Excentricul Mourinho, 500.000 lire sterline pentru cazarea la hotel

11 oct. 2018 Sport
O.D.

Jose Mourinho este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fotbal din lume, atât pentru rezultatele obţinute, cât şi pentru ciudăţeniile sale.

Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, stă la hotel de când a preluat conducerea formaţiei din Premier League. Este cazat la Lowry Hotel de 825 de zile, ceea ce a costat aproximativ jumătate de milion de lire sterline, scrie Daily Mail, citat de news.ro. Mourinho locuieşte în Manchester din 6 iulie 2016 şi are contract cu United până în 2020. El este cazat într-un apartament luxos care costă 600 de lire sterline pe zi. Familia tehnicianului locuieşte la Londra, unde fiica lui Mourinho, Matilde, a absolvit o facultate şi fiul său, Jose Mourinho Jr., a jucat pentru Fulham până în aprilie 2017.

Săptămâna trecută, Mirror a scris că o eventuală demitere acum a lui Jose Mourinho de la Manchester United ar costa clubul 29 de milioane de lire sterline şi că dacă portughezul va fi lăsat în funcţie până la finalul sezonului şi Manchester United nu se va clasa pe un loc de Liga Campionilor, suma care i-ar reveni la demitere s-ar reduce semnificativ, până la zece milioane de lire sterline.

Potrivit caselor de pariuri, Mourinho era creditat la începutul lunii octombrie cu cele mai mari şanse să devină primul antrenor concediat în actuala ediţie a campionatului de fotbal al Angliei. Casa William Hill îi acorda o cota de 8/11 tehnicianului portughez. Acesta era urmat de antrenorii echipelor Southampton si Cardiff City, Mark Hugues, respectiv Neil Warnock, ambii cu o cotă de 7/1.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Sport

Laura Coman, portdrapelul delegaţiei noastre la Jocurile Europene
13 iun.


FRF se "leapădă" de suporterii din Malta
13 iun. O.D.


Victorie, nemulţumiri, calcule şi procese
12 iun. D.N.


EURO 2020Norvegia stă în drumul tricolorilor către Bucureşti
06 iun. D.N.


LA CINA CAMPIONILOR DE LA PARIS:Halep, cea mai bună jucătoare în 2018
05 iun. P.P.


CSM Oradea, campioana României la baschet masculin
05 iun. D.I.


Qatarul a mai primit o competiţie de la FIFA
05 iun.


Dosar penal pentru fostul şef al FRF
05 iun.


Răzvan Burleanu va conduce Comisia Media a UEFA
04 iun.


Răzvan Burleanu, numit preşedinte de comisie UEFA
03 iun. I.V.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.