Cursele charter decolează, de astăzi, spre destinaţii din Grecia 6

01 iul. 14:52 Comunicate de presă
A.T.
Cursele charter decolează, de astăzi, spre destinaţii din Grecia

Deschiderea graniţelor şi suspendarea restricţiilor de călătorie către anumite state europene, au ȋncurajat turiştii români să plece ȋn vacanţele mult aşteptate, ȋn destinaţiile lor preferate. Primele zboruri charter din acest sezon estival au decolat astăzi, 1 iulie, de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara către Insulele Rodos şi Creta.

Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour, a declarat: "Ȋn urma veştilor pozitive de relaxare primite de la autorităţile române, precum şi a informaţiilor încurajatoare venite de la partenerii din străinătate şi a feedback-ului pozitiv primit din partea turiştilor noştri, ne bucurăm să anunţăm că am dat startul sezonului turistic de vară 2020, cu primele plecări spre destinaţii din Grecia şi Bulgaria".

Primele plecări spre destinaţii de vacanţă din afara României au avut loc imediat după 15 iunie, dată la care au fost ridicate restricţiile de călătorie spre mai multe ţări. "Turiştii noştri au aşteptat cu nerăbdare să poată călătorii din nou, Bulgaria şi Grecia fiind unele dintre cele mai căutate destinaţii ȋn rândul acestora. Programele turistice cu autocarul, dar şi cele ȋn regim individual (cu maşina proprie) au putut fi reluate imediat şi s-au bucurat de interes crescut din partea românilor. Astfel că, primii turişti români ajunşi ȋn acest sezon ȋn Grecia şi Bulgaria şi-au desfăşurat vacanţele ȋn condiţii normale, pe Riviera Olimpului, ȋn Halkidiki, Thassos, Lefkada, Parga sau pe litoralul bulgăresc al Mării Negre", completează proprietarul Christian Tour.

Ȋncepând cu data de 1 iulie au fost reluate şi cursele charter cu avionul, cu plecări programate săptămânal din mai multe oraşe ale ţării - Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi sau Timişoara, având ca destinaţii frumoasele insule greceşti Rodos şi Creta.

"Ȋn următoarele zile vom relua operarea zborurilor charter către şi mai multe destinaţii din Grecia, cum sunt Insulele Corfu, Zakynthos, Kos sau Lefkada, ȋncrezători fiind ȋn faptul că de acum sezonul turistic de vară poate fi declarat oficial deschis, iar turiştii se pot bucura de vacanţele planificate şi mult aşteptate." mai spune Pandel.

Agenţiile de turism, puternic afectate de efectele pandemiei, ȋncep să revină treptat la activitatea de organizare a programelor turistice, asigurându-se totodată de respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi pentru siguranţa sanitară, atât pe durata transportului cu autocarul sau avionul, cât şi la destinaţie. Totodată, acestea oferă şi suport pentru călători ȋn ceea ce priveşte documentele solicitate la intrarea pe teritoriul altor state.

"Ne reluăm treptat activitatea, luând toate măsurile ce se impun, acesta fiind cel mai atipic sezon din cei 23 ani de activitate a noastră ȋn branşă. Punem siguranţa clienţilor şi a colegilor noştri pe primul plan, chiar dacă aceste măsuri ne afectează ȋntr-o măsură considerabilă business-ul şi aşa profund afectat ȋn contextul prezentei crize economice şi a reticenţei oamenilor de a mai călători. De pildă, suntem nevoiţi să lăsăm libere, pe fiecare cursă charter, un total de 8 locuri sau faptul că trebuie să alocăm resurse interne pentru a oferi suport pasagerilor noştri cu privire la completarea documentele suplimentare necesare pentru călătorie", a adăugat Cristian Pandel.

Touroperatorii români se află ȋn aşteptarea de noi veşti bune din partea autorităţilor, ȋn sensul de a li se permite operarea tuturor destinaţiilor din portofoliu, căutate intens de către turiştii români. Ȋn principal este vorba despre Turcia - Antalya, Tunisia, Egipt, dar şi despre două destinaţii din Spania - Mallorca şi Tenerife, regiuni autonome cu incidenţă redusă a ȋmbolnăvirilor.

"Cu toate că am fost forţaţi de circumstanţe să reprogramăm toate călătoriile rezervate cu date de plecare până la 17 iulie, ȋn aceste destinaţii care sunt momentan cu restricţii de călătorie, noi suntem pregătiţi ȋn orice moment să reluăm cursele charter programate, iar turiştii ȋşi doresc să poată călători din nou. Depindem de deciziile autorităţilor pentru a ne putea desfăşura activitatea de bază şi a ne asigura continuitatea, iar orice decizie amânată ne impactează considerabil business-ul" mai spune Cristian Pandel.


Opinia cititorului: 6
1.   Si daca nu vizitezi o tara, mare lucru!
mesaj trimis de George Andrei în data de 01.07.2020, 23:49

Un mare prezentator daduse chix, fusese ”rinocerizat”!!! De, permisul de libera trecere in zone interzise muritorilor de rand, banii din greu ai statului! Cine e prostul sa dea $ 3, 000 ca apoi sa se trezeasca in carantina? Unii dau faliment! Mai era un tip care zicea cat se lupta contra germanilor during WWII, se ridica la atac, soldatii germani aveau consemn sa nu traga in el, sa para erou pentru francezi!!! HALAL REZISTENTI CARE PROTESTASERA IMPOTRIVA GUVERNULUI!!!

1.1.   Singura rezistenta: DB!!! (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de George Andrei în data de 01.07.2020, 23:53

Referitor la WORLD CURFEW: ”Fiecare pasare pe limba ei piere!”...

1.2.   Testele PCR sigure (răspuns la opinia nr. 1.1)
mesaj trimis de Ștefan Andreiu în data de 02.07.2020, 00:59

In proporție de 60 la suta! Fiecare sa stea in țara lui! Sa nu se mai viziteze! Mici enclave pentru sute de ani! Cineva chiar își inchipuie ca altcineva vrea sa-i viziteze! Dacă ii bagă o chestie in ceafa și muncește la banda, cu atât mai bine!!!

1.3.   Epoca de Piatra (răspuns la opinia nr. 1.2)
mesaj trimis de Ștefan Andreiu în data de 02.07.2020, 01:05

Cuprinsese planeta! Ei involuasera teribil!

1.4.   Mișcă, sclavule roman al lumii! (răspuns la opinia nr. 1.3)
mesaj trimis de Stefan Andreiu în data de 02.07.2020, 08:46

Trupele brutale ale Politiei Politice Mondiale, ceva gen SS, ii ingramadisera pe toti pasagerii unui avion, 200 la numar, intr-un spatiu de 50 de metri patrat (ce grija pentru distantare)i:

- Misca, sclavule roman, te vom testa si insemna cu medicina noastra de rahat!  

CONCLUZIE: ANUMITE TARI NU MAI TREBUIE VIZITATE NICIODATA, DEORECE UNII DIN EPOCA DE PIATRA AJUNSESERA LA PUTERE... CHIAR DACA AU PEISAJE FRUMOASE!!! STIAI CA ACOLO SUNT MUTANTI ZOMBIES!!! EXCEPTIILE SUNT DOAR 10%!!! PANA IN CUMPARA ALLEMANDUL DIN CAUZA FALIMENTULUI GENERAT DE LIPSA TURISTILOR!!! CA INTOTDEAUNA, PARTEA ROMANA ERA DICKLESS, NU APLICA LEGEA TALIONULUI!!! 

BATRANELUL BG AVEA SA AJUNGA IN BASTON PANA CAND SE VACCINA POPULATIA LUMII!!! POATE PULLOVERUL SAU AVEA SA FIE CU DUNGI!!! ROMANII DEVENISERA CIUMATII LUMII!!!

1.5.   Mișca, sclavule roman al lumii! (răspuns la opinia nr. 1.4)
mesaj trimis de Stefan Andreiu în data de 02.07.2020, 10:27

Trupele brutale ale Politiei Politice Mondiale, ceva gen SS, ii ingramadisera pe toti pasagerii unui avion, 200 la numar, intr-un spatiu de 50 de metri patrat (ce grija pentru distantare)i:

- Misca, sclavule roman, te vom testa si insemna cu medicina noastra de rahat!  

CONCLUZIE: ANUMITE TARI NU MAI TREBUIE VIZITATE NICIODATA, DEOARECE UNII DIN EPOCA DE PIATRA AJUNSESERA LA PUTERE... CHIAR DACA AU PEISAJE FRUMOASE!!! STIAI CA ACOLO SUNT MUTANTI ZOMBIES!!! EXCEPTIILE SUNT DOAR 10%!!! PANA IN CUMPARA ALLEMANDUL DIN CAUZA FALIMENTULUI GENERAT DE LIPSA TURISTILOR!!! CA INTOTDEAUNA, PARTEA ROMANA ERA DICKLESS, NU APLICA LEGEA TALIONULUI!!!  

BATRANELUL BG AVEA SA AJUNGA IN BASTON PANA CAND SE VACCINA POPULATIA LUMII!!! POATE PULLOVERUL SAU AVEA SA FIE CU DUNGI!!! ROMANII DEVENISERA CIUMATII LUMII!!! 

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

NUCLEARAELECTRICA:Sincronizarea Unităţii 1 Cernavodă la Sistemul Energetic Naţional s-a realizat azi
05 aug. J.P.


DE LA 1,75% LA 1,5% BNR reduce dobânda cheie cu 0,25 puncte procentuale
05 aug. J.P.


Vola.ro introduce posibilitatea de a achiziţiona bilete de avion cu asigurare COVID-19 inclusă
05 aug. A.B.


Veniturile Allianz Grup au fost de 73,5 miliarde de euro în prima jumătate a anului
05 aug. A.P.


Operatorii din turismul autohton cer sprijinul Guvernului pentru repornirea activităţilor
05 aug. A.P.


Spitalul Euroclinic împlineşte 15 ani de activitate
05 aug. C.P.


Hotelurile din România înregistrează rezultate negative record1
05 aug. A.B.


DREPTUL LA BANKINGDe la începutul pandemiei, băncile au acordat credite noi de 8,5% din soldul creditului neguvernamental
05 aug. A.P.


ANALIZĂ PWC:"Operatorii aerieni au 6-12 luni să se recupereze din cea mai mare contracţie din istoria acestui sector"1
05 aug. A.P.


Investiţie de 100.000 euro într-un nou club de educaţie acvatică
04 aug. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.