Delegaţie BASEAD la sediul Camerei bucureştene

10 oct. 2017 Comunicate de presă
A.C.
Delegaţia BASEAD
Delegaţia BASEAD

George Vodislav, directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), a primit la sediul Camerei bucureştene o delegaţie de oameni de afaceri turci, condusă de Abdullah Bekki, preşedintele Asociaţiei Industriaşilor şi Oamenilor de Afaceri din Balikesir (BASEAD), şi însoţită de Mukerren Aksoy, consilierul economic şi comercial al Ambasadei Turciei în România, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În comunicat se precizează: "În prima parte a întrevederii, dl. George Vodislav a vorbit despre rolul Camerei bucureştene în modernizarea economiei ţării noastre, despre activitatea CCIB, organizaţie reprezentativă pentru mediul de afaceri al capitalei, cu deschidere şi recunoaştere internaţională, precum şi despre strategia de relaţii externe a organizaţiei noastre. În acest context, George Vodislav a punctat orientarea către dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu ţările din afara spaţiului comunitar, subliniind faptul că Turcia constituie o zonă prioritară în strategia Camerei bucureştene, o dovadă în acest sens fiind cele şapte acorduri de cooperare încheiate de CCIB cu organizaţii similare din străinătate, în baza cărora sunt organizate evenimente menite să contribuie la o mai bună cunoaştere a celor două comunităţi de afaceri".

Conform sursei, despre relaţiile bune stabilite între oamenii de afaceri români şi turci, reflectate inclusiv în nivelul ridicat al schimburilor comerciale bilaterale, a vorbit şi consilierul economic şi comercial al Turciei. Adresându-se membrilor delegaţiei BASEAD, Aksoy i-a invitat să ia în calcul dezvoltarea unor proiecte în România, subliniind că oamenii de afaceri turci sunt bine primiţi în ţara noastră, iar investiţiile sunt sigure.

Potrivit sursei citate, interesul pentru dezvoltarea cooperării cu parteneri de afaceri români a fost punctat şi de preşedintele BASEAD, care a exprimat deschiderea către identificarea unor proiecte comune. În acest context dl. Abdullah Bekki, a adresat conducerii CCIB invitaţia de a vizita, cu o misiune economică, regiunea Balikesir, ale cărei puncte forte sunt: agricultura, zootehnia, industria constructoare de maşini agricole, apele termale şi turismul.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Performanţă remarcabilă pentru fondurile de acţiuni cu expunere la BVB
20 iul. A.M.


ANAF PRIMUL SEMESTRU:Venituri bugetare mai mari cu 13,5%
19 iul. A.M.


Iridex afirmă că nu este sursa mirosurilor
19 iul. A.M.


DORALY.RO:Vor găzduirea a 550 de comercianţi
19 iul. A.M.


Flori de ie împodobesc podiumul Feeric Fashion Week
16 iul. A.M.


FREYWILLE a lansat HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH
12 iul.


WIZZ AIR ANUNŢĂ O NOUĂ RUTĂ: Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie
05 iul. A.M.


Modificările propuse de MRP au trecut de Plen
05 iul. A.M.


Siegfried Mureşan:Noul cumpărător al ArcelorMittal nu închide combinatul
04 iul. A.M.


AmCham, AHK, RBL, CPC:Apel la responsabilitate pentru România
04 iul. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.