Globalworth se extinde în Polonia printr-o investiţie în compania GPRE

04 oct. 2017 Companii-Afaceri
Mina Irina
Globalworth se extinde în Polonia printr-o investiţie în compania GPRE

Globalworth Real Estate Investments Ltd., compania de investiţii imobiliare care activează în Europa Centrală şi de Est, anunţă extinderea activităţii în Polonia, după ce compania a încheiat un acord de investiţii condiţionat pentru achiziţionarea a cel puţin 50,01% şi cel mult 67.9% din capitalul social emis de Griffin Premium RE.. N.V. (GPRE), potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

GPRE este un investitor care activează pe piaţa poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varşovia, al cărui portofoliu este compus atât din clădiri de birouri, cât şi din clădiri cu destinaţii multiple.

În document se arată: "Portofoliul GPRE cuprinde şase clădiri de birouri şi trei proprietăţi cu destinaţii multiple (birouri şi retail). Potrivit raportului GPRE pentru prima jumătate a anului 2017, portofoliul companiei are o suprafaţă brută închiriabilă de 171.000 mp, cu o valoare totală de 508 milioane euro, venituri operaţionale anuale nete de 33,9 milioane euro, grad de ocupare de 97,6% şi termen mediu de leasing de 4,5 ani (informaţii valabile la 30 iunie 2017)".

Globalworth este o companie de investiţii imobiliare care activează în Europa Centrală şi de Est.

Griffin Premium RE .. este o companie de tip REIT înfiinţată în decembrie 2016 prin desprinderea a nouă proprietăţi dintr-un portofoliu creat şi administrat de Griffin Real Estate Group, conform sursei citate.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ANRM ŞI MFP NU DEŢIN INFORMAŢII CONCLUDENTELegea offshore, un proiect controversat
19 oct. GEORGE MARINESCU


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie
19 oct. Emilia Olescu


Vacanţe şi maşini, plătite cu bitcoin
19 oct.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / IULIU MOLDOVEANU, ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ:"Avem forţa de muncă şi tehnologia necesare pentru a duce industria mobilei pe piaţa rusă"
19 oct. A.T.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"
19 oct. R.R.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / DOREL PARASCHIV, ASE:"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"1
19 oct. A.T.


CORESPONDENŢĂ DIN TUNISIATunisia reintră în ofertele de pe piaţa românească
19 oct. Adelina Toader


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VARUJAN PAMBUCCIAN, DEPUTAT:"Ne confruntăm cu patru domenii tehnologice care deja schimbă lumea"
19 oct. EMILIA OLESCU


Petrolexportimport intră în faliment
19 oct. A.I.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VIOREL MARIAN PANĂ, FOST PREŞEDINTE BVB:"Este necesară stabilirea unei agende strategice româno-ruse"
19 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.