DE IERI

Toate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul

17 oct. Companii
E.O.
Toate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul

Cei care deţin dispozitive Android au acces la serviciul Sodexo Pay pentru toate plăţile efectuate cu produsele Sodexo, incluzând aici cardurile de masă, de vacanţă, cadou şi culturale. Persoanele care au Android vor putea plăti utilizând direct smarthphone-ul, pe care a fost descărcată aplicaţia. Sodexo Pay permite integrarea tuturor cardurilor Sodexo - Gusto, Turist, Cultura, Cadou- pe acelaşi dispozitiv. Posesorii de cont CardSodexo vor putea descărca gratuit Sodexo Pay. Beneficiarii de carduri Sodexo vor putea utiliza această soluţie de plată în cadrul reţelei de comercianţi afiliaţi care acceptă plata cu cardul.

Sven Marinus, CEO Sodexo Româ-nia, a spus: "Misiunea Sodexo, atât la nivel global cât şi local, este de a îmbunătăţi în permanenţă calitatea serviciilor şi calitatea vieţii consumatorilor. Unul din paşii pe care îi facem în acest sens, este de a oferi tuturor accesul la sisteme de plată rapide, sigure şi eficiente. Suntem printre primele companii şi singurul emitent de carduri şi tichete ce a dezvoltat o soluţie destinată utilizatorilor de telefoane Android".

Procentul tranzacţiilor contactless se situează, la noi, la aproape 70% din totalul tranzacţiilor cu cardul, faţă de 50% - la nivel european.

Conform unui studiu intern, în ultimele 6 luni, Sodexo a înregistrat o medie de 2,75 milioane de tranzacţii contactless pe lună. Mai mult, utilizatorii Sodexo au acces la peste 20.000 locaţii afiliate la card, întărind astfel avantajele oferite de plată prin serviciul contactless. Potrivit unui comunicat de presă, prin aplicaţia Card Sodexo România, utilizatorii au acces în timp real la informaţii despre card, tranzactii, soldul disponibil şi promoţii dedicate, precum şi la reţeaua de locaţii afiliate.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Conducem topul european la cheltuielile pentru alimente
10 dec.


Mauritius, o nouă destinaţie exotică în topurile turiştilor autohtoni
10 dec. ADELINA TOADER


Ursul autohton devine o problemă europeană
10 dec. O.D.


Memento Group, deţinătorul Christian Tour, va opera în ţara noastră brandul Tui TravelCenter
10 dec. ADELINA TOADER


Transportul, motiv de dispută între elevi şi Guvern
10 dec. O.D.


POTRIVIT LES ECHOSStatul francez se opune reînnoirii mandatului lui Isabelle Kocher în fruntea Engie
10 dec.


Companiile Big Tech - în vizorul autorităţilor de supraveghere financiară
10 dec. Vlad Dobrea


Antreprenorii din energie ar putea fi şi mai competitivi pe pieţele externe, cu sprijinul statului
10 dec. A consemnat Ramona Radu


MET Energy se extinde în Europa
09 dec. I.L.M.


Enel X a instalat cel mai mare sistem de stocare a energiei din New York
09 dec. L.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.