Huawei anunţă prima aplicaţie terţă europeană, disponibilă pe ceasurile sale inteligente

25 feb. 15:55 Comunicate de presă
Huawei anunţă prima aplicaţie terţă europeană, disponibilă pe ceasurile sale inteligente

Huawei anunţă listarea aplicaţiei de fitness Fitify ca primă aplicaţie terţă dezvoltată în afara Chinei, care poate fi accesată din meniul ceasurilor inteligente şi brăţărilor Huawei, adăugând astfel o nouă aplicaţie în magazinul virtual HUAWEI AppGallery, conform unui comunicat remis redacţiei.

Integrarea aplicaţiei pentru prima oară în meniul smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2 Pro marchează o etapă importantă pentru Huawei, care arată disponibilitatea companiei de a găzdui aplicaţii de la dezvoltatorii europeni pentru dispozitivele purtabile din portofoliul său. Anterior, dispozitivele purtabile ale companiei din afara Chinei erau prevăzute cu aplicaţii interne preinstalate, însă odată cu lansarea HUAWEI WATCH GT2 Pro, Huawei îşi arată deschiderea către furnizorii interesaţi de dezvoltarea de aplicaţii terţe.

"Huawei este lider pe piaţa de dispozitive purtable din China, în timp ce, în România, cota de piaţă pe această categorie este într-o continuă creştere. În trimestrul al treilea din 2020, Huawei a livrat 10,7 milioane de dispozitive purtabile la nivel global, ceea ce reprezintă o creştere anuală de 88,1%, până la o cotă de piaţă de 19,5%. 1 ", a declarat Whiskey Wangwei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România. "Prin partneriatul cu Fitify, prima aplicaţie dezvoltată în Europa, vrem să încurajăm toţi dezvoltatorii care livrează un conţinut de calitate să se alăture

ecosistemului HUAWEI AppGallery şi ecosistemului dispozitivelor purtabile, din ce în ce mai populare pe plan local, pentru a beneficia de o serie de avantaje exclusive.", a completat acesta.

Fitify este una dintre cele mai cunoscute aplicaţii, datorită numeroaselor antrenamente fără echipament pe care le propune. Aplicaţia combină cunoştinţele despre fizioterapie şi ştiinţe sportive cu inteligenţa artificială şi elemente de programare pentru a oferi o experienţă de antrenament personalizată pe dispozitivele mobile şi purtabile. Cu o bază de date de peste 900 de exerciţii şi 200 de milioane de antrenamente efectuate, Fitify facilitează antrenamentul a peste 10 milioane de utilizatori din peste 170 de ţări, aplicaţia fiind disponibilă în 18 limbi. 2 Fitify îmbină experienţa utilizatorilor din timpul exerciţiilor cu algoritmul de antrenament bazat pe inteligenţa artificială pentru a optimiza rezultatele de fitness.

Compania estimează că în 2020 a contribuit astfel la arderea a 26 de miliarde de calorii.

Huawei oferă suport operaţional individual la fiecare pas pentru toţi furnizorii de aplicaţii, acoperind întregul proces - de la idei, dezvoltare şi distribuţie, până la operare şi analiză a datelor. Aşadar, pentru a îmbunătăţi integrarea în HUAWEI

AppGallery, dezvoltatorii Fitify au folosit cinci kituri de integrare puse la dispoziţie de Huawei Mobile Services, după cum urmează:

Kitul de cont, care oferă dezvoltatorilor conectare şi autorizare simple, sigure şi rapide.

Push Kit, care le permite dezvoltatorilor să trimită mesaje în timp real către aplicaţiile instalate pe dispozitivele utilizatorilor pentru a stabili o legătură cu aceştia.

Kitul de achiziţii, care facilitează achiziţiile de produse virtuale şi permite o plată uşoară.

Kitul de analiză, care oferă o gamă variată de modele de analiză prestabilite pentru a ajuta dezvoltatorii să obţină o perspectivă profundă asupra utilizatorilor, produselor şi conţinutului.

Wear Engine, care facilitează partajarea caracteristicilor şi serviciilor aplicaţiilor între telefoane şi dispozitivele purtabile pentru o experienţă interactivă superioară.

Totodată, Huawei a pus la dispoziţia Fitify o bază nouă şi în continuă creştere de utilizatori internaţionali, alături de posibilitatea de a valorifica potenţialul dispozitivelor purtabile realizate de companie. Martin Mazanec, CEO Fitify, a declarat că "Lansarea Fitify pe HUAWEI AppGallery a fost unul dintre obiectivele noastre importante de business. Vedem un potenţial imens în oportunitatea de a ajunge la un număr tot mai mare de utilizatori Huawei şi ne dorim să continuăm această colaborare şi în cadrul unor proiecte viitoare."

Pentru a putea accesa aplicaţiile disponibile pentru HUAWEI WATCH GT 2 Pro, utilizatorii trebuie să deschidă aplicaţia Huawei Health, apoi să selecteze tabul

Dispozitive din bara de navigare, aflată în partea de jos a aplicaţiei. Odată deschis, acesta va afişa mai multe aplicaţii recomandate, printre care şi Fitify.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Business Mark va organiza evenimentul "Tax & Finance Forum"
12 apr. C.P.


Raiffeisen Bank şi EximBank asigură necesarul de lichidităţi pentru Deltatel
12 apr.


Consiliul Concurenţei a extins investiţia pe piaţa echipamentelor de protecţie a muncii
12 apr. J.P.


Reţeaua Vodafone este 100% verde, fiind alimentată integral din surse de energie regenerabile
12 apr.


Comunitatea de afaceri franco-română dezvoltă împreuna cu universităţile programe educaţionale integrate
12 apr.


Pluria lansează un serviciu nou de rezervări de săli de şedinţe şi birouri private, în România şi străinătate
12 apr.


MINISTERUL INVESTIŢIILOR ŞI PROIECTELOR EUROPENE:Toate componentele detaliate ale PNRR, transmise Comisiei Europene, în prim draft
12 apr. J.P.


Flanco anunţă începutul unui parteneriat cu Federaţia Română de Scrimă
08 apr. S.B.


BusinessMark organizează cea de-a VII-a ediţie a evenimentului "Supply Chain & Logistics Forum"
06 apr. C.P.


Antrenamentele on-line sau pe zoom, soluţia pentru decizia de închidere a sălilor de fitness
01 apr. C.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.