Electrica invită acţionarii să subscrie în oferta publică secundară

31 oct. 10:38 Comunicate de presă
A.M.

Societatea Energetică Electrica S.A. informează investitorii şi piaţă de capital că Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat, prin Decizia nr. 1311 din data de 30 octombrie 2019, Prospectul simplificat privind emisiunea de până la 309.869 acţiuni noi sub formă de acţiuni ordinare, nominative şi dematerializate, inclusiv acţiuni noi reprezentate sub formă de certificate globale de depozit (GDR, fiecare reprezentând 4 (patru) acţiuni noi), de către Electrica, cu o valoare nominală de 10 RON pe acţiune, pentru a permite exercitarea drepturilor de preferinţă în cadrul majorării capitalului social al Electrica.

Preţul de exercitare a drepturilor de preferinţă este de 10 RON per acţiune nouă, la nivelul valorii nominale a acţiunilor. Rata de subscriere este de 571,8182328661470 drepturi de preferinţă, iar perioada în care acţionarii Electrica la data de înregistrare (24 octombrie 2019) pot subscrie este 1 noiembrie 2019 - 3 decembrie 2019. Modalităţile de subscriere sunt detaliate în prospectul simplificat care, împreună cu celelalte documente relevante, este publicat pe website-ul Electrica ( www.electrica.ro), în secţiunea Investitori.

Prospectul simplificat este, de asemenea, disponibil pe website-ul Bursei de Valori Bucureşti la www.bvb.ro şi pe website-ul BRD - Groupe Societe Generale S.A. la www.brd.ro.


Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Adrian Oros a discutat cu ambasadorul Olandei despre viitorul agricol al ţării1
10 dec. A.I.G.


CertAsig îşi consolidează capitalul
10 dec. A.I.G.


ANCOM:Mai mult de jumătate dintre conexiunile de internet mobil sunt 4G
10 dec. A.I.G.


City Insurance, creştere de 38% în primele nouă luni din 2019
10 dec. A.I.G.


EVOMAG:Vânzări de 5 milione de euro de Black Friday
10 dec. A.I.G.


Clientii Porsche Asigurari pot face autoconstatarea daunelor online
10 dec. A.I.G.


Facebook, amendată în Ungaria pentru dezinformarea consumatorilor
10 dec. A.I.G.


Românii aleg tot mai des serviciile de medicină privată1
10 dec. A.I.G


Tezaur naţional, în licitaţie
09 dec. A.I.


Peste 140.000 de oameni au murit din cauza rujeolei
06 dec. A.I.G.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.