EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria

25 feb. 21:01 Comunicate de presă
A.B.
EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria

Equiliant Capital, fond de investitii dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, anunta decizia de a investi in Clinica Victoria, o retea de clinici stomatologice cu prezenta in Pitesti, Ramnicu Valcea si Slatina.

Obiectivul invesititiei este crearea unei retele cu acoperire nationala, folosind platforma dezvoltata de Daniel si Cristian Dragomir, fondatorii Clinicii Victoria. Extinderea va avea loc atat organic cat si prin achizitia altor clinici care vor putea sa se integreze in modelul operational al Clinicilor Victoria.

Clinica Victoria isi propune sa ofere un serviciu stomatologic integrat si de inalta calitate, la un pret accesibil, folosind cele mai noi tehnologii. Clinica Victoria reuneste, sub acelasi acoperis, servicii de stomatologie si imagistica.

In urma majorarii de capital efectuate, Equiliant va detine un pachet minoritar in Clinica Victoria. "Suntem bucurosi ca am reusit sa convingem un investitor de talia Equiliant sa ne vina alaturi pentru a dezvolta la nivel national conceptul clinicilor Victoria asa cum noi l-am gandit, in beneficiul pacientilor nostri actuali si viitori. Noi credem ca tehnologia trebuie sa faca serviciile stomatologice mai accesibile, dar acest obiectiv nu poate fi atins decat pe baza unui model operational foarte eficient si bine controlat. De aceea ne place sa credem ca putem contribui la democratizarea accesului la servicii stomatologice de inalta calitate." a declarat Daniel Dragomir, director general si fondator al Clinicilor Victoria.

"Am fost impresionati de modelul operational dezvoltat in Clinicile Victoria si de efortul permanent in directia calitatii bine controlate, astfel incat sa fie atins obiectivul de a oferi un serviciu medical de calitate la un pret accesibil. Aceasta ne-a convins ca merita sa sustinem efortul de extindere rapida a acestui concept pe piata romaneasca, intr-un domeniu medical extrem de fragmentat.", a declarat Laurentiu Ciocirlan, managing partner Equiliant.

Clinica Victoria a fost asistata, in calitate de consultant juridic, de casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Equiliant Capital a fost asistat de SCA Pacuraru, Iliescu, Mazareanu, in calitate de consultant legal si TaxHouse in calitate de consultant fiscal.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Business Mark va organiza evenimentul "Tax & Finance Forum"
12 apr. C.P.


Raiffeisen Bank şi EximBank asigură necesarul de lichidităţi pentru Deltatel
12 apr.


Consiliul Concurenţei a extins investiţia pe piaţa echipamentelor de protecţie a muncii
12 apr. J.P.


Reţeaua Vodafone este 100% verde, fiind alimentată integral din surse de energie regenerabile
12 apr.


Comunitatea de afaceri franco-română dezvoltă împreuna cu universităţile programe educaţionale integrate
12 apr.


Pluria lansează un serviciu nou de rezervări de săli de şedinţe şi birouri private, în România şi străinătate
12 apr.


MINISTERUL INVESTIŢIILOR ŞI PROIECTELOR EUROPENE:Toate componentele detaliate ale PNRR, transmise Comisiei Europene, în prim draft
12 apr. J.P.


Flanco anunţă începutul unui parteneriat cu Federaţia Română de Scrimă
08 apr. S.B.


BusinessMark organizează cea de-a VII-a ediţie a evenimentului "Supply Chain & Logistics Forum"
06 apr. C.P.


Antrenamentele on-line sau pe zoom, soluţia pentru decizia de închidere a sălilor de fitness
01 apr. C.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.