Excentricul Mourinho, 500.000 lire sterline pentru cazarea la hotel

11 oct. Sport
O.D.

Jose Mourinho este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fotbal din lume, atât pentru rezultatele obţinute, cât şi pentru ciudăţeniile sale.

Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, stă la hotel de când a preluat conducerea formaţiei din Premier League. Este cazat la Lowry Hotel de 825 de zile, ceea ce a costat aproximativ jumătate de milion de lire sterline, scrie Daily Mail, citat de news.ro. Mourinho locuieşte în Manchester din 6 iulie 2016 şi are contract cu United până în 2020. El este cazat într-un apartament luxos care costă 600 de lire sterline pe zi. Familia tehnicianului locuieşte la Londra, unde fiica lui Mourinho, Matilde, a absolvit o facultate şi fiul său, Jose Mourinho Jr., a jucat pentru Fulham până în aprilie 2017.

Săptămâna trecută, Mirror a scris că o eventuală demitere acum a lui Jose Mourinho de la Manchester United ar costa clubul 29 de milioane de lire sterline şi că dacă portughezul va fi lăsat în funcţie până la finalul sezonului şi Manchester United nu se va clasa pe un loc de Liga Campionilor, suma care i-ar reveni la demitere s-ar reduce semnificativ, până la zece milioane de lire sterline.

Potrivit caselor de pariuri, Mourinho era creditat la începutul lunii octombrie cu cele mai mari şanse să devină primul antrenor concediat în actuala ediţie a campionatului de fotbal al Angliei. Casa William Hill îi acorda o cota de 8/11 tehnicianului portughez. Acesta era urmat de antrenorii echipelor Southampton si Cardiff City, Mark Hugues, respectiv Neil Warnock, ambii cu o cotă de 7/1.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Sport

Fotbalul autohton se digitalizează
11 dec. D.N.


CE DE HANDBALTricolorele au zdrobit campioana europeană3
07 dec. D.N.


Handbalistele tricolore, o nouă demonstraţie de forţă
05 dec. O.D.


BALONUL DE AURModrici a întrerupt dominaţia cuplului Ronaldo - Messi1
05 dec. D.N.


Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare all-time a Campionatului European
03 dec. V.D.


EURO 2020Drumul spre Bucureşti trece prin Nord
03 dec. D.N.


CAMPIONATUL EUROPEANHandbalistele tricolore, debut solid
03 dec. D.N.


SPORTDiscursuri multe, fapte mai puţine
29 nov. D.N.


FIFA somează Iranul să permită femeilor să intre pe stadioane
28 nov.


LIGA NAŢIUNILORFotbal şi foarte multă aritmetică2
22 nov. D.N.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.