Excentricul Mourinho, 500.000 lire sterline pentru cazarea la hotel

11 oct. Sport
O.D.

Jose Mourinho este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fotbal din lume, atât pentru rezultatele obţinute, cât şi pentru ciudăţeniile sale.

Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, stă la hotel de când a preluat conducerea formaţiei din Premier League. Este cazat la Lowry Hotel de 825 de zile, ceea ce a costat aproximativ jumătate de milion de lire sterline, scrie Daily Mail, citat de news.ro. Mourinho locuieşte în Manchester din 6 iulie 2016 şi are contract cu United până în 2020. El este cazat într-un apartament luxos care costă 600 de lire sterline pe zi. Familia tehnicianului locuieşte la Londra, unde fiica lui Mourinho, Matilde, a absolvit o facultate şi fiul său, Jose Mourinho Jr., a jucat pentru Fulham până în aprilie 2017.

Săptămâna trecută, Mirror a scris că o eventuală demitere acum a lui Jose Mourinho de la Manchester United ar costa clubul 29 de milioane de lire sterline şi că dacă portughezul va fi lăsat în funcţie până la finalul sezonului şi Manchester United nu se va clasa pe un loc de Liga Campionilor, suma care i-ar reveni la demitere s-ar reduce semnificativ, până la zece milioane de lire sterline.

Potrivit caselor de pariuri, Mourinho era creditat la începutul lunii octombrie cu cele mai mari şanse să devină primul antrenor concediat în actuala ediţie a campionatului de fotbal al Angliei. Casa William Hill îi acorda o cota de 8/11 tehnicianului portughez. Acesta era urmat de antrenorii echipelor Southampton si Cardiff City, Mark Hugues, respectiv Neil Warnock, ambii cu o cotă de 7/1.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Sport

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat1
21 oct. P.E.


DUPĂ 20 DE ANITineret de valoare europeană!
18 oct. D.N.


Sute de milioane de dolari pentru un meci la limita dintre box şi circ1
17 oct. D.N.


Halep rămâne numărul 1 până în 20191
16 oct.


Fotbalul autohton are, în sfârşit, viitor1
16 oct. D.N.


UEFA a mărit premiile pentru Liga Naţiunilor
12 oct.


Primul Complex Sportiv Naţional, creat după o pauză de 18 ani
12 oct. D.N.


LIGA NAŢIUNILORPrima victorie este căutată la Vilnius
11 oct. D.N.


Vânzarea unui simbol: 670 milioane euro pentru stadionul Wembley
01 oct. O.D.


Modrici, premiat de FIFA, condamnat de justiţia spaniolă
26 sep. D.N.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.