EIT Forum Auto a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 25% în 2017

23 mar. 19:04 Companii-Afaceri
D.I.
Mihai Dumitrescu
Mihai Dumitrescu

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial şi unic importator Volvo Cars în ţara noastră, estimează pentru anul în curs atingerea unei cifre de afaceri în valoare de 30.000.000 de euro, cu 45% mai mult faţă de valoarea înregistrată în 2017, se arată într-un comunicat al companiei, remis Redacţiei.

Potrivit documnetului, EIT Forum Auto a susţinut creşterea vânzărilor auto pe plan local, cu 484 unităţi comercializate în 2017, în creştere cu 20% faţă de anul 2016.

Reprezentanţii EIT Forum Auto afirmă că cel mai bine vândute modele au fost XC60, cu 206 unităţi, dintre care 94 unităţi sunt reprezentate de noul model lansat în septembrie 2017 şi cel mai mare SUV din gama XC90, cu 113 unităţi.

Mihai Dumitrescu, Director Marketing şi Comunicare EIT Forum Auto, a declarat: "Dezvoltarea EIT Forum Auto pe parcursul întregului an s-a datorat în mare măsură lansării de noi modele, precum XC60 şi V90 Cross Country, dar şi a modelului XC90. Volvo se bucură de o popularitate în creştere, schimbările majore evidente la nivel de produs fiind principalul resort. Pentru anul 2018 ne dorim menţinerea trendului ascedent şi mizăm pe modelele deja cunoscute - SUV-urile XC60 şi XC90, dar şi pe noul Volvo XC40".

EIT Forum Auto colaborează, în prezent, cu şase dealeri autorizaţi din Bucureşti (2), Constanţa, Cluj, Timişoara şi Iaşi, peste 60% din volumul total al vânzărilor naţionale de autoturisme Volvo derulându-se prin Primus Auto.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Renault-Nissan şi China, alianţă pe segmentul vehiculelor conectate
20 oct. E.P.


Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi - 40.000 de posturi
20 oct. M.F.


COMUNICAT DE PRESĂ POWERNET, LA ANIVERSAREA A 19 ANI: Ce oportunităţi oferă tehnologia viitorului
19 oct. M.F.


Tesla lansează noua versiune a sedanului Model 3
19 oct. I.T.


ANRM ŞI MFP NU DEŢIN INFORMAŢII CONCLUDENTELegea offshore, un proiect controversat2
19 oct. GEORGE MARINESCU


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie
19 oct. Emilia Olescu


Vacanţe şi maşini, plătite cu bitcoin
19 oct.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / IULIU MOLDOVEANU, ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ:"Avem forţa de muncă şi tehnologia necesare pentru a duce industria mobilei pe piaţa rusă"
19 oct. A.T.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"
19 oct. R.R.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / DOREL PARASCHIV, ASE:"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"1
19 oct. A.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.