DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019 în Japonia

20 sep. 15:16 Miscellanea
M.I.â
DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019 în Japonia

DHL Express, liderul internaţional în curierat expres şi logistică, şi-a îndeplinit misiunea în calitatea de Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup 2019 din Japonia. DHL a livrat toate materialele necesare celor 20 de echipe participante precum echipamente de joc şi antrenament, dar şi materiale tehnice. Până la finalul campionatului, DHL va livra un total de 67 tone din întreaga lume dar şi pe teritoriul Japoniei, precum şi 432000 bilete de meci în peste 140 de ţări şi teritorii, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

John Pearson, Chief Executive Officer, DHL Express, a declarat: "DHL, compania cu cea mai mare acoperire internaţională, are o asociere de lungă durată cu rugby-ul la nivel mondial, de-a lungul celor 50 de ani de existenţă. Rugby-ul înregistrează cea mai mare expansiune şi are o serie de valori esenţiale pentru activitatea DHL: munca în echipă, viteza, precizia şi sincronizarea, pasiunea, angajamentul pentru excelenţă şi dorinţa de a fi învingător. Suntem mândri să oferim sprijinul nostru logistic pentru a treia oară consecutiv pentru cel mai mare eveniment de rugby din lume - Rugby World Cup 2019 - turneul în care ne-am implicat încă din 2011, în calitate de Partener Logistic Oficial."

Expediţia unică a început în februarie, şi, intre timp, Ron Rutland şi James Owens au traversat 27 ţări (inlcusiv România) în 7 luni şi jumătate pentru a aduce fluierul oficial la meciul de deschidere al Rugby World Cup 2019, pe Tokyo Stadium de astăzi, 20 septembrie. Pe traseul lor din Londra către Tokyo, Ron şi James au parcurs peste 20000 km, prin toate tipurile de climă, pe orice tip de teren, trecând inclusiv prin Himalaya. Această aventură a avut ca scop strângerea de donaţii şi creşterea notorietăţii în ceea ce priveşte copiii defavorizaţi din Asia şi oferirea unei şanse de a face performanţă sportivă prin programul "ChildFund Pass It Back.' DHL a fost alături de cei doi aventurieri încă din prima zi, oferind sprijin în livrarea unor materiale de prim ajutor, piese de schimb şi oferind expertiză vamală la graniţe, transmite acelaşi comunicat.

Ron şi James au trecut în luna februarie şi prin Romania, iar laTimişoara au fost întâmpinaţi de echipa DHL Express Romania, la terminalul operaţional din incinta Aeroportului Internaţional Timişoara.

În cadrul parteneriatului cu jocul de rugby, DHL a avut ocazia să ofere oportunitatea unor copii din toate colţurile lumii de a aduce pe teren mingea oficială de deschidere la fiecare meci din cadrul Rugby World Cup 2019 din Japonia. 25 de ţări, inclusiv toate cele 20 de ţări participante au demarat campanii promoţionale pentru alegerea celor 48 de câştigători.

În România această şansă extraordinară a fost câştigată de un copil de 9 ani din Ilfov, Darius Ştefan Mihăescu, care va livra mingea în teren săptămâna viitoare, la meciul South Africa -Namibia, pe City of Toyota Stadium. Darius va călători în Japonia împreună cu mama lui.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

"Omul Vitruvian" al lui Leonardo da Vinci va fi expus la Muzeul Luvru
17 oct. D.D.


BILANŢ LA MINISTERUL MUNCII: Ţara noastră are aproximativ 7 milioane de angajaţi şi 4,9 milioane pensionari1
16 oct. V.D.


Piaţa "Delfinului" din Bucureşti controlată de comisarii ANPC
16 oct. A.M.


FIC:Noul "normal" în România este lipsa de predictibilitate
16 oct. M.A.


ACEA: Piaţa auto din România a explodat cu o creştere de peste 118%
16 oct. M.A.


STOP 5GUnul din trei blocuri va avea antene 5G5
15 oct.


A murit "Doamna comediei româneşti"2
15 oct. D.V.


Consiliul Concurenţei a lansat Monitorul preţurilor produselor alimentare2
15 oct. M.I.


ÎN PRIMELE 8 LUNI:Lucrările de construcţii au crescut în volum cu 27%
15 oct. M.A.


SORIN MAREŞ ROŞU:"Nu suntem de acord cu scăderea bugetului PAC 2021-2027"1
15 oct. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.