DANIEL BUDA:

"Institutul Naţional de Statistică publică cifrele reale ale degradării vieţii în România, în vreme ce Liviu Dragnea vrea să acopere realitatea dură cu Legea Defăimării!"

13 mar. 18:02 Politică
M.D
"Institutul Naţional de Statistică publică cifrele reale ale degradării vieţii în România, în vreme ce Liviu Dragnea vrea să acopere realitatea dură cu Legea Defăimării!"

Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, a susţinut că "degradarea morală şi instituţională a societăţii româneşti se doreşte a fi ascunsă sub preş prin Legea Defăimării propusă de Liviu Dragnea. Anunţul public privind adoptarea unei legi care să vizeze antidefăimarea României, iniţiată de către Liviu Dragnea, acest Erdogan al României, reprezintă expresia dispreţului public faţă de realităţile din România consemnate, iată, astăzi, de către Institutul Naţional de Statistică.", conform comunicatului de presă remis Redacţiei.

Europarlamentarul a mai declarat că: "rata inflaţiei a ajuns la 4,7%, cea mai mare din ultimii cinci ani, scăderea salariilor nete cu 5,5%, în condiţiile în care s-au făcut nenumărate promisiuni de creştere a salariilor, precum şi degradarea morală şi instituţională a României, toate acestea nu vor putea fi ascunse sub nicio formă de incompetenţa Guvernării PSD-ALDE."

"Aţi reuşit, într-un an de zile, să schimbaţi trei guverne PSD, să scoateţi sute de mii de oameni în stradă şi să capturaţi România într-un paradox continuu. Aţi reuşit contradicţia creşterii salariilor pe hârtie în acelaşi timp cu scăderea veniturilor românilor, aţi reuşit ca pe fondul unei creşteri economice constante să scadă nivelul de trai prin creşterea inflaţiei, de care chiar dacă nu a murit nimeni, cum dispreţuitor şi arogant spunea amicul dumneavoastră Călin Popescu Tăriceanu, nici bine nu a dus-o." a mai punctat Daniel Buda.

"Cei peste 600.000 de oameni care au ieşit în stradă, miile de magistraţi care au protestat public împotriva imixtiunii politicului în justiţie, nu pot fi reduşi la tăcere, domnule Dragnea, nici măcar de o Lege a Defăimării. Nu uita, Liviule, că în 1989 nici măcar elicopterul nu i-a scăpat de furia celor pe care puterea comunistă i-a dorit muţi şi surzi." A mai afirmat europarlamentarul PNL.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

CONSILIUL CONCURENŢEI: Nici o sesizarea despre înţelegerile ilegale dintre bănci
17 dec. T.A.


DAN BARNA:Faptul că preşedintele a cerut agenda Guvernului - un lucru salutar
17 dec. I.A.


Barna: Fac apel la parlamentari să trimită acasă acest Guvern
17 dec. M.I.


Producătorii de medicamente solicită Guvernului scăderea taxei clawback
17 dec. M.I.


PENTRU A-L PUTEA ACUZA PE IOHANNIS DE ÎNALTĂ TRĂDARE:PSD are nevoie şi de voturile Opoziţiei
17 dec. I.A.


Iohannis îi solicită premierului agenda fiecărei şedinţe a Guvernului3
17 dec. M.I.


Dragnea: Iohannis e doar o păpuşă2
17 dec. T.T.


ORBAN:Discursul lui Dragnea - delirul unui dictator nebun2
17 dec. I.M.


DRAGNEA:Guvernul să ia măsuri privitoare la lăcomia bancară4
17 dec. T.T.


ÎN PARLAMENT:Numirea unui vicepreşedinte ASF, astăzi
17 dec. T.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.