pe ape inerioare, adoptată
23 nov. 2017 A.C.


ALB Romania organizează Conferinţa Naţională ALB România, ediţia a XIII-a
16 nov. 2017 Andreea Cuzub


NISSA Black Friday 2017
16 nov. 2017

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.