Fostul director al ANL trimis în judecată 1

Fostul director al ANL trimis în judecată

Fostul director al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) Marian Iftime-Nicorici şi fostul director de marketing al FC Ceahlăul, Iulian Boghean, au fost trimişi în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, după ce au cerut reprezentantului unei societăţi comerciale să acorde clubului de fotbal 5 la sută din sumele pe care societatea le avea de încasat de la ANL.

Potrivit DNA, în 2010, fostul director ANL Marian Iftimie-Nicorici şi directorul de marketing al SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamţ, Iulian Boghean, i-au cerut administratorului unei societăţi comerciale să trimită către SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamţ 5 la sută din valoarea sumelor pe care societatea urma să le încaseze de la ANL în baza contractelor de construire a unor imobile sau locuinţe. Directorul ANL a promis, în schimb, să intervină pe lângă angajaţii din subordine pentru ca plăţile către societatea comericală să nu fie întârziate.

Astfel, în 6 septembrie 2010, între SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamţ în calitate de prestator şi o firmă administrată de aceeaşi persoană căreia i se ceruse sponsorizarea, în calitate de beneficiar, a fost încheiat un contract având ca obiect servicii de reclamă şi publicitate în valoare de 112.900 de euro, în urma căruia, în perioada 1 octombrie 2010 - 27 decembrie 2010, firma a plătit către FC Ceahlăul 61.709,96 de lei în două facturi fiscale pentru servicii care nu au fost prestate în realitate.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Bacău au dispus trimiterea în judecată, în libertate, a fostului director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe şi a fostului director de marketing al FC Ceahlăul Piaţa Neamţ, pentru trafic de influenţă, dosarul fiind trimis spre judecare Tribunalului Neamţ.

Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 29.12.2017, 20:30

De ce nu comunicati numele firmei?

Articole din aceeaşi secţiune

Strategia Naţională Anticorupţie

Bica solicită audiere prin videoconferinţă1
20 apr. M.D.


RECHIZITORIUL A FOST INFIRMATSurse: Procurorii reiau ancheta în dosarul Rompetrol II, dar sechestrul a rămas în vigoare1
20 apr. A.A.


Primarul din Ghimbav, acuzat de corupţie1
19 apr. D.I.


CSM a admis plângerea în cazul Belina
19 apr. D.I.


PÎCCJ a cerut preşedintelui oficializarea urmăririi penale a lui Sebastian Vlădescu
19 apr. D.I.


DNA cere încuviinţarea urmăririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vlădescu1
19 apr. ANCUŢA STANCIU


INSPECŢIA JUDICIARĂ: "Kovesi a încălcat dispoziţiile CCR"5
18 apr. M.D.


Ciubrei Luigi Marius şi Tarău Constantin sunt trimişi în judecată pentru luare de mită
18 apr. M.D.


Teodor Brateş, principalul crainic în timpul Revoluţiei din decembrie 1989, a fost pus sub urmărire penală pentru infracţiuni contra umanităţii3
18 apr. M.D.


DNA cere încuviinţarea urmăririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vlădescu, pentru luare de mită
18 apr. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.