GRUPUL CITY GRILL:

Investiţie în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruş

21 mai. 2018 Companii
Mihaela Dan
Investiţie în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruş

Grupul City Grill a investit 300.000 euro în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruş de pe malul lacului Herăstrău, un proiect semnat de arhitectul Mihai Popescu, conform comunicatului de presă remis către redacţie.

Daniel Mischie, CEO Grup City Gril, a declarat că: "Pescăruş este un restaurant cu tradiţie, un spaţiu-destinaţie care atrage deopotrivă un public tânăr şi un public nostalgic. Restaurantul performează la nivelul aşteptărilor şi se încadrează pe traiectoria de creştere pe care am gândit-o în 2015, când am decis să includem acest brand în portofoliul Grupului. Vedem o creştere constantă, de două cifre, de la an la an. În acest context, investiţia noastră în reamenajarea interiorului este pasul firesc pentru a aduce restaurantul în actualitate, păstrându-i farmecul unic care atrage clienţii de câteva zeci de ani".

Investiţia în reamenajarea restaurantului Pescăruş face parte din proiectul de investiţii în dezvoltarea reţelei de restaurante şi restaurări demarat de Grupul City Grill în acest an, cu un buget total de 4,2 milioane euro.

Conceptul de reamenajare şi repoziţionarea restaurantului Pescăruş au fost dezvoltate de arhitectul şi designerul Mihai Popescu, alături de agenţia Homemade Stuff, plecând de la conceptul fondator al restaurantului, acela de gastronomie bucureşteană. Lucrările de reamenajare au durat 3 luni, timp în care a fost realizată şi piesa centrală a spaţiului, instalaţia tip candelabru care se remarcă în interior, se mai arată în comunicat.

Claudiu Leonte, managing partner Homemade Stuff, susţine că "Celebrul arhitect şi designer, Mihai Popescu a acceptat provocarea de a regândi spaţiul interior al restaurantului. El a reinterpretat prin amenajare atmosfera unei sufragerii bucureştene. O sufragerie atemporală, un loc de masă şi petreceri din casele cu ştaif ale capitalei, un loc confortabil, cu o eleganţă intimă şi deschidere spre conversaţie. Piesa centrală a amenajării este reinterpretarea candelabrului original al restaurantului, prin descompunere. Combinarea elementelor de mobilier moderne cu piese antice autentice oferă valoare contextului, reprezintă o invitaţie la imaginaţie şi pune în valoare istoria şi încărcătura emoţională a spaţiului".

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Standard & Poor's a înrăutăţit perspectiva de rating a Renault
22 feb.


LES ECHOS:Engie vrea să-şi majoreze profitul cu un miliard de euro
22 feb.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / CRISTIAN PÂRVAN, PIAROM:"Trebuie să analizăm mai atent cauzele care duc la insolvenţă"
22 feb. RAMONA RADU


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / RĂZVAN HORAŢIU RADU, PROCUROR ICCJ:"Directiva europeană privind a doua şansă intră la o primă lectură în PE, în 26 martie"
22 feb. A.V.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / DIANA DELEANU, AVOCAT:"Doar cinci judeţe sunt înregistrate în insolvenţă, dar situaţia nu este reală"
22 feb. Alina Vasiescu


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SORIN PETRE, ANEVAR:"Evaluarea este utilă pe tot parcursul procesului de insolvenţă"
22 feb. A.T.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SIMONA MILOŞ, INPPI:"Poprirea pe disponibilul bănesc al debitorului în insolvenţă - imposibil de încuviinţat"
22 feb. Emilia Olescu


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL:"Abilitatea managerială, cea mai importantă competenţă a practicianului în insolvenţă"
22 feb. RAMONA RADU


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / STAN TÎRNOVEANU, UNPIR:"Peste 18.400 de angajaţi, afectaţi de procedurile de insolvenţă anul trecut"
22 feb. ADELINA TOADER


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / ADRIAN VASCU, VERIDIO:"Evaluatorii - să participe, alături de UNPIR, la discuţiile pentru schimbarea legislaţiei"
22 feb. E.O.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.