Daramis investeşte 12 milioane euro în proiectul Vita Bella

25 mai. Companii-Afaceri
C.P.
Daramis investeşte 12 milioane euro în proiectul Vita Bella

Grupul ceh Daramis va finaliza, în decursul acestei veri, o investiţie de 12 milioane de euro în proiectul Vita Bella, poziţionat în zona Pipera.

Compania a achiziţionat, la sfârşitul anului 2017, un ansamblu rezidenţial şi a demarat un proces de investiţii în remodernizarea proprietăţii, oferind la vânzare un stoc de 183 de apartamente într-un proiect de redezvoltare imobiliară. "Am analizat cu atenţie piaţa imobiliară locală înainte de a lua decizia de a investi aici. Am ajuns la concluzia că Bucureştiul duce în continuare lipsă de un stoc calitativ rezidenţial şi am decis să investim într-un proiect de redezvoltare imobiliară, care pune pe piaţă apartamente generoase într-o zonă dinamică a Bucureştiului", a declarat Martin Vachek, managing director, Daramis.

Vita Bella Residence este localizat lângă Şcoala Americană, la 7 km de Promenada Mall şi hub-ul de birouri din această zonă. Proiectul are un mix de studio-uri (39-59 mp), apartamente cu 2 camere (60-99 mp), apartamente cu trei camere (73-133 mp), apartamente tip duplex (145-196 mp) şi apartamente tip penthouse (151-174 mp), prevăzute cu terase.

Ariel Bouskila, country manager, Daramis România, a menţionat: "Am început procesul de vânzare în martie şi am vândut până acum 30% din unităţi. Clienţii noştri sunt familii în căutarea unui cămin mai spaţios, precum şi investitori privaţi care achiziţionează cu scopul închirierii pentru un randament anual de aproximativ 5-6%".

Preţurile unităţilor locative sunt cuprinse între 51.000 de euro şi 207.000 euro, fără TVA.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

COMUNICAT DE PRESĂ:MOL România continuă extinderea şi ajunge la 218 staţii
25 sep. F.B.


BRICO DEPÔT ROMÂNIA:Începe procesul de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker
25 sep. I.I.


CONFERINŢA "STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI" EDIŢIA A IV-ALÁSZLÓ BORBÉLY, CONSILIER DE STAT: "Ar trebui să ne ocupăm mai serios de conceptul de dezvoltare durabilă"
25 sep.


Siemens va concedia 2.900 de angajaţi în Germania
25 sep. O.T.


Co-fondatorii Instagram părăsesc Facebook
25 sep. I.T.


Compania Facebook este acuzată de o fostă angajată
25 sep. M.T.


JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON:"Fără guvernanţă corporativă la companiile de stat se va intra într­-un întuneric total"4
25 sep. A.I.


Preluarea Pambac de către Popasul Trebeş, autorizată de Consiliul Concurenţei
25 sep. C.P.


KNAUF INSULATION ESTIMEAZĂ:"Cifra noastră de afaceri va creşte cu 5% până la finele anului"
25 sep. R.R.


ANDREEA PAUL, INACO: "Liber profesioniştii - mai numeroşi decât angajaţii până în 2035"
25 sep. R.R.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.