FAUCI:

"Până la începutul lui decembrie vom şti dacă un vaccin Covid-19 este sigur şi eficient" 2

26 oct. 14:22 Internaţional
J.P.
"Până la începutul lui decembrie vom şti dacă un vaccin Covid-19 este sigur şi eficient"

Medicul american Anthony Fauci, expert în boli infecţioase, susţine că până la începutul lunii decembrie va fi clar dacă SUA va avea un vaccin anti-Covid care să fie sigur şi eficient, conform Digi24.

Potrvit acestuia, un eventual vaccin care să imunizeze populaţia împotriva virusului SARS-CoV-2 va putea fi disponibil doar dacă se va şti cu precizie că este eficient, scrie BBC.

"Până la sfârşitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie vom şti daca un vaccin este sigur si eficient", a precizat Dr. Fauci pentru sursa citată.

Chiar şi în situaţia în care vaccinul ar fi eficient, iar rezultatele lui ar fi pozitive, astfel încât să producă imunizarea împotriva coronavirusului, Anthony Fauci spune că nu va fi posibilă vaccinarea pe scară largă până în 2021. Primele persoane care vor primi doze de vaccin ar urma să fie cele din categoriile întâi de risc, precum cadrele medicale şi vârstnicii.

"Vorbim despre vaccinarea unui procent mare al populaţiei, astfel încât să putem avea un impact semnificativ asupra dinamicii focarului. Însă, cel mai probabil, acest lucru nu va fi posibil până în al doilea sau al treilea trimestru al anului viitor", a mai spus specialistul american.


Opinia cititorului: 2
1.   mizeria asta
mesaj trimis de Sa termine cu în data de 26.10.2020, 15:55

Este o mizerie!

Nu se vorbeste despre interesele reale economice din spatele acestui virus. 

O pandemie chipurile co o rata de mortalitate la fel ca a gripei si o rata mai mica ca a cancerului, tigarilor, diabetului la nivel global. 

Au inventat un virus asa cum au inventat 11 9 2001 si 2008 acum au inventat mizeria asta. 

In Romania in 2006 inventase porcina ca sa disloce si sa distruga concurenta pe urma toate magazinele erau dominate pe lantul de distributie, acum inventeaza mizeria asta iar disloca productia de pe lant. 

Cu fiecare 10 ani ce trec in economie scade concurenta reala, scade calitatea produselor alimentare, creste inegalitatea, forteaza la migratie si imigratie simultan (unu pleaca pe mai mult sa plateasca o data altul vine sa munceasca pe mai putin sa isi hraneasca la el in tara familia). 

Un joc nebun perpetuat la nivel global pana la uzura ciclica a monetelor si la instalarea fiecarei inflatii si hiperinflatii ce vor da soc pro nationalizare sau anti nationalizare. 

Nu va este rusine? 

Pro tv primeste 30 mil euro in primavara pt mizeria asta, digi la fel, antena la fel, nu va este rusine? 

Toate mizeriile politice ca sa franati artificial economia la nivel global sa se poata implementa de anul urmator alte politici monetare globale de a spala datoriile generate in sistem pe seama populatiei. 

Sa curete toate mizeriile de derivate si colaterale toxice! 

Ietari de datorii pe seama inflatiei viitoare in preturi a populatiei! 

Zi repede Bursa cati bani primesti pentru articolele Covid 19? 

Hai zi ca stim ca toti primiti bani pentru sustinerea mizeriilor astea, sunt banii de la investitori ca sa aparati interesele economice ale lor pe forme legislatige ce vor spala mizeriile pe seama muncii populatiei viitoare. 

Imi este scarba de asemenea mecanisme perpetuate! 

Sici in cuma nu oprea economia imperiul Roman (ce avea si el datorii si colaterale toxice de achitat); nici in gripa Spaniola economia nu a fost oprita la nivel mondial). 

Fac asta ca sa disloce intentionat resurse, cerere, forta de munca si sa creeze artificial lipsuri ca sa restabileasca iar instinctu de necesitati si disperare a oamenilor ce vor incepe iar sa caute alte forme de productivitate. 

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de anonim în data de 26.10.2020, 17:50

da , nu le este rusine , toate tv au devenit atit de nesimtite ca pur si simplu si-au pierdut controlul, parca-s turbati . cat despre " Bursa " nu-ti dau dreptate , pentru ca te lasa sa spui ce vrei , si asta este o minune cu aceasta cenzura mai rea ca in korea . incearca sa spui astea la antena 3 sau la digi sri sa vezi ce spume fac la gura , ca esti impotriva poporului plus gargara cu " grija fata de cei dragi "

Articole din aceeaşi secţiune

Internaţional

Cinci state membre, inclusiv România, au primit tranşa de 8,5 miliarde euro din împrumutul acordat de CE
01 dec. J.P.


MAREA BRITANIE:Restaurante, baruri sau cinematografe vor cere "paşaport covid" de la clienţi
01 dec. A.P.


FMI:Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar şi fiscal
01 dec. J.P.


EUROSTAT:Inflaţia în zona euro s-a menţinut în teritoriul negativ în noiembrie
01 dec. J.P.


Australia va dezvolta împreună cu SUA rachete de croazieră hipersonice
01 dec. A.P.


Kim Jong Un, vaccinat împotriva covid-19 cu un vaccin experimental chinez
01 dec. A.P.


Lewis Hamilton, pozitiv cu covid
01 dec. A.P.


Polonia şi Ungaria îşi menţin veto-ul asupra bugetului UE1
01 dec. S.B.


Marea Britanie interzice echipamentele Huawei
01 dec. S.B.


Italia amendează Apple cu 10 milioane de euro
01 dec. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.