Facebook va încuraja purtarea măştilor în aplicaţiile sale 1

03 iul. 09:01 Companii
S.B.
Facebook va încuraja purtarea măştilor în aplicaţiile sale

Facebook şi Instagram vor afişa mesaje vizibile, prin care utilizatorilor li se recomandă să poarte măşti pentru a preveni răspândirea COVID-19, informează news.ro.

În curând, primul mesaj pe care utilizatorii Facebook şi Instagram îl vor vedea când vor deschide aplicaţiile respective sau vor intra pe site-uri de pe PC, nu va fi de la vreun prieten ci va avea legătură cu purtarea măştilor.

Facebook a anunţat că mesajul prin care va încuraja utilizatorii să poarte măşti va fi afişat primul în newsfeed la deschiderea aplicaţiei şi va ocupa cea mai mare parte a ecranului, dar nu înaintea secţiunii Stories.

Alături de o poză cu o persoană purtând o mască de protecţie, mesajul va include un text prin care utilizatorului i se explică faptul că ar trebui să poarte mască în public şi să-şi acopere cu aceasta atât gura, cât şi nasul.

Acelaşi mesaj prin care se încurajează purtarea măştilor va include şi link-uri către paginile autorităţilor medicale locale, unde utilizatorii pot afla mai multe informaţii.

Potrivit sursei citate, Facebook consideră acest mesaj un răspuns la creşterea, din nou, a numărului de infectări cu COVID-19, care a avut loc în multe regiuni ale lumii după relaxarea măsurilor de izolare.

În România, au fost înregistrate ieri 450 de cazuri noi şi 20 de decese, ajungându-se la un total de 22.746 de cazuri.


Opinia cititorului: 1
1.   Facebook se aliniaza inregimentarii politice
mesaj trimis de Cristian în data de 03.07.2020, 09:41

Facebook se aliniaza inregimentarii politice a FIAREI, era de asteptat.

Dictatura FIAREI isi duce nestingherita Planul mai departe.. intoxicarea populatiei cu mesaje nesolicitate.

La toamna va incepe masiv indotrinarea in scoli - fiti pregatiti.. copiilor li se va baga limba in ureche fara voia lor.. neo-marxismul va fi o obligatie de stat asa cum erau inainte adunarile pionierilor in care era predata tinerilor ideologia partidului si se mentionau realiazarile revolutionare. Tot asa va fi si acum. Fiti pregatiti ! 

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

870 de navalişti români, disponibilizaţi de Damen
06 aug. George Marinescu


CONSUMUL ANUAL DE ENERGIE VA SCĂDEA CU CIRCA 8%Enel X România a instalat panouri fotovoltaice pe o fabrică de ulei vegetal din judeţul Tulcea
06 aug. C.P.


Cefin Trucks şi-a dezvoltat reţeaua de service-uri în plină pandemie
06 aug. A.T.


MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR:Autorizarea proiectelor 5G, condiţionată de avizul pozitiv al CSAT
06 aug. I.GHE.


PROIECT DE OUG:Peste 613 milioane lei - ajutor de stat pentru salvarea Tarom şi Blue Air5
05 aug. I.GHE.


Disney a renunţat să lanseze "Mulan" în cinematografele din SUA şi alte teritorii
05 aug. S.B.


CEO-ul Ford Motor, Jim Hackett, se retrage din companie
05 aug. S.B.


LEMON INTERIOR DESIGN:"Perioada petrecută în casă ne-a dat ocazia să înţelegem cât de important este mediul în care trăim"
05 aug. A CONSEMNAT ADELINA TOADER


ÎN ACEST ANAqua Azur investeşte în premieră în propriile proiecte
05 aug. A CONSEMNAT EMILIA OLESCU


De ce au nevoie companiile farmaceutice de imunitate în faţa legii?14
05 aug. Călin Rechea

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.