Digi Communications - profit net de 14,8 milioane de euro

16 mai. Companii-Afaceri
A.I.
Digi Communications - profit net de 14,8 milioane de euro

Digi Communications Group a raportat un profit net de 14,812 milioane de euro, în primele trei luni ale acestui an, în scădere cu 6,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când rezultatul a fost de 15,84 milioane de euro, arată operatorul de telecomunicaţii în raportul remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Veniturile grupului (cu excepţia veniturilor între segmente şi alte venituri) însumau, la data de 31 martie 2018, valoarea de 232,79 milioane de euro, în creştere cu 2,69% faţă de cele obţinute la 31 martie 2017, de 226,7 milioane de euro.

Veniturile din România au fost, în primele trei luni ale anului, de 163,1 milioane euro, cu1,1% mai mari faţă de cele raportate la data de 31 martie 2017, de 164,9 milioane de euro.

Veniturile înregistrate în Ungaria, în primul trimestru al anului curent, au fost de 37,3 milioane euro, în scădere cu 0,5%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar cele din Spania au fost de 26,9 milioane euro, în creştere cu 29,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cheltuielile de exploatare (exceptând cheltuielile între segmente şi alte cheltuieli, dar incluzând cheltuielile cu amortizarea şi ajustările pentru depreciere) pentru primul trimestru al anului 2018, au fost de 202,5 milioane euro, faţă de 202,6 milioane euro pentru aceeaşi perioadă de anul trecut, în scădere cu 0,1%.

După primele trei luni ale acestui an, activele totale ale operatorului de telecomunicaţii erau de 1,359 miliarde de euro, cu 1,27% mai mari faţă de cele înregistrate la finalul anului trecut, în timp ce datoriile totale au fost de 1,198 miliarde de euro, aproximativ la acelaşi nivel cu cel consemat la 31 decembrie 2017.

DIGI Communications Grup include DIGI Communications, RCS&RDS şi entităţile afiliate.

Valoarea de piaţă a operatorului de telecomunicaţii, care s-a listat anul trecut la BVB este de 3,3 miliarde de lei (circa 713 milioane de euro).

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Renault-Nissan şi China, alianţă pe segmentul vehiculelor conectate
20 oct. E.P.


Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi - 40.000 de posturi
20 oct. M.F.


COMUNICAT DE PRESĂ POWERNET, LA ANIVERSAREA A 19 ANI: Ce oportunităţi oferă tehnologia viitorului
19 oct. M.F.


Tesla lansează noua versiune a sedanului Model 3
19 oct. I.T.


ANRM ŞI MFP NU DEŢIN INFORMAŢII CONCLUDENTELegea offshore, un proiect controversat2
19 oct. GEORGE MARINESCU


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie
19 oct. Emilia Olescu


Vacanţe şi maşini, plătite cu bitcoin
19 oct.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / IULIU MOLDOVEANU, ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ:"Avem forţa de muncă şi tehnologia necesare pentru a duce industria mobilei pe piaţa rusă"
19 oct. A.T.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"
19 oct. R.R.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / DOREL PARASCHIV, ASE:"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"1
19 oct. A.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.