Excentricul Mourinho, 500.000 lire sterline pentru cazarea la hotel

11 oct. 2018 Sport
O.D.

Jose Mourinho este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fotbal din lume, atât pentru rezultatele obţinute, cât şi pentru ciudăţeniile sale.

Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, stă la hotel de când a preluat conducerea formaţiei din Premier League. Este cazat la Lowry Hotel de 825 de zile, ceea ce a costat aproximativ jumătate de milion de lire sterline, scrie Daily Mail, citat de news.ro. Mourinho locuieşte în Manchester din 6 iulie 2016 şi are contract cu United până în 2020. El este cazat într-un apartament luxos care costă 600 de lire sterline pe zi. Familia tehnicianului locuieşte la Londra, unde fiica lui Mourinho, Matilde, a absolvit o facultate şi fiul său, Jose Mourinho Jr., a jucat pentru Fulham până în aprilie 2017.

Săptămâna trecută, Mirror a scris că o eventuală demitere acum a lui Jose Mourinho de la Manchester United ar costa clubul 29 de milioane de lire sterline şi că dacă portughezul va fi lăsat în funcţie până la finalul sezonului şi Manchester United nu se va clasa pe un loc de Liga Campionilor, suma care i-ar reveni la demitere s-ar reduce semnificativ, până la zece milioane de lire sterline.

Potrivit caselor de pariuri, Mourinho era creditat la începutul lunii octombrie cu cele mai mari şanse să devină primul antrenor concediat în actuala ediţie a campionatului de fotbal al Angliei. Casa William Hill îi acorda o cota de 8/11 tehnicianului portughez. Acesta era urmat de antrenorii echipelor Southampton si Cardiff City, Mark Hugues, respectiv Neil Warnock, ambii cu o cotă de 7/1.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Sport

FRF are un nou partener în ceea ce priveşte parcul auto
22 feb. D.N.


Breakdancing-ul a fost propus drept sport olimpic
22 feb.


România, pe locul al treilea la competiţia de schi alpin FIS Children Trophy
21 feb. V.R.


Contract fabulos pentru un jucător de baseball
21 feb.


Contract de 100.000.000 de dolari pentru un "greu"
20 feb.


EURO 2020Fost mare fotbalist, transformat în specialist în promisiuni
20 feb. D.N.


Horia Tecău şi Jules Rojer au obţinut locul al II-lea la Rotterdam
18 feb. Laura Albu


Simona Halep, calificată la mare luptă în semifinalele turneului WTA
14 feb. T.I.


SPORT ŞI BANIValoare bine plătită: 88,7 milioane de dolari pe an
14 feb. D.N.


CNI, optimistă în privinţa stadioanelor pentru Euro 2020
13 feb. G.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.