Gala BURSA 2018

DOCPROCESS:

Compania a recrutat o echipă de seniori

25 iun. 11:40 Comunicate de presă
A.M.
Jean-Dominique Sorace
Jean-Dominique Sorace

DocProcess, furnizor de servicii pentru digitalizarea şi automatizarea proceselor operaţionale (financiar, contabil, achiziţii şi logistică), deţinut de antreprenorii români Liviu şi Daniela Apolozan, a recrutat o echipă de cinci ingineri software de la Oracle, divizia locală, pentru biroul pe care l-a deschis în Grenoble. Echipa este condusă, din poziţia de Technical Director, de Jean-Dominique Sorace, conform comunicatului remis redacţiei noastre.

Jean-Dominique Sorace s-a alăturat echipei DocProcess după o carieră de aproape 8 ani în Oracle Franţa unde a deţinut poziţiile de Software Engineering Senior Manager şi Senior Director în domeniul managementului de sisteme şi infrastructură.

"După mai mulţi ani de corporaţie, am acceptat provocarea de a lucra pentru un produs dezvoltat cu ultimele tehnologii, precum inteligenţa artificială şi blockchain-ul. Este o şansă extraordinară pentru o echipă de seniori, care lucrează de mulţi ani împreună, să accelereze dezvoltarea acestui produs. Misiunea noastră este să dezvoltăm soluţii RPA (Robotic Process Automation) în cloud care să ajute companiile să devină mai eficiente, iar pe angajaţii lor să aibă o muncă mai interesantă", spune Jean-Dominique Sorace, se mai arată în comunicat.

El a adăugat că DocProcess intenţionează să dezvolte proiecte de cercetare cu ENSIMAG, cea mai bună facultate de informatică din Franţa. ENSIMAG este poziţionată lângă Inovallee, locaţie în care îşi are sediul şi centrul R&D DocProcess. Inovallee găzduieşte alte peste 400 de companii de tehnologie, cu afaceri cumulate de peste 2 miliarde de euro pe an.

"Dezvoltarea companiei este din ce în ce mai dinamică, vrem să intrăm pe pieţele din Uniunea Europeană, şi nu numai, şi avem nevoie de o echipă extinsă pentru a susţine acest proces. Dorim să lucrăm cu cei mai buni dezvoltatori de software pe care îi putem găsi atât în România, cât şi în Franţa", a declarat Liviu Apolozan, CEO şi coproprietar al DocProcess.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Ediţia a treia - Smart Alliance Innovation
13 nov.


GDPR: Procedura de efectuare a investigaţiilor
06 nov. Cristina Bojică


Legea combaterii spălării banilor acuzată de neconstituţionalitate
31 oct. V.D.


De la ia cu flori la Flori de ie, o poveste ce ajunge pe ţărmul Eladei
30 oct.


BusinessMark lansează evenimentul "Romanian Food & Agribusiness Conference"
29 oct. A.S.


5 To Go şi-a îndeplinit obiectivele pe anul 2018
24 oct. T.T.


Epilepsy Challenge, cros în scop umanitar
24 oct. A.S.


România, un hub pentru schimburile comerciale dintre UE şi Japonia
24 oct. A.Z.


ZAREA 7 Stele, istoria ce merită povestită
23 oct. A.Z.


Mondelez lansează Halls pentru consumatorii români: un brand nou într-o nouă categorie
22 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.