Gala BURSA 2018

DELTA STUDIO,

A inaugurat al doilea showroom în Cluj

25 iun. 13:25 Comunicate de presă
A.M.
(sursa fotoL: Facebook)
(sursa fotoL: Facebook)

Compania românească Delta Studio, lider naţional în domeniul designului de interior, a inaugurat joi, 21 iunie, al doilea showroom din Cluj-Napoca, conform comunicatului remis redacţiei noastre.

Spaţiul de 500 mp din incinta Park Lake (vizavi de Iulius Mall) este amenajat cu finisaje exclusiviste, sanitare şi mobilier de top.

"Prin deschiderea acestui nou showroom în Cluj, ne propunem să aducem un element de noutate pe piaţa locală, prin soluţii de amenajare interioară conform celor mai noi tendinţe în design şi tehnologie. Parteneriatul cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial în domeniu, reprezintă o garanţie în acest sens", a declarat Dragoş Bonea, director general Delta Studio.

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a vorbit despre importanţa acestei investiţii: "Este primul showroom Porcelanosa pe care îl deschidem în Cluj-Napoca, după ani întregi în care am încercat să întram pe această piaţă. Până acum, ne-a fost, practic, imposibil, deoarece piaţa clujeană era concentrată pe materiale de construcţii economice, se mai arată în comunicat. Datorită boom-ului imobiliar (inclusiv cu preţuri de vânzare pe metrul pătrat mai mari decât în Bucureşti) şi împreună cu cel mai important partener Porcelanosa din România, Delta Studio, de altfel singurul cu potenţialul necesar pentru a realiza acest pariu, alături de noi sperăm să putem intra pe segmentul rezidenţial premium."


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Ediţia a treia - Smart Alliance Innovation
13 nov.


GDPR: Procedura de efectuare a investigaţiilor
06 nov. Cristina Bojică


Legea combaterii spălării banilor acuzată de neconstituţionalitate
31 oct. V.D.


De la ia cu flori la Flori de ie, o poveste ce ajunge pe ţărmul Eladei
30 oct.


BusinessMark lansează evenimentul "Romanian Food & Agribusiness Conference"
29 oct. A.S.


5 To Go şi-a îndeplinit obiectivele pe anul 2018
24 oct. T.T.


Epilepsy Challenge, cros în scop umanitar
24 oct. A.S.


România, un hub pentru schimburile comerciale dintre UE şi Japonia
24 oct. A.Z.


ZAREA 7 Stele, istoria ce merită povestită
23 oct. A.Z.


Mondelez lansează Halls pentru consumatorii români: un brand nou într-o nouă categorie
22 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.