GAMBLING/BURSA/ANALIZĂ H2 GAMBLING CAPITAL PENTRU 2016

SUA, cea mai mare piaţă de gambling din lume

07 mar. 2017 Companii-Afaceri
SUA, cea mai mare piaţă de gambling din lume

Gamblingul online, sectorul cu cea mai importantă creştere 

În Australia a fost consemnată cea mai mare pierdere per rezident adult, cu o medie de 990 dolari

Industria globală a gamblingului a generat un profit de 385 de miliarde de dolari în 2016, conform datelor societăţii de consultanţă în domeniu H2 Gambling Capital, citate de publicaţia The Economist.

Potrivit cifrelor, gamblingul online a fost sectorul cu cea mai importantă creştere anul trecut, veniturile obţinute din produsele iGaming reprezentând 11% din totalul global.

The Economist arată că SUA a fost, şi în 2016, cea mai mare piaţă de gambling, unde jucătorii au consemnat cele mai mari pierderi: 116,9 miliarde de dolari. În acest context, pierderea reprezintă sumele puse în joc de clienţi minus plăţile către aceştia.

Serviciile oferite de cazinourile fizice au fost cele mai populare produse de gambling la care au apelat clienţii americani, anul trecut, potrivit analizei. De asemenea, loteriile au avut contribuţii majore la industria de gambling din SUA.

Peisajul de gambling din SUA s-ar putea schimba în mod semnificativ în anii care vin, cu condiţia ca eforturile multiple de re-reglementare a industriei în mai multe state să fie de succes. Confrom publicaţiei, este aşteptată o cerere imensă pentru gamblingul online şi pariurile sportive oferite în SUA, iar reglementatorii americani fac presiuni pentru legalizarea acestor sectoare.

China, care include regiunea Macao, a pierdut 62,4 miliarde de dolari anul trecut, pe gambling. Această cifră ar fi fost mai mare dacă nu ar fi avut loc o represiune a sectorului de gambling, lansată de preşedintele Chinez Xi Jinping, care a generat retragerea jucătorilor de mare valoare din Macao, care este cel mai mare hub de gambling din Asia şi din lume.

Japonia, Italia şi Australia se află între primele cinci pieţe mondiale de gambling, unde jucătorii au pierdut 24,1 miliarde de dolari, 19 miliarde, respectiv 18,3 miliarde de dolari anul trecut.

În Australia, care s-a dovedit a fi o piaţă extrem de profitabilă în ultimii ani, a fost consemnată cea mai mare pierdere per rezident adult, cu o medie de 990 dolari în 2016, conform H2 Gambling Capital. Cel mai important produs de gambling utilizat în această ţară, anul trecut, a fost reprezentat de slot machines.

Singapore ocupă locul al doilea în clasamentul mondial al pierderilor medii per adult rezident, în 2016, cu aproximativ 700 de dolari, urmând Irlanda, cu 500 de dolari. Cele mai mari pierderi au fost înregistrate de irlandezi, la gamblingul online.

Pe primele cinci locuri din acest clasament mai figurează Finlanda şi Statele Unite.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ANUL TRECUT:Germanii de la Elektrobit, afaceri de 8 milioane de euro la Braşov
19 iul. OVIDIU VRÂNCEANU


CU O INVESTIŢIE DE 30.000 DE EUROSTROP Concept mizează pe cosmetica organică
19 iul. A consemnat ADELINA TOADER


"TEST DRIVE" ÎN TURISM:Kayak lansează o aplicaţie de explorare a realităţii virtuale
19 iul. A.T.


Compania Google, amendată cu 4,34 de miliarde de euro
18 iul. V.D.


Swatch a înregistrat vânzări record în primul semestru
18 iul. V.D.


Dotări noi pentru Ministerul de Interne
18 iul. G.M.


ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUIVola.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 milioane de euro
18 iul.


Legume din apă, seră hidroponică de 700.000 de euro2
18 iul. O.D.


EY România: Eliminarea creditului fiscal din Legea offshore pune piedici în continuarea investiţiilor
18 iul.


REPORTAJCu trenul se poate rata chiar şi întâlnirea cu... moartea!12
18 iul. Dan Nicolaie

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.