DOCPROCESS:

Compania a recrutat o echipă de seniori

25 iun. 2018 Comunicate de presă
A.M.
Jean-Dominique Sorace
Jean-Dominique Sorace

DocProcess, furnizor de servicii pentru digitalizarea şi automatizarea proceselor operaţionale (financiar, contabil, achiziţii şi logistică), deţinut de antreprenorii români Liviu şi Daniela Apolozan, a recrutat o echipă de cinci ingineri software de la Oracle, divizia locală, pentru biroul pe care l-a deschis în Grenoble. Echipa este condusă, din poziţia de Technical Director, de Jean-Dominique Sorace, conform comunicatului remis redacţiei noastre.

Jean-Dominique Sorace s-a alăturat echipei DocProcess după o carieră de aproape 8 ani în Oracle Franţa unde a deţinut poziţiile de Software Engineering Senior Manager şi Senior Director în domeniul managementului de sisteme şi infrastructură.

"După mai mulţi ani de corporaţie, am acceptat provocarea de a lucra pentru un produs dezvoltat cu ultimele tehnologii, precum inteligenţa artificială şi blockchain-ul. Este o şansă extraordinară pentru o echipă de seniori, care lucrează de mulţi ani împreună, să accelereze dezvoltarea acestui produs. Misiunea noastră este să dezvoltăm soluţii RPA (Robotic Process Automation) în cloud care să ajute companiile să devină mai eficiente, iar pe angajaţii lor să aibă o muncă mai interesantă", spune Jean-Dominique Sorace, se mai arată în comunicat.

El a adăugat că DocProcess intenţionează să dezvolte proiecte de cercetare cu ENSIMAG, cea mai bună facultate de informatică din Franţa. ENSIMAG este poziţionată lângă Inovallee, locaţie în care îşi are sediul şi centrul R&D DocProcess. Inovallee găzduieşte alte peste 400 de companii de tehnologie, cu afaceri cumulate de peste 2 miliarde de euro pe an.

"Dezvoltarea companiei este din ce în ce mai dinamică, vrem să intrăm pe pieţele din Uniunea Europeană, şi nu numai, şi avem nevoie de o echipă extinsă pentru a susţine acest proces. Dorim să lucrăm cu cei mai buni dezvoltatori de software pe care îi putem găsi atât în România, cât şi în Franţa", a declarat Liviu Apolozan, CEO şi coproprietar al DocProcess.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Colegiul de conducere al CCIB solidar cu preşedintele CCIB
13 feb. L.A.


British American Tobacco: Angajator de Top în România şi la nivel global
09 feb. I.D.


ZAREA 1912, VINARSUL. ISTORIA RESCRISĂ"Numai întoarcerea noastră către trecut ne dă forţa faptelor de azi."
07 feb. Z.A.


Stabilirea perioadelor şi a zonelor de prohibiţie a pescuitului, în anul 2019
07 feb. I.M.


CCIR recunoaşte meritele Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti
06 feb. M.C.


RoEnergy Bucureşti 2019 - Târg specializat în energii regenerabile
28 ian. M.I.


ÎN TIMIŞOARA:Wizz Air alocă o nouă aeronavă Airbus A320
17 ian. A.T.


DELOITTE, ÎN 2019:Piaţa de fuziuni şi achiziţii însumează 100 tranzacţii
16 ian. A.T.


Eximur contestă decizia Consiliului Concurenţei
16 ian. B.A.


ANCOM: Prelungirea perioadei ca furnizor de serviciu a Poştei Române
15 ian. T.A.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.