DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019 în Japonia

20 sep. 2019 Miscellanea
M.I.â
DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019 în Japonia

DHL Express, liderul internaţional în curierat expres şi logistică, şi-a îndeplinit misiunea în calitatea de Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup 2019 din Japonia. DHL a livrat toate materialele necesare celor 20 de echipe participante precum echipamente de joc şi antrenament, dar şi materiale tehnice. Până la finalul campionatului, DHL va livra un total de 67 tone din întreaga lume dar şi pe teritoriul Japoniei, precum şi 432000 bilete de meci în peste 140 de ţări şi teritorii, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

John Pearson, Chief Executive Officer, DHL Express, a declarat: "DHL, compania cu cea mai mare acoperire internaţională, are o asociere de lungă durată cu rugby-ul la nivel mondial, de-a lungul celor 50 de ani de existenţă. Rugby-ul înregistrează cea mai mare expansiune şi are o serie de valori esenţiale pentru activitatea DHL: munca în echipă, viteza, precizia şi sincronizarea, pasiunea, angajamentul pentru excelenţă şi dorinţa de a fi învingător. Suntem mândri să oferim sprijinul nostru logistic pentru a treia oară consecutiv pentru cel mai mare eveniment de rugby din lume - Rugby World Cup 2019 - turneul în care ne-am implicat încă din 2011, în calitate de Partener Logistic Oficial."

Expediţia unică a început în februarie, şi, intre timp, Ron Rutland şi James Owens au traversat 27 ţări (inlcusiv România) în 7 luni şi jumătate pentru a aduce fluierul oficial la meciul de deschidere al Rugby World Cup 2019, pe Tokyo Stadium de astăzi, 20 septembrie. Pe traseul lor din Londra către Tokyo, Ron şi James au parcurs peste 20000 km, prin toate tipurile de climă, pe orice tip de teren, trecând inclusiv prin Himalaya. Această aventură a avut ca scop strângerea de donaţii şi creşterea notorietăţii în ceea ce priveşte copiii defavorizaţi din Asia şi oferirea unei şanse de a face performanţă sportivă prin programul "ChildFund Pass It Back.' DHL a fost alături de cei doi aventurieri încă din prima zi, oferind sprijin în livrarea unor materiale de prim ajutor, piese de schimb şi oferind expertiză vamală la graniţe, transmite acelaşi comunicat.

Ron şi James au trecut în luna februarie şi prin Romania, iar laTimişoara au fost întâmpinaţi de echipa DHL Express Romania, la terminalul operaţional din incinta Aeroportului Internaţional Timişoara.

În cadrul parteneriatului cu jocul de rugby, DHL a avut ocazia să ofere oportunitatea unor copii din toate colţurile lumii de a aduce pe teren mingea oficială de deschidere la fiecare meci din cadrul Rugby World Cup 2019 din Japonia. 25 de ţări, inclusiv toate cele 20 de ţări participante au demarat campanii promoţionale pentru alegerea celor 48 de câştigători.

În România această şansă extraordinară a fost câştigată de un copil de 9 ani din Ilfov, Darius Ştefan Mihăescu, care va livra mingea în teren săptămâna viitoare, la meciul South Africa -Namibia, pe City of Toyota Stadium. Darius va călători în Japonia împreună cu mama lui.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

26 DE ANGAJAŢI TESTAŢI POZITIV :Focar de COVID 19 la o fabrică din Paşcani
06 iun. E.O.


DIN CAUZA MODULUI ÎN CARE ESTE GESTIONATĂ CRIZA:Sute de protestatari din Liban cer demisia Guvernului
06 iun. E.O.


Producţia de film de la Hollywood, posibil să se reia de pe 12 Iunie
06 iun. A.D.


Polonia vrea să preia o parte din soldaţii americani retraşi din Germania
06 iun. A.D.


Baloanele cu bani lansate peste graniţa Coreei de Nord, posibil să fie interzise de Coreea de Sud
06 iun. A.D.


ASTĂZI:Autorităţile se aşteaptă la unul dintre cele mai mari proteste din Washington1
06 iun. E.O.


Apple oferă angajaţilor teste pentru diagnosticarea COVID-19
06 iun. A.D.


NELU TĂTARU: "Un eventual al doilea val al epidemiei de coronavirus nu va avea aceeaşi intensitate ca primul"
06 iun. E.O.


Trump a aprobat un plan de retragere a trupelor americane din Germania
06 iun. E.O.


PENTRU DOTAREA CU AUTOVEHICULE:Bugetul MAI - suplimentat cu 343 milioane lei
06 iun. A.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.