ETURIA:

Cererile pentru vacanţele de iarnă au crescut cu 15% faţă de anul trecut

21 aug. 2019 Companii
Cererile pentru vacanţele de iarnă au crescut cu 15% faţă de anul trecut

Turiştii autohtoni, o parte din aflaţi încă în concediu, îşi rezervă deja vacanţele pentru Revelionul 2020, astfel cererile pentru călătoriile de iarnă au crescut cu 15% faţă de anul trecut, potrivit agenţiei de turism Eturia.

Sorin Stoica, CEO Eturia, a declarat: "Deşi ne aflăm în plin sezon estival, clienţii noştri au început să ne transmită solicitari pentru a-şi achiziţiona vacanţa de Revelion. Românii ştiu deja că Revelionul este o perioadă atât de solicitată în întreaga lume, iar disponibilitatea locurilor pentru zboruri este foarte redusă aşa că au învăţat să îşi achizioneze aceste pachete din timp. În acest context, observăm o creştere a cererilor comparativ cu anul trecut de 15%. Sfatul meu pentru cei care nu s-au hotărât încă, este să contacteze agenţiile pentru a avea vacanţa planificată până în cel mai mic detaliu".

Pentru sezonul vacanţelor de iarnă, Eturia pariază pe SUA, Insulele din Marea Caraibilor, Mauriţius, Maldive, Kenya şi Thailanda, după ce a studiat piaţa internaţională, trendurile din anii trecuţi, dar a ţinut cont şi de opiniile turişitilor.

Potrivit Eturia, bugetul mediu per familie pentru un Revelion în aceste destinaţii exotice variază în funcţie de durată, număr de persoane, categorie hotel şi se poate încadra după cum urmează: pentru un sejur la plajă în Thailanda, cu mic-dejun inclus, tariful este de aproximativ 5.000 de euro, pentru o vacanţă în SUA, fără regim de mese inclus, o familie poate plati apximativ 7000 de euro. În Mauritius bugetul aproximativ pentru o familie cu un copil, în regim All Inclusive, este de 10.000 de euro, în Mexic, aceeaşi vacanţă All Inclusive ajunge la 9.500 euro, pe când în Kenya la 7.500 euro/familie.

"Achiziţionând de acum vacanţa de Revelion , turiştii au posibilitatea să aleagă dintr-o paletă foarte vastă de oferte. Astfel, cu cât ne apropiem mai mult de plecare, disponibilitatea este mai scăzuta, iar tarifele mai ridicate", a adăugat Sorin Stoica.

Eturia, prima agenţie de turism din România specializată în vacanţe exotice personalizate pune la dispoziţia turiştilor români vacanţe "tailor made" în peste 120 de destinaţii din întreaga lume, dar şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Înfiinţată în anul 2007, Eturia are în acest moment peste 57 de angajati şi 3 sedii în: Bucureşti, Piatra Neamţ şi Cluj. În anul 2018, Eturia a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, iar în 2019 prevede o creştere de 20%, comparativ cu 2018.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Compania energetică MVM ţinteşte România pentru extinderea activităţii
02 iul. G.U.


ÎN CADRUL CAMPANIEI #STOPHATEFORPROFIT:Coca-Cola şi alte 400 de branduri şi-au scos reclamele de pe Facebook
02 iul. A.P.


Fabrica Ford din Craiova a renunţat la o parte dintre angajaţi
02 iul. A.P.


ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19Prime Kapital a lansat FlexAssist Solidarity, program destinat achiziţiei de locuinţe
02 iul. A.I.


ANDREEA STRUGARU, KADRA:"Uşile automate, singura variantă de trafic în condiţii de igienă sporită"
02 iul. A consemnat ADELINA TOADER


Raiffeisen Bank a lansat serviciul cash-back în benzinăriile Rompetrol1
01 iul. S.B.


Green Weee, amendată după incendiul de la depozitul de material reciclabile
01 iul. Ana Felea


Consiliul Concurenţei pune în dezbatere ,, Ghidul privind înţelegerile verticale''
01 iul. G.U.


Google cumpără producătorul de ochelari North
01 iul. G.U.


Airbus va desfiinţa 15.000 de locuri de muncă
01 iul. G.U.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.