Dragoş Călin, noul director general al Băncii Române de Credite şi Investiţii 1

01 mar. 11:19 Companii
A.P.
Dragoş Călin
Dragoş Călin

Dragoş-Alexandru Călin se alătură echipei Băncii Române de Credite şi Investiţii (BRCI), începând cu data de 1 martie 2021, când va prelua mandatul de Director General Adjunct - Divizia Comercial, de la Dan-Horaţiu Popa, potrivit unui comunicat de presă al Băncii Române de Credite şi Investiţii.

Cu o experienţă de peste 19 ani în domeniul bancar, Dragoş-Alexandru Călin a ocupat funcţia de Head of Sales, în cadrul First Bank, iar anterior a făcut parte din echipele Bancpost, Raiffeisen şi Credit Europe Bank.

George Ciobănaşu, preşedintele Consiliului de Supraveghere al BRCI, afirmă: "Începand cu 01 martie, Dan Popa care a asigurat coordonarea Diviziei Comerciale, demararea şi implementarea strategiei de business, din poziţia sa de Director General Adjunct - Divizia Comercial, va preda ştafeta unui nou coleg, Dragoş Călin. Cu o experienţă bancară de peste 19 ani în domeniul comercial, Dragoş Călin se va alătura echipei BRCI, după ce a deţinut funcţia de Head of Sales în cadrul First Bank. De asemenea, Dragoş-Alexandru Călin are expertiză şi în activitatea de analiză credite, deţinând anterior funcţia de Director Executiv - Small Business Banking în cadrul Bancpost. Îi mulţumim domnului Dan Popa pentru toată activitatea şi contribuţia sa în cadrul BRCI, în această perioadă dificilă, şi suntem convinşi că împreună cu Dragoş Călin vom avea o dezvoltare organizaţională care să ne permită să fim mai performanţi, atât la nivel individual, cât şi ca echipă".

Exercitarea de către Dragoş Călin a responsabilităţilor aferente funcţiei de Director General Adjunct - Divizia Comercial se va realiza după data obţinerii aprobării prealabile a Băncii Naţionale a României (BNR).


Opinia cititorului: 1
1.   Spor
mesaj trimis de Slavu Octavian în data de 02.03.2021, 19:27

Faceti un efort si ganditi va si la mediul privat,chiar merita.Cu recunostinta.Succes Domnule.

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

IULIU STOCKLOSA, VICEPREŞEDINTE CCIB:"Exportul, prioritate pe termen lung"
21 apr. S.B.


ASBIS Romania prezintă Prestigio Click&Touch 2, o nouă tastatură inteligentă
21 apr. S.B.


STUDIU HORVATH&PARTNERS:Circa 97% dintre proiectele de infrastructură mare din România întârzie din cauza relaţiei deficitare cu autorităţile
21 apr.


ÎN ANUL 2020Tohani România a produs 1 milion de sticle de Fetească Neagră
21 apr. S.B.


OPINIIDigitalizarea ANAF, esenţială pentru protejarea contribuabililor şi pentru reducerea presiunii pe bugetul de stat
21 apr.


Daily Mail a dat în judecată Google pentru publicitatea online
21 apr. S.B.


Apple a anunţat o gamă de computere iMac slim cu procesor propriu
21 apr. S.B.


CDA CONFORT STEEL a cerut insolvenţa societăţii STEEL STANDARD
21 apr. J.P.


A & G COMUNICATION PREST şi-a cerut insolvenţa
21 apr. J.P.


Producătorul de smartphone-uri vivo îşi face loc pe piaţa din România
21 apr.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.