Fostul director al ANL trimis în judecată 1

Fostul director al ANL trimis în judecată

Fostul director al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) Marian Iftime-Nicorici şi fostul director de marketing al FC Ceahlăul, Iulian Boghean, au fost trimişi în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, după ce au cerut reprezentantului unei societăţi comerciale să acorde clubului de fotbal 5 la sută din sumele pe care societatea le avea de încasat de la ANL.

Potrivit DNA, în 2010, fostul director ANL Marian Iftimie-Nicorici şi directorul de marketing al SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamţ, Iulian Boghean, i-au cerut administratorului unei societăţi comerciale să trimită către SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamţ 5 la sută din valoarea sumelor pe care societatea urma să le încaseze de la ANL în baza contractelor de construire a unor imobile sau locuinţe. Directorul ANL a promis, în schimb, să intervină pe lângă angajaţii din subordine pentru ca plăţile către societatea comericală să nu fie întârziate.

Astfel, în 6 septembrie 2010, între SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamţ în calitate de prestator şi o firmă administrată de aceeaşi persoană căreia i se ceruse sponsorizarea, în calitate de beneficiar, a fost încheiat un contract având ca obiect servicii de reclamă şi publicitate în valoare de 112.900 de euro, în urma căruia, în perioada 1 octombrie 2010 - 27 decembrie 2010, firma a plătit către FC Ceahlăul 61.709,96 de lei în două facturi fiscale pentru servicii care nu au fost prestate în realitate.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Bacău au dispus trimiterea în judecată, în libertate, a fostului director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe şi a fostului director de marketing al FC Ceahlăul Piaţa Neamţ, pentru trafic de influenţă, dosarul fiind trimis spre judecare Tribunalului Neamţ.

Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 29.12.2017, 20:30

De ce nu comunicati numele firmei?

Articole din aceeaşi secţiune

Strategia Naţională Anticorupţie

DNA oferă detalii cu privire la dosarul Bogdan Gigină
22 ian. D.I


DNA:"Şeful Sectorului poliţiei de frontieră Giurgiu, trimis în judecată pentru şantaj şi cumpărare de influenţă"
22 ian. V.D


Lovitură de teatru: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, refuzată de Comisia de la Veneţia pe legile justiţiei
20 ian. F.C.


Dan Ruşanu, fostul preşedinte ASF, cere despăgubiri de 6,5 milioane de lei statului român, pentru perioada în care a fost arestat1
20 ian. F.C


Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, plasat sub control judiciar pentru trafic de influenţă
19 ian. A.C


Avocaţii Aura Deleanu şi Vasile Deleanu, trimişi în judecată de ÎCCJ
19 ian. D.I


DNA dezminte informaţii din raportul Inspecţiei Judiciare
19 ian. D.I


DNA:"Informaţia potrivit căreia procurorul şef al DNA a obţinut percheziţia informatică a opt procurori este falsă"
18 ian. Andreea Cuzub


Fostul deputat PSD de Neamţ, Ionel Arsene, reţinut pentru trafic de influenţă
18 ian. Andreea Cuzub


AUGUSTIN LAZĂR:"Vă asigur că în continuare vom fi consecvenţi în a apăra ordinea de drept"1
18 ian. Andreea Cuzub

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.