DE IERI

Toate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul 1

17 oct. 2019 Companii
E.O.
Toate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul

Cei care deţin dispozitive Android au acces la serviciul Sodexo Pay pentru toate plăţile efectuate cu produsele Sodexo, incluzând aici cardurile de masă, de vacanţă, cadou şi culturale. Persoanele care au Android vor putea plăti utilizând direct smarthphone-ul, pe care a fost descărcată aplicaţia. Sodexo Pay permite integrarea tuturor cardurilor Sodexo - Gusto, Turist, Cultura, Cadou- pe acelaşi dispozitiv. Posesorii de cont CardSodexo vor putea descărca gratuit Sodexo Pay. Beneficiarii de carduri Sodexo vor putea utiliza această soluţie de plată în cadrul reţelei de comercianţi afiliaţi care acceptă plata cu cardul.

Sven Marinus, CEO Sodexo Româ-nia, a spus: "Misiunea Sodexo, atât la nivel global cât şi local, este de a îmbunătăţi în permanenţă calitatea serviciilor şi calitatea vieţii consumatorilor. Unul din paşii pe care îi facem în acest sens, este de a oferi tuturor accesul la sisteme de plată rapide, sigure şi eficiente. Suntem printre primele companii şi singurul emitent de carduri şi tichete ce a dezvoltat o soluţie destinată utilizatorilor de telefoane Android".

Procentul tranzacţiilor contactless se situează, la noi, la aproape 70% din totalul tranzacţiilor cu cardul, faţă de 50% - la nivel european.

Conform unui studiu intern, în ultimele 6 luni, Sodexo a înregistrat o medie de 2,75 milioane de tranzacţii contactless pe lună. Mai mult, utilizatorii Sodexo au acces la peste 20.000 locaţii afiliate la card, întărind astfel avantajele oferite de plată prin serviciul contactless. Potrivit unui comunicat de presă, prin aplicaţia Card Sodexo România, utilizatorii au acces în timp real la informaţii despre card, tranzactii, soldul disponibil şi promoţii dedicate, precum şi la reţeaua de locaţii afiliate.

Opinia cititorului: 1
1.   Cum pot benefia de banii de pe card?
mesaj trimis de Sevoiu Cristina în data de 26.03.2020, 12:23

Sunt angajata la JN Boutique Apartments de 2 luni jumate si nici acum nu am primit cardul sodexo. Datorita situatiei din Romania, chiar am nevoie de acei bani care sunt pe card si nu am putut beneficial de ei .

Va multumesc.

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

16 asociaţii critică Apple pentru noua politică pop-up de urmărire a utilizatorilor
04 iul. A.P.


Impact Developer & Contractor a finalizat programul de rascumparare demarat în 2019
03 iul. M.G.


SIF Transilvania vrea înlocuirea conducerii de la THR Marea Neagră şi modificarea formei de administrare
03 iul. M.G.


Daimler va prelua 3% din producătorul chinez de baterii Farasis Energy
03 iul. G.U.


Google este investigată de UE din cauza unei achiziţii de 1,87 miliarde euro
03 iul. G.U.


Boeing nu va mai produce modelul 747 Jumbo Jet
03 iul. S.B.


Grupul GFG analizează în continuare posibile achiziţii
03 iul. G.U.


Mark Zuckerberg nu cedează în faţa boicotului2
03 iul. S.B.


Apple lansează un site pentru Apple Card
03 iul. S.B.


Facebook va încuraja purtarea măştilor în aplicaţiile sale1
03 iul. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.