DM Drogerie Markt devine membru al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România

26 oct. 11:29 Companii
J.P.

Începând cu luna octombrie 2020, DM Drogerie Markt a devenit membru al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România - AMRCR, conform unui comunicat trimis redacţiei.

În prezent, în România, pe lângă depozitul logistic şi sediul central din Timişoara, sunt operaţionale un număr de  113 magazine DM Drogerie Markt, în cadrul cărora lucrează aproximativ 1.000 de angajaţi.

DM Drogerie Markt este un retailer de cosmetice şi bunuri de larg consum din Germania, iar la nivel internaţional compania are peste 3.700 de filiale.

 

"Ne alăturăm cu încredere Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România pentru a contribui la consolidarea unui dialog transparent şi eficient între mediul de afaceri şi autorităţile decizionale, mai ales în contextul general economic şi social extrem de dificil pe care îl traversăm", a declarat Anita POP - Director HR şi Regiune Vânzări - DM Drogerie Markt România.

"Suntem bucuroşi că asociaţia noastră continuă să se mărească şi să se consolideze. Sperăm că interacţiunea pe care o avem la diverse niveluri instituţionale - în primul rând prin intermediul Comitetului pentru Parteneriarul cu Mediul de Afaceri ai cărui membri suntem - va contribui la elaborarea unor abordări fezabile şi predictibile la problematicile semnalate de către membrii asociaţiei noastre în domeniul retailului alimentar şi nealimentar", a adăugat la rândul său George BĂDESCU, Director Executiv AMRCR.

 


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

DINAMIC FAMILY TRANS a cerut insolvenţa MIDA DRUM CONSTRUCT
01 dec. J.P.


ROMSA LOGISTIC a cerut insolvenţa DORNA LACTATE
01 dec. J.P.


S&P Global cumpără IHS Markit
01 dec. S.B.


PROIECT EDITORIAL SUSŢINUT DE GENESIS PROPERTYUn nou standard dezvoltat în România pentru imunitatea clădirilor de birouri, o soluţie globală pentru întoarcerea angajaţilor la birou
01 dec.


ADVERTORIALHygienium protejează România
01 dec.


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIE/ 65 DE ANI DE EXISTENŢĂFondul de salarii, profiturile, impozitele şi taxele dau valoarea adăugată companiei Antibiotice Iaşi
01 dec. A consemnat Mihai Gongoroi


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIEGrupul GRAMPET vrea să-şi extindă operaţiunile în Vestul Europei şi spre Asia Centrală
01 dec. A consemnat Emilia Olescu


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIE1 decembrie trebuie să stimuleze mediul politic în creşterea interesului pentru eforturile făcute de mediul de afaceri
01 dec. CRISTIAN PÂRVAN, PREŞEDINTELE PIAROM


EURO MEAT TRADE a cerut insolvenţa companiei BRITHA SERV 2003
30 nov. J.P.


REVECO TRUCK şi-a cerut insolvenţa2
30 nov. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.