GAMBLING/BURSA

"Fortuna" preia 100% din "Hattrick Sports Group"

07 mar. 2017 Companii-Afaceri
"Fortuna" preia 100% din "Hattrick Sports Group"

"Fortuna" va fi noul lider de pe piaţa pariurilor sportive şi a jocurilor din România 

Compania se va extinde şi în Croaţia, Spania, consolidându-şi poziţia în Europa Centrală şi de Sud-Est

"Fortuna Entertainment Group" NV va achiziţiona, de la "Hattrick Sports Group" LLC din SUA şi ceilalţi acţionari, 100% din societatea "Hattrick Sports Group" Ltd. din Irlanda, anunţă un comunicat al 2activePR.

Tranzacţia trebuie să primească aprobarea autorităţii de reglementare din România, iar până la o decizie finală, ambele companii îşi vor derula activitatea separat, la fel ca până acum.

Prin preluarea "Hattrick Sports Group", "Fortuna" îşi va consolida poziţia de cel mai mare operator licenţiat de pariuri sportive şi jocuri de noroc pe diverse canale din Europa Centrală şi de Sud-Est.

"Hattrick Sports Group" este proprietarul celui mai important operator de pariuri din România, Casa Pariurilor, al celui de-al doilea cel mai mare operator din Croaţia, PSK, şi partener în asocierea în participaţiune din cadrul operatorului Luckia din Spania.

"Intenţia noastră este să menţinem şi să operăm brandurile Fortuna şi Casa Pariurilor în România, şi PSK, împreună cu Griffin în Croaţia, ca cele mai interesante branduri de pariuri şi jocuri de noroc. La nivel regional, vom combina experienţa celor două companii pentru a crea astfel oferte mai interesante pentru clienţii noştri, oportunităţi mai bune pentru angajaţii şi partenerii de afaceri, crescând astfel şi valoarea companiei pentru acţionari", a declarat Per Widerström, CEO "Fortuna Entertainment Group".

La rândul său, Carsten Sundberg, CEO "Hattrick Sports Group", a declarat: "Combinaţia dintre Fortuna şi Hattrick Sports Group este perfect logică şi se aliniază foarte bine din punct de vedere strategic. Prin această tranzacţie vom acoperi o zonă geografică semnificativă şi vom crea diversitate pe piaţă pentru Fortuna, iar astfel grupul va putea să-şi consolideze în continuare poziţia pe pieţele principale şi nu numai".

Această expansiune este conformă cu strategia pe termen lung a "Fortuna" de a deveni cel mai important operator licenţiat de pariuri sportive şi jocuri de noroc din Europa Centrală şi de Sud-Est, dar şi un lider al industriei în ceea ce priveşte inovaţia, ofertele pe diverse canale, experienţa clienţilor şi performanţa financiară.

"Fortuna Entertainment Group" a fost înfiinţat în anul 2009. O firmă cehă cu o istorie de peste 25 de ani, aceasta s-a dezvoltat în timp într-o societate de tip holding cu operaţiuni importante în Republica Cehă, Slovacia şi Polonia. Este cel mai mare operator licenţiat de pariuri sportive şi jocuri de noroc din Europa Centrală şi de Sud-Est. Grupul este listat la Bursa de Valori din Praga şi Varşovia.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Rompetrol Rafinare a prelungit un credit de 360 milioane de dolari
20 apr. D.I.


Şantierul Naval Constanţa a încheiat un acord de asociere cu Naval Group din Franţa
20 apr. D.I.


Air France negociază cu salariaţii încheierea grevei
20 apr. D.I.


TRANSGAZ A PIERDUT LICITAŢIAGrecia a acceptat oferta consorţiului condus de Snam pentru DESFA
20 apr. V.D.


ANCOM: Tarifele pentru portarea numerelor de telefon scad de până la 2,6 ori
20 apr.


BOGDAN CHIRIŢOIU:"2018 va fi un an foarte interesant pe zona ajutoarelor de stat"
20 apr. EMILIA OLESCU


STUDIU ESOP CONSULTING:"Birourile cu suprafeţe între 1.000-3.000 mp, cele mai închiriate, în 2017"
20 apr. R.R.


ÎN URMA INVESTIGAŢIEI EFECTUATEConsiliul Concurenţei recomandă reducerea tarifelor la electricitate
20 apr. E.O.


SĂPTĂMÂNA VIITOAREConsiliul Concurenţei va transmite CE opinia sa despre vânzarea Sidex
20 apr. E.O.


Facebook se adaptează legii privind protecţia datelor
19 apr. D.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.