GABRIELA FIREA:

"Nu putem negocia cu teroriştii politici" 5

29 sep. 14:28 Politică
A.B.
"Nu putem negocia cu teroriştii politici"

Primarul în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorală pentru al doilea mandat, spune că nu este de acord cu invitaţia făcută de Marcel Ciolacu lui Robert Negoiţă privind revenirea în PSD, dar că nu i-a reproşat preşedintelui PSD invitaţia făcută. "I-am spus doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, şi anume că nu putem negocia cu teroriştii politici. (...) Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat în Bucureşti noi acum să ne aliem cu propriii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă", susţine Firea, potrivit News.ro.

"Nu i-am reproşat domnului preşedinte Ciolacu nimic, pentru că noi suntem colegi şi între noi nu trebuie să fie astfel de tensiuni şi nici nu vreau să dau apă la moară celor care ştiu că pe vremuri aşa se purta politica: se acumulau frustrări, se acumulau sentimente negative, iar la momente oportune se opera sau se proceda la trădări din care pierdea întregul partid şi în primul rând pierdeau cetăţeni României", a declarat Gabriela Firea, marţi.

Ea i-a catalogat pe Robert Negoiţă, primarul reales al Sectorului 3, şi pe fostul lider al PSD Victor Ponta drept "asasinii" PSD.

"I-am spus doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, şi anume că nu putem negocia cu teroriştii politici. Teroriştii politic, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor şi noi să fim pe drumul nostru. Asta este! Mult, puţin cât avem, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat în Bucureşti noi acum să ne aliem cu propriii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă. Ei sunt pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să-i invităm cu mari onoruri, eventual, să coacem şi o pâine împreună să mâncăm. Nu! Haideţi să fim serioşi!", a afirmat Firea.

Ea a spus că nu a venit "să se căpătuiască în politică" şi că avea un salariu foarte mare în presă, comparativ cu veniturile sale ca politician.

Firea a susţinut că nu a dorit să pună "presiune pe partid", ca PSD să cedeze Pro România un număr mare de parlamentari la scrutinul general pentru ca ea să câştige alegerile locale.

"Nu am vrut să împovărez PSD doar pentru Bucureşti, astfel încât să promită multe posturi de parlamentari în ţară şi pe urmă, cumva eu să câştig, dar toţi colegii din ţară să mă considere vinovată că şi-au diminuat numărul de parlamentari (...) ca să facă loc celor de la Pro România", a explicat Firea.

Opinia cititorului: 5
1.   Formal
mesaj trimis de Cristian în data de 29.09.2020, 14:37

Formal aceasta mahalagioaica are dreptate, Negoiță a trădat cauza (avea voturile asigurate) iar sluga de Ciolacu era trădător încă de la început, de când a fost racolat de oamenii statului patalel și pus să facă joc dublu adică falsă opoziție la actualul regim ticălos care conduce România

Mahalagioaica a cam fost lăsată să alerge de una singură și a ieșit pe locul doi în timp ce trădătorii de neam și de țară PNL USR și toți ăilalți care au vândut țara la străini au fost mult mai uniți. 

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 29.09.2020, 18:01

Mahalagisme , poalele în cap ,etc

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 29.09.2020, 18:36

La noi,sunt bine vazuti,mincinosii,escrocii si nesimtitii.Oamenii care pun suflet si cauta sa rezolve problemele rareori sunt apreciati.

4.   la puscarie
mesaj trimis de terente în data de 29.09.2020, 18:37

Mahalagioaica sefa a PSD. Când nu ai functie dai din gura...

5.   fără titlu
mesaj trimis de Ion în data de 29.09.2020, 22:17

Penibila Pandelina: arata ca e preocupata numai de persoana ei, de binele ei, ahtiata de putere si resurse.

Ea creioneaza foarte bine portretul tipic al unui politician PSD care vrea sa parvina cu orice pret.  

De ce nu se compara cu Baluta care a fost reales triumfal. 

Da vina, printre altele, pe Negoita si Ponta ca sa caute scuze pentru pentru nerealizarile ei de primar general. 

Ea vorbeste de campanie murdara, cand muncitorii de la Salubritate, in programul lor de munca platit de cetateni, l-au bruiat pe Nicusor Dan; bruiajul era in fisa lor de munca ?, etc.

Prin interventiile ei dupa alegeri Pandelina face un real deserviciu PSD-ului si asigura material de atac pentru partidele opuse PSD-ului.  

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

TĂRICEANU:"Carantinarea masivă are urmări în societate mai dramatice decât infectarea câtorva dintre noi"1
26 oct. J.P.


ORBAN, DESPRE LOCURILE LA ATI:"Avem o problemă în Bucureşti, e adevărat, dar deja s-au luat decizii"2
26 oct. J.P.


ORBAN:"Cei care practică jogging în aer liber sunt exceptaţi de la portul măştii"2
26 oct. J.P.


MONICA ANISIE:"Digitalizarea educaţiei reprezintă un proiect de prioritate zero pentru mandatul meu de ministru"
26 oct. A.P.


ORBAN, DESPRE NOI RESTRICŢII:Aşteptăm să vedem efectul măsurilor pe care le-am luat şi efectele din alte ţări ale interzicerii circulaţiei în timpul nopţii1
26 oct. J.P.


NICUŞOR DAN:"E un simplu mod de a trage de timp pentru instalarea mea ca primar al Bucureştiului"6
26 oct. J.P.


Premierul Ludovic Orban începe azi o vizită oficială în Franţa2
26 oct. J.P.


FIREA:"Sunt convinsă că PNL se pregăteşte să fraudeze şi alegerile parlamentare"19
26 oct. J.P.


Pachetul Mobilitate 1 atacat de guvernul Orban la CJUE1
26 oct. I.Ghe.


GRINDEANU:"PNL ascunde măriri de taxe şi impozite, dar şi un posibil acord cu FMI"4
25 oct. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.