Doi din trei ruşi vor să îl voteze pe Putin

12 mar. 19:58 Internaţional
M.D
Vladimir Putin
Vladimir Putin

Vladimir Putin , liderul de la Kremlin, este creditat cu 69% din intenţiile de vot în alegerile prezidenţiale ruse de duminică, potrivit unui ultim sodaj autorizat înaintea scrutinului, a anunţat luni Institutul rus VTsIOM, relatează AFP.

"Candidatul Vladimir Putin este cu mult înaintea celorlalţi şapte candidaţi, cu 69% din intenţiile de vot", potrivit acestui studiu efectuat telefonic în perioada 5-9 martie, a anunţat directorul acestui institut de sondare, Valeri Fiodorov, într-o conferinţă de presă.

Astfel candidatul Partidului Comunist rus Pavel Grudinin este creditat cu 7-8% din intenţiile de vot, ultranaţionalistul Vladimir Jirinovski cu 5-6%, iar jurnalista liberală Ksenia Sobciak cu 1-2%.

Veteranul liberal Grigori Iavlinski este creditat, la fel ca naţionalistul Serghei Baburin, cu 1%.

Omul de afaceri Boris Titov şi alt candidat comunist, Maksim Suraikin, sunt creditaţi cu mai puţin de un procent din intenţiile de vot.

Aproape trei din patru alegători ruşi (74%) intervievaţi s-au declarat "pregătiţi definitiv" să participe la scrutin, în timp ce doar 4% îşi exprimă refuzul "categoric" de a participa în alegeri.

Potrivit previziunilor unor analişti de la VTsIOM, nivelul participării ar putea să fie undeva între 63 şi 67% din numărul alegătorilor înscrişi.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Internaţional

LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI,Bursele asiatice erau în scădere
20 mar. D.I.


Wall Street a închis în scădere
20 mar. D.I.


ÎN URMĂTOARELE SĂPTĂMÂNI,"Societe Generale" speră să soluţioneze litigiile legate de Libor şi Libia
20 mar.


MACRO NEWSLETTER- 20 Martie 2018
20 mar.


"Spionul Skripal", scandalul care zdruncină diplomaţia europeană2
20 mar. O.D.


"Dr. Oetker" preia aproape 51% din "Freixenet" Spania
20 mar. (A.V.)


Autoritatea bancară din China: "Există presiune pe creşterea creditelor neperformante"
20 mar. Alina Vasiescu


PENTRU BREŞE ÎN APLICAREA NORMELOR DE COMBATERE A SPĂLĂRII BANILOR"Standard Chartered", amendată cu 4 milioane de dolari în Singapore
20 mar. Alina Vasiescu


Anchetă la Facebook, pentru scurgeri de date către firma care l-a ajutat pe Trump să devină preşedinte
20 mar. V.R.


MARK CARNEY, GUVERNATOR AL BĂNCII CENTRALE A ANGLIEI: "Criptomonedele nu reprezintă riscuri pentru stabilitatea financiară"
20 mar. A.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.