FIREA:

"Cerem demisia lui Vlad Voiculescu" 7

20 ian. 15:35 Politică
J.P.
"Cerem demisia lui Vlad Voiculescu"

Gabriela Firea a cerut, în numele partidului, demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe motiv că acesta ar fi "un veritabil subminator al campaniei de vaccinare" anti-COVID, pe care "o decredibilizează prin minciuni penibile".

Firea a scris pe pagina de Facebook: "Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care se dovedeşte un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin şi, de aceea, (...) nu-şi vaccinează populaţia. În realitate, mai multe ţări dezvoltate, între care Japonia, Taiwan, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, au amânat deliberat vaccinarea populaţiei pentru a aştepta noi rezultate ale testelor clinice şi pentru a vedea ce se întâmplă în ţările care îşi vaccinează deja cetăţenii. Voiculescu nu poate susţine că nu ştie realitatea! Însă minte intenţionat pentru a acoperi haosul, debandada, dar şi incapacitatea sa de a coordona campania de vaccinare."

Conform Gabrielei Firea, ministrul Voiculescu "a fugit de răspundere încă din prima zi, a refuzat timp de o lună să apară la evenimentele legate de campania de vaccinare şi să dea declaraţii, a intrat în conflict cu primarii şi a întârziat astfel constituirea centrelor de vaccinare şi a ignorat problemele legate de funcţionarea platformei online".

"Prin urmare, PSD cere demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. În această perioadă de criză de sănătate profundă, România are nevoie de un ministru al Sănătăţii responsabil, capabil să ia decizii care rezolvă problemele, nu de un mincinos şi-un dezertor incapabil. Pentru revenirea la o viaţă normală este vital ca 70% din populaţia ţării să fie imunizată, iar Guvernul Cîţu şi-a asumat că până sfârşitul lunii septembrie 10,4 milioane de români vor fi vaccinaţi. Eşecul atingerii acestui obiectiv înseamnă condamnarea României, afundare într-o criză şi mai mare şi inevitabil impune demisia sau demiterea Guvernului Cîţu", a adăugat aceasta.


Opinia cititorului: 7
1.   Iude ale neamului romanesc!
mesaj trimis de vlad tepes în data de 20.01.2021, 15:54

Daca-ar fi asa cum zici tu, fufa soldovenca, "Vlad Voiculescu, care se dovedeşte un veritabil subminator al campaniei de vaccinare", inseamna ca acesta ar fi un adevarat om de stat responsabil si patriot, insa nici pomeneala nu poate fi vorba de asa ceva, dupa cum stiu si copiii mici! In realitate, amandoi sunteti pt injectarea agresiva si masiva a romanilor cu "otrava si moarte din seringa"(ca de altfel, intreaga clasa poltica damboviteana-satanista, cu niste mici exceptii de la AUR), ca sa le faceti pe plac papusarilor din spatele vostru si sa fiti rasplatiti fiecare in felul sau, pt loialitatea de caine, de care dati dovada!

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de anonim în data de 20.01.2021, 21:05

Adevar ai grăit Vald Ţepeş!

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 20.01.2021, 16:33

Madame Firea, ai bunul simt și, după ce ai lăsat în urma ta la Primăria generala București (companiile municipale au fost un dezastru pentru bugetul Bucurestiului), nu mai critica pe nimeni. Lasă alți PSDistii sa scrie critic la adresa altora. Tu ești complet decrebilizata (în afara situației în care vii și ne arăți ce profituri au avut companiile înființate din inițiativa ta plângă Primăria generala). Te rog, stai lângă copiii tai și invata-i sa nu ajungă niciodată ipocrita și mincinoasă sa tine!

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 20.01.2021, 17:19

Cotoroanta nu e iubita acasa asa ca-si varsa veninul pe unde poate.

Nea Pandele ca sa scape de vrajitoare o incurajeaza sa se ocupe de politica:

- Alearga draga mea , cetatenii au nevoie de tine, zana mea frumoasa te-ai nascut sa te sacrifici pentru religie, tara si popor ! Esti o sfanta ! Du-te ! 

4.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 20.01.2021, 17:20

ai putea fi TOLERATA cu o singura conditie:SA TACI

asa ca.... 

5.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 20.01.2021, 21:51

Domnilor, madam este operata sau opereaza?

6.   Cred
mesaj trimis de sabin în data de 21.01.2021, 10:42

ca nu i-a reusit operatia de se da la Voiculescu... S-o opereze Ciuvica in direct si la o ora de varf, caci am inteles ca e doctor...

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

FLORIN CÎŢU: "Nu poţi să vorbeşti în acest moment despre un paşaport de vaccinare, este prematur"
26 feb. J.P.


CIOLACU:"Planul Biden de scoatere a Americii din criză este similar cu măsurile propuse de PSD"1
26 feb. J.P.


VIRGIL POPESCU:"Aştept cu interes factura lunii februarie să văd dacă promisiunile furnizorilor de energie sunt onorate"2
26 feb. J.P.


CÎŢU:"Vom adopta în Guvern o hotărâre privind acordarea a 21.600 de doze de vaccin Republicii Moldova"
26 feb. J.P.


Bugetul pe 2021, dezbătut de Comisiile de buget-finanţe
26 feb.


ŞEDINŢĂ CGMB:Suspendarea PUZ-urilor de sector şi audit pentru ultimii trei ani, pe ordinea de zi1
26 feb. G.U.


BODE:"Bugetul MAI pentru 2021 este cel mai mare buget al ministerului din ultimii cinci ani"2
26 feb. A.P.


CÎŢU:"Anul acesta nu este nimeni dat afară, toată lumea îşi primeşte sporurile"11
26 feb. A.P.


Consilierul prezidenţial Andrei Muraru, propus pentru postul de ambasador în SUA1
26 feb. A.P.


ALEXANDRU NAZARE: "E greu să lipeşti o etichetă de austeritate pentru bugetul pe anul 2021"
26 feb. I.Ghe.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.