Dragnea: Iohannis este un preşedinte panicat, nervos şi iritat 3

08 nov. 2018 Politică
E.M.
Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)
Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

La două zile de la atacul dur al lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea îi răspunde şi el preşedintelui afirmând despre acesta că este un om iritat, care se teme ca nu cumva sistemul pe care îl protejează, să se dezbine.

Liviu Dragnea a afirmat următoarele: "Comentez puţin reacţia preşedintelui Iohannis de marţi. Eu am văzut, ca mulţi alţii, un om în panică, nervos şi iritat. Şi este firesc, pentru că de fapt vedem un preşedinte panciat care vede cum se destramă sistemul odios care îl protejează. Vede cum se strânge funia în jurul parului şi se gândeşte că va veni momentul în care va trebui să răspundă pentru ilegalităţile pe care le-a făcut".

El a spus că în dosarele din valiza cu care a venit marţi la şedinţa Comitetului Executiv al PSD sunt lucruri care au mai fost în presă "şi s-au băgat la sertar".

"Nu a putut, nu a vrut să răspundă, dar a băgat placa cu infractorii. Dacă foloseşte atât de mult cuvântul infractor, poate să devină periculos pentru un om care e dovedit de instanţele din România că a comis infracţiuni", a mai afirmat Liviu Dragnea.

"Şi acum să vedem cine e mincinosul. Spunea că nu a avut dosar penal. Nu a avut unul, ci nouă, care au fost clasate. Un lucru este cert. Iohannis a ştiut despre ele, mai ales despre unul dintre ele, pentru că s-a clasat de către Lazăr. Ne-a minţit Iohannis în legătură cu faptul că nu a fost cercetat penal aşa cum ne-a minţit şi Augustin Lazăr când s-a arătat mirat de protocoalele cu SRI, când chiar el a semnat unul", a mai declarat liderul PSD.

Dragnea a ţinut să vorbească şi despre fake-uri, susţinând că cele şase dosare prezentate de el conţin doar documente reale. "Sunt declaraţii publice şi comunicate de la Administraţia Prezidenţială. Deci reacţia lui Iohannis este jalnică, cum să spui că acele comunicate de la Preşedinţie sunt fake-uri? Veţi găsi un testament fake în baza căruia preşedintele a luat cu japca un imobil al statului român. Veţi găsi un certificat de moştenire în care soţia şi soacra apar moştenitori, dar moştenitori fake. La fel şi un contract de vânzare-cumpărare fake", a adăugat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai susţinut că "preşedintele nostru poate fi considerat un infractor".

"Este un lucru clar la care preşedintele nostru nu vrea să răspundă, pentru că ar trebui să mintă. Veţi găsi acolo şi declaraţii de avere fake. Şi-a diminuat averea. Sunt probe la care preşdintele fake nu vrea să răspundă. Este chiar imposibil, chiar şi pentru preşedintele fake, să spună că negrul este alb", a adăugat el.


Opinia cititorului: 3
1.   fără titlu
mesaj trimis de Om în data de 08.11.2018, 18:11

Am auzit ca si-a iesit din pepeni si i-a dat dracu pe interlocutori. Valiza boss.

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 08.11.2018, 18:58

Inainte sa spuna ca Iohannis este un infractor, dar care inca nu a fost condamnat, Dragnea trebuie sa vorbeasca despre el insusi, deoarece este deja condamnat.

Dragnea trebuie sa spuna public: "Sunt un infractor". 

Dupa ce a spus asta, poate sa spuna orice, ca lumea afla ca nu mai conteaza ce spune. 

Dar, bineinteles, oricum situatia reala este ca el este un infractor si nu conteaza nici daca o recunoaste si nici ce spune. 

Domnule Dragnea, lasa-ne pe noi, oamenii cinstiti sa ne ocupam de infractorul Iohannis.

Dumneata, mucles! 

2.1.   A-No Name (răspuns la opinia nr. 2)
mesaj trimis de RAM în data de 08.11.2018, 23:06

Voi, oamenii cinstiti, NU VA OCUPATI deloc de ciolanis pentru ca aveti lapte in loc de c...e. La Dragnea e invers si se vede.

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

Cioloş va discuta cu Iohannis despre un referendum pe tema Justiţiei
25 mar. T.S


IOHANNIS:"Dăncilă demonstrează totala sa ignoranţă în domeniul politicii externe"1
25 mar. M.T.


Termen la Înalta Curte în dosarul în care Tăriceanu este judecat pentru mărturie mincinoasă
25 mar. V.T.


DĂNCILĂ, DESPRE MUTAREA AMBASADEI LA IERUSALIM: "Am spus că trebuie să îndeplinim toţi paşii constituţionali"
25 mar. T.I.


OUG CU "DEDICAŢIE"Tudorel Toader pregăteşte "albirea" lui Liviu Dragnea
25 mar. George Marinescu


DUPĂ NEGOCIERILE CU ADMINISTRATORII PILONULUI IIGuvernul vrea prorogarea termenului pentru majorarea capitalului fondurilor de pensii1
25 mar. Mihai Gongoroi


VOSGANIAN: "Iohannis induce o stare de ură, de intoleranţă, duşmănie şi radicalism"7
25 mar. V.T.


DACIAN CIOLOŞ: "Fiecare europarlamentar USR-PLUS va deschide câte două birouri în ţară"
25 mar. L.I.


LUDOVIC ORBAN, CĂTRE TINERII LIBERALI: "Părul meu arată, de fapt, sufletul meu"1
25 mar. M.C.


Liviu Dragnea, din nou în spital2
24 mar. T.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.