Garanti Bank finanţează primul proiect rezidenţial certificat Green Homes din Bucureşti

07 feb. 15:13 Miscellanea
V.D
Bilge Demirer
Bilge Demirer

Garanti Bank a început colaborarea cu compania imobiliară în 2009, contribuind la promisiunea acesteia de a accelera adoptarea practicilor de construcţie, care au ca rezultat clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile şi prietenoase cu mediul înconjurător.

De la începutul acestui parteneriat, Garanti Bank a acordat One United Properties împrumuturi în valoare totală de peste 30 de milioane de euro, finanţările fiind utilizate pentru dezvoltarea complexelor rezidenţiale sustenabile, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

"Ne bucurăm să fim parte din iniţiative prin care ne aducem contribuţia la construirea unui viitor mai bun. Mai mult, credem în parteneriate de durată, aşa cum este cel pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului cu One United Properties. La începutul colaborării noastre, aceştia erau în faza incipientă de dezvoltare a afacerii, iar acum sunt unul dintre liderii pieţei rezidenţiale high-end. Am avut încredere în sustenabilitatea proiectelor acestora. Dincolo de cifre şi rezultate financiare, ne bazăm pe o relaţie solidă, dezvoltată de-a lungul anilor. Încrederea este ceva ce se câştigă în timp şi, totodată, unul dintre pilonii de bază în relaţia cu clienţii noştri, ca parte a promisiunii noastre către ei", a declarat Bilge Demirer - Commercial & SME Banking Director, Garanti Bank.

One Herastrau Park este primul complex rezidenţial din Bucureşti certificat la nivel de excelenţă "Green Homes", de către Romanian Green Building Council. Complexul a fost, de asemenea, ales proiectul rezidenţial al anului 2017 în Romania, de către Construction and Investment Journal (CIJ), în cadrul Galei CIJ. One United Properties a primit premiul pentru sustenabilitate în cadrul Galei Forbes Green Awards 2017, eveniment care reuneşte cei mai influenţi lideri din mediul afaceri şi în cadrul căruia mai multe companii şi organizaţii care îndeplinesc sau depăşesc standardele de responsabilitate socială şi ecologică, se întâlnesc pentru a celebra proiectele lor verzi.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

CNAIR, investiţie în maşini de marcaj rutier
22 mai. A.M.


GUVERNUL,Va simplifica procedurile de achiziţii publice
22 mai. A.M.


DEZBATERE PRIVIND MANAGEMENTUL INTEGRAT AL FRONTIERELOR:Combaterea traficului ilegal şi a evauziunii fiscale
22 mai. V.D.


PERCHEZIŢII ÎN TIMIŞ, MEHEDINŢI ŞI ILFOV: Evaziune fiscală estimată la peste 820.000 de lei
22 mai. A.M.


SOMETRA S.A.: Investeşte într-un viitor curat pentru Copşa Mică
22 mai. A.M.


Ion Iliescu, anchetă extinsă în dosarul Revoluţiei
22 mai. A.M.


ICCJ:Este aşteptată sentinţa pentru Tăriceanu2
22 mai. A.M.


SENAT:Vot final în cazul numirii şefului ANCOM
22 mai. A.M.


MARK ZUCKERBERG,Audiat astăzi în Parlamentul European
22 mai. A.M.


ANDREEA PAUL (INACO):"Turismul rămâne veriga slabă a serviciilor româneşti"
21 mai. M.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.