Dezbatere pe tema bacşişului în turism, organizată de CDR 1

06 aug. 2019 Miscellanea
I.T.
Dezbatere pe tema bacşişului în turism, organizată de CDR

Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR) organizează, astăzi, un mic-dejun cu ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, şi preşedintele ANAF, Mirela Călugăreanu, pe tema reglementării bacşişului în turism.

CDR reuneşte reprezentanţi ai investitorilor români şi străini în România şi este condusă de un Consiliu Director format din preşedinţii şi vicepreşedinţii a opt asociaţii de business: Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Camera de Comerţ Americană în România (AmCham), Camera de Comerţ Franceză în România (CCIFER), Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK), Consiliul Investitorilor Străini (FIC), Romanian Business Leaders (RBL), Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) şi Confederaţia Patronală Concordia (CPC).

În cadrul CDR funcţionează 13 grupuri de lucru formate din specialişti cu expertiză în domeniile Agricultură, Antreprenoriat, Educaţie, Energie, Fiscalitate, Fonduri Europene, Infrastructură, IT&C, Mediu, Muncă, Sănătate, Servicii Financiare şi Turism.


Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 06.08.2019, 12:30

Trebuie dezbatuta si problema parcarilor publice, construite din bani publici dar care costa publicul ce isi parcheaza masinile acolo pentru ca au fost cedate unor baieti destepti ca sa faca bani din ele.

Toate parcarile construite din bani publici trebuie a fie gratuite pentru public iar agentii economici care doresc sa faca bani de pe urma parcarilor, sa isi construiasca mai intai parcarile si apoi sa ceara bani. 

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

MINISTRUL TRANSPORTURILOR:"Conform studiului de fezabilitate, autostrada Braşov-Comarnic trecea prin curtea Palatului Cantacuzino şi prin etajul 7 al unor imobile construite"
08 iul. A.P.


Proteste violente în Serbia după ce preşedintele a luat decizia de a reimpune starea de urgenţă
08 iul. G.U.


Catalonia introduce obligativitatea purtării măştii în spaţii deschise
08 iul. G.U.


Loon lansează primul serviciu comercial de internet din baloane
08 iul. G.U.


Primul buzoian, fără comorbidităţi, decedat după ce s-a infectat cu SARS-COV-21
08 iul. ANA FELEA


Blana ursului fără pădure: amendarea "hrănitorilor"
08 iul. Octavian Dan


RAPORT "SALVAŢI COPII":"România are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeană"
07 iul. A.P.


Preşedintele Ungariei acuză România şi Ucraina de poluarea de pe Tisa şi Someş
07 iul. A.P.


Înainte de alegeri, elevii cer guvernanţilor 10 reforme în învăţământ3
07 iul. A.P.


Asociaţiile de pensionari anunţă proteste dacă pensiile nu cresc de la 1 septembrie1
07 iul. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.