Depozitarul Central va distribui, de astăzi, dividende pentru Antibiotice

20 sep. 2019 Piaţa de Capital
M.I.
Depozitarul Central va distribui, de astăzi, dividende pentru Antibiotice

Depozitarul Central informează investitorii că, începând din 20 septembrie 2019, distribuie dividende pentru acţionarii Antibiotice, conform unui comunicat al instituţiei.

Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2018, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,009991506 lei. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 3 septembrie 2019, informează Agerpres.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 20 septembrie 2019.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale CEC Bank S.A. din întreaga ţară, potrivit sursei citate.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

LA MIJLOCUL SEDINŢEI:Lichiditate de 3,97 milioane de euro pe BVB
22 sep. G.U.


EXCLUSIVITATE - PERSPECTIVA SĂPTĂMÂNII ASUPRA PIEŢELOR DE CAPITALClaudiu Cazacu, XTB România: "Posibil ca economia să aibă de gestionat suferinţa indusă de închiderile unor regiuni"
22 sep. Andrei Iacomi


Promovarea pieţei de capital la statutul de piaţă emergentă transmite un semnal pozitiv către investitori
22 sep. J.P.


LA DATA DE 16 SEPTEMBRIERomania Strategy Fund avea 5,4% din drepturile de vot ale SIF Banat-Crişana5
22 sep. A.I.


Indicii BVB au deschis în apreciere
22 sep. G.U.


RADU HANGA, PREŞEDINTELE BVB:"S-a deschis o autostradă financiară ce ne dă acces la capitalurile care circulă la nivel global"
22 sep. A.I.


MARK DAVIS, DIRECTOR BERD PENTRU ROMÂNIA ŞI BULGARIA:"Trebuie să ţintim către upgrade-ul MSCI"
22 sep. Mihai Gongoroi


COSMIN GHIŢĂ, DIRECTOR GENERAL NUCLEARELECTRICA:"Proiectele strategice ale României vor putea fi realizate de astăzi printr-un acces mai facil la capital"
22 sep. Mihai Gongoroi


IVAN VRHEL, CITI ROMANIA:"Capitalizarea întreprinderilor de stat prin bursă este oportunitate pentru societate"
22 sep. A.I.


CRISTIAN POPA, MEMBRU CA BNR:"Economisirea trebuie în continuare încurajată"
22 sep. M.G.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.