Garanti Bank finanţează primul proiect rezidenţial certificat Green Homes din Bucureşti

07 feb. 15:13 Miscellanea
V.D
Bilge Demirer
Bilge Demirer

Garanti Bank a început colaborarea cu compania imobiliară în 2009, contribuind la promisiunea acesteia de a accelera adoptarea practicilor de construcţie, care au ca rezultat clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile şi prietenoase cu mediul înconjurător.

De la începutul acestui parteneriat, Garanti Bank a acordat One United Properties împrumuturi în valoare totală de peste 30 de milioane de euro, finanţările fiind utilizate pentru dezvoltarea complexelor rezidenţiale sustenabile, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

"Ne bucurăm să fim parte din iniţiative prin care ne aducem contribuţia la construirea unui viitor mai bun. Mai mult, credem în parteneriate de durată, aşa cum este cel pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului cu One United Properties. La începutul colaborării noastre, aceştia erau în faza incipientă de dezvoltare a afacerii, iar acum sunt unul dintre liderii pieţei rezidenţiale high-end. Am avut încredere în sustenabilitatea proiectelor acestora. Dincolo de cifre şi rezultate financiare, ne bazăm pe o relaţie solidă, dezvoltată de-a lungul anilor. Încrederea este ceva ce se câştigă în timp şi, totodată, unul dintre pilonii de bază în relaţia cu clienţii noştri, ca parte a promisiunii noastre către ei", a declarat Bilge Demirer - Commercial & SME Banking Director, Garanti Bank.

One Herastrau Park este primul complex rezidenţial din Bucureşti certificat la nivel de excelenţă "Green Homes", de către Romanian Green Building Council. Complexul a fost, de asemenea, ales proiectul rezidenţial al anului 2017 în Romania, de către Construction and Investment Journal (CIJ), în cadrul Galei CIJ. One United Properties a primit premiul pentru sustenabilitate în cadrul Galei Forbes Green Awards 2017, eveniment care reuneşte cei mai influenţi lideri din mediul afaceri şi în cadrul căruia mai multe companii şi organizaţii care îndeplinesc sau depăşesc standardele de responsabilitate socială şi ecologică, se întâlnesc pentru a celebra proiectele lor verzi.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Eurostat: Românii, codaşi la cheltuielile pentru vacanţe
20 aug. V.D.


Proteste anunţate de sindicaliştii de la metrou
20 aug. V.D.


Aglomeraţie pe autostrada A1 Piteşti - Bucureşti
19 aug. V.D.


GPR: În urma percheziţiilor, au fost confiscaţi 5,3 milioane de lei
19 aug. A.M.


PRIMELE ŞAPTE LUNI ALE ANULUI:GPR: Aproape 32.000 de metri cubi de lemn confiscaţi 1
18 aug. A.M.


Castelul Wesselenyi din Jibou, scos la vânzare 4
18 aug. A.M.


Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat2
18 aug. A.M.


CAUZĂ CARITABILĂ:Ajutor pentru o fetiţă grav bolnavă
18 aug.


CAUZĂ CARITABILĂ:Ajutor pentru o fetiţă grav bolnavă
17 aug.


Protest de "comemorare" a "represiunii împotriva manifestanţilor" 1
17 aug. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.