DOSARUL DGASPC TELEORMAN:

Dragnea în aşteptarea deciziei CCR

08 nov. 2018 Politică
P.E.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că aşteaptă motivarea deciziei Curţii Constituţionale privind completurile de la instanţa supremă înainte de a decide ce face în dosarul în care a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

Întrebat dacă se gândeşte să ceară revizuirea sentinţei, Liviu Dragnea a răspuns: "Eu până la ora asta nu ştiu, n-am văzut, n-am citit motivarea deciziei CCR de ieri. Am auzit tot felul de comentarii. Până nu văd motivarea Curţii nu pot să am niciun fel de răspuns", potrivit News.ro.

El a susţinut că marţi nu a discutat cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre decizia pe care urma să o ia CCR, deşi ministrul a declarat contrariul.

"Nu a avut legătură cu decizia CCR", a susţinut Dragnea.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat marţi, după ce s-a întâlnit cu Liviu Dragnea în biroul acestuia de la Parlament, că au discutat despre şedinţa CCR de ieri în care urma să fie dezbătută sesizarea Guvernului privind conflictul juridic Parlament - ICCJ pe tema constituirii completelor de judecători. Întrebat dacă i se pare normală o întâlnire cu o persoană direct interesată de acest subiect - având în vedere că Dragnea a contestat modul în care a fost compus completul care judecă recursul în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman - Toader a spus că nu a discutat cu un justiţiabil, ci cu al treilea om în stat.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

RESPINGÂND AMÂNAREA PROPUSĂ DE GUVERNParlamentul a votat din nou dublarea alocaţiilor
04 iun. M.G.


ASF: Organigrama corupţiei
04 iun. Mori Savir


O NOUĂ MAJORARE SALARIALĂ APROBATĂ DE PARLAMENTSalariul minim, stabilit în funcţie de coeficienţii de ierarhizare
04 iun. George Marinescu


Deputaţii ALDE întregesc grupul parlamentar al PSD
04 iun. G.M.


BOGDAN CHIRIŢOIU RĂMÂNE PREŞEDINTE AL CONSILIULUI CONCURENŢEICurtea Constituţională respinge modificările PSD-ALDE-Pro România la legea concurenţei
04 iun. G.M.


Fonduri europene pentru infrastructură
04 iun. I.Ghe.


CCR NU PRELUNGEŞTE MANDATELE ALEŞILOR LOCALIHaos în administraţia publică locală
04 iun. G.M.


Cristian Popescu Piedone şi-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 51
03 iun. S.B.


MARCEL CIOLACU:"PNL-ul să vină la masa negocierilor cu toate forţele politice"
03 iun. S.B.


CĂLIN POPESCU TĂRICEANU:"Decizia CCR privind data alegerilor readuce normalitatea şi bunul simţ în relaţia Parlament-Guvern"
03 iun. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.