Gala BURSA 2018

Firea, noi atacuri la adresa lui Dragnea 2

14 sep. 18:00 Politică
V.D.
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, continuă atacul la adresa liderului PSD, susţinând că, în loc să creeze cadrul unei dezbateri deschise şi principiale în partid, în urma acuzaţiilor pe care ea i le-a adus, Liviu Dragnea "a găsit de cuviinţă să-i convoace la sediul central pe liderii de organizaţii, unul câte unul, sau în grupuri mici, după afinităţi şi, sub pretextul unor discuţii referitoare la organizarea referendumului, să încerce să-i intimideze sau, după caz, să-i fidelizeze, cu ameninţări mai mult sau mai puţin voalate sau cu promisiuni mai mult sau mai puţin iluzorii".

Firea susţine că nu este în fruntea niciunei răzmeriţe şi nu a intenţionat să fie cea care dă tonul schimbării în partid, dar ştie că mulţi colegi ai său gândesc la fel ca ea, aşa că nu va ezita să se alăture oricărei iniţiative oneste, fie ea scrisoare, rezoluţie sau orice altceva, care are ca scop modernizarea PSD, readucerea lui aproape de oameni şi de problemele lor, precum şi asumarea fără echivoc a valorilor europene şi nord-atlantice.

Într-un comunicat transmis vineri, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD, spune că nu a făcut nici armistiţiu şi nici nu a încheiat vreun fel de pact de coabitare cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Nici nu aş fi avut cum, pentru că nu este vorba de o dispută personală care să poată fi încheiată cu o ofertă potrivită. Am spus-o şi o mai repet: nu urmăresc să-i iau locul dlui Dragnea şi nu încerc să obţin niciun fel de avantaj personal. De asemenea, vreau să fie foarte clar că nu intenţionez să destabilizez coaliţia majoritară din parlament sau să pun în pericol programul de guvernare. Am ridicat însă nişte probleme, acumulate într-un an şi jumătate de discuţii sterile în partid, care s-au acutizat în ultima perioadă", afirmă Gabriela Firea.

Ea spune că tăcerea sa din ultimele zile nu are nicio cauză subterană, "spre stupefacţia celor care se hrănesc zilnic doar cu esenţă de complot", ci i s-a părut normal "să lase scena liberă şi altor colegi care ar putea să contribuie la această dezbatere absolut necesară pentru PSD".

"Dacă cei mai mulţi au ales să se abţină de la luări publice de poziţie, acest lucru se datorează şi modului perfid în care am fost atacată şi defăimată de către camarila, asumată sau nu, din jurul lui Liviu Dragnea.


Opinia cititorului: 2
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 14.09.2018, 18:13

Asa intelege PSD-ul sa faca politica, prin mis-masuri, cumetrii, mita, amenintari, locuri eligibile etc. Nimic legat de pregatire, caracter, performanta etc. Un partid mizerabil, de mizerabili, condus de marele mizerabil Dragnea.

2.   REPETIŢII DE REFEREND !!!
mesaj trimis de anonim în data de 14.09.2018, 20:01

Ar suna bine dacă : se rcurge la VOT ELECTRONIC (SMS-uri,poţ in fiecare zi refer...) ; pcte.: 250 parlamentari,MONARHIA, etc...

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

PETRU LUHAN, PNL:România a obţinut încă 2,3 miliarde euro în bugetul viitor al UE
17 nov. T.T.


USR LANSEAZĂ:Proiect legislativ pentru încurajarea investiţiilor în sectorul petrochimiei
17 nov. T.T.


Meleşcanu, întrevedere cu noul ambasador al Macedoniei
17 nov. T.T.


Adrian Ţuţuianu a contestat excluderea din partid
17 nov. V.D.


Florin Cîţu candidează la alegerile de la Primăria Capitalei1
16 nov. T.T.


FLORIN IORDACHE:Intrarea noastră în Schengen nu trebuie să depindă de MCV2
16 nov. E.M.


Tomac: Ţara noastră este "confiscată" de un condamnat penal
16 nov. E.M.


Firea: PSD este în stare critică, Dragnea decapitează tot
16 nov. F.B.


Orban: Vom depune cu certitudine moţiunea, încă negociem
16 nov. B.M.


Degetele lui Iordache îi aduc o plângere depusă de AVD1
16 nov. F.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.