UPDATE

Grevă la fabrica Ford de la Craiova 2

21 dec. 2017 Companii-Afaceri
Andreea Cuzub
Sindicaliştii "Ford" Craiova negociază cu conducerea companiei (Sursa foto: www.indieframe.com)
Sindicaliştii "Ford" Craiova negociază cu conducerea companiei (Sursa foto: www.indieframe.com)

O parte dintre muncitorii de la uzina Ford din Craiova au intrat astăzi în grevă, a doua zi după ce patronatul a încheiat cu sindicatele un nou contract colectiv de muncă valabil pentru 2018 şi 2019, anunţă news.ro.

Ford România a anunţat ieri că a finalizat cu succes negocierile cu sindicatele cu privire la contractul colectiv de munca valabil pentru 2018 si 2019.

În legătură cu trecerea contribuţiilor de la angajator la angajaţi, reprezentanţii companiei susţin că au identificat soluţiile "adecvate si echilibrate" totodată pentru toţi angajaţii.

"Vom implementa toate măsurile necesare pentru a creşte salariul brut al tuturor angajaţilor noştri, astfel încât de la 1 ianuare 2018 salariile nete ale angajaţiilor noştri să nu fie afectate", a anunţat compania.

Astăzi, câteva sute de muncitori au întrerupt lucrul, fiind nemulţumiţi de ceea ce s-a negociat cu patronatul pentru noul contract colectiv de muncă, a anunţat Gazeta de Sud.

Reprezentanţii Ford România au precizat că nu vor să comenteze cu privire la discuţiile interne dintre sindicate şi membrii acestora.

"Ford România nu face comentarii cu privire la discuţiile interne dintre sindicate şi membrii acestora. Negocierile privind noul contract colectiv de muncă valabil pentru 2018 şi 2019 au fost finalizate ieri. Nu avem nimic în plus de adăugat", se arată în răspunsul trimis astăzi de Ford.

Opinia cititorului: 2
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 21.12.2017, 16:22

Salariații sunt plătiți prost ,se opresc din bani, dacă pun întrebării răspunsul este,,nu-ți convine pleacă acasă''.

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de Luca în data de 22.12.2017, 10:38

Sclavie curata la Ford, munca bruta, oameni cu relatii care habar nu au de industria auto, au fost promovati si ei acolo mici sefuti sa frece menta, discriminari salariale. Sefii romani se comporta ca niste pui de comunisti.

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

IMEDIAT CE GIGI DRAGOMIR A FOST REPUS ÎN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE,ANRM a lansat o consultare publică asupra calculului preţului de referinţă pentru gaze4
24 ian. A.A


IMEDIAT CE GIGI DRAGOMIR A FOST REPUS ÎN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE,ANRM a lansat o consultare publică asupra calculului preţului de referinţă pentru gaze
23 ian. A.A


ANCOM propune scăderea tarifelor plătite între operatori pentru portarea numerelor
23 ian. C.P.


Nicolae Demetriade candidează pentru funcţia de Preşedinte ANAT
23 ian. Adelina Toader


Directorul Losan România vrea să construiască un hotel în Centrul Civic al Braşovului
23 ian. O.VRÂNCEANU


Sanofi plăteşte 11,6 miliarde de dolari pentru achiziţia Bioverativ
23 ian.


Americanii de la JD Norman Industries au achiziţionat REGE Automotive
23 ian. Ovidiu VRÂNCEANU


GARANŢII BANCARE DE 23 MILIOANE DE DOLARI Hidroconstrucţia va executa lucrări de construcţii în Iordania, de peste 115 milioane de dolari
23 ian. A.S.


EY: "Vehiculele electrice vor deveni o opţiune de transport de bază până în 2025, în toate pieţele"
23 ian. C.P.


Tel Drum şi-a cerut insolvenţa, "falimentul" fiind materia care face obiectul cererii
22 ian. D.I

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.