Hikvision se alătură proiectului OSPA România

Hikvision se alătură proiectului OSPA România

Hikvision, producător mondial de soluţii din domeniul supravegherii video, se implică în proiectul OSPA România, proiect care promovează performanţa în domeniul securităţii private din ţara noastră.

Romania este cea de-a patra ţară europeană şi a şasea la nivel mondial care organizează Galele OSPA, gale care se află, în 2017, la a doua ediţie.

Compania Hikvision este prezentă în 100 de ţări, are 28 de sucursale regionale în întreaga lume şi 35 de sucursale în China.

Domnul Leo Duan, Country Manager Romania, a explicat care au fost motivele pentru care Hikvision s-a alaturat proiectului OSPA: "Gala OSPA România de anul trecut a fost un eveniment deosebit, care a avut un impact major asupra industriei securităţii private din România. Obiectivele noastre, de a oferi soluţii eficiente, produse fiabile pentru o lume mai sigură se înscriu în acceaşi linie cu obiectivele OSPA, aşa că ni s-a părut normal să devenim sponsorii principali ai OSPA în 2017, potenţând şi mai mult atingerea unor obiective care ne unesc".

Creat în baza unor cercetări ştiinţifice aprofundate asupra celor mai bune practici în domeniul sistemelor de recunoaştere profesională, Galele OSPA asigură un sistem de jurizare independent, credibil şi transparent. De asemenea, juriul este format în fiecare an din personalităţi recunoscute în domeniul securităţii private din România şi care au o contribuţie majoră la dezvoltarea acestui sector de activitate.

"Gala OSPA ne oferă şansa de a împărtăşi ultimele realizări tehnologice, cele mai moderne soluţii şi să avem un schimb de idei cu partenerii noştri din industria securităţii private din România. Este foarte important că putem învăta de la alţii lucruri noi, este foarte util atunci când poţi să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă", mai spune Leo Duan.

Organizatoarea Galelelor OSPA - Federaţia Serviciilor de Securitate (FSS) din România, este hotărâtă să continue acest program pe termen lung. Preşedintele FSS, domnul Gabriel Badea spune că programul reprezintă "o oportuntitate pentru a aduce împreună profesionişti ai securităţii private şi asociaţii profesionale, o cale pentru stimularea excelenţei profesionale în sectorul securităţii private şi o cale de recunoaştere şi promovare a performanţei la nivel individual şi organizaţional".

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

EDITURA LITERA ORGANIZEAZĂMagic Library la Noaptea Cărţilor Deschise!
12 apr.


PIOTR JAKUĆ, PREMIO:"Recomandăm centrele specializate pentru schimbarea anvelopelor"
15 mar. C.P.


CAMPIONUL PODGORIEI COTNARI Ediţia 2018
16 feb. A.C


Flori de ie ajunge la The Bride Show în Dubai
08 feb. A.C


Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii previne: "O mulţime de chestiuni juridice pot interveni în încercarea de a recupera creanţele. Cum pot fi acestea soluţionate"
22 ian. A.C


Un studiu realizat de Cofetăriile Delice arată că românii consumă mai mult cozonac de Paşte decât de Crăciun
18 ian. Andreea Cuzub


De Ziua Micii Uniri, Galaţiul se uneşte în Flori de ie
17 ian. D.I


LA 25 DE ANI DE CARIERĂ MUZICALĂCornelia şi Lupu Rednic lansează albumul DVD "Maramureş, tărâm de basm"
16 ian. E.O


Bursa Română de Mărfuri (BRM) a împlinit 25 de ani de existenţă
12 dec. 2017


Asociaţia Naţională a Antreprenorilor a aniversat cinci ani de activitate
08 dec. 2017

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.