Huawei Technologies anunţă că menţine ferm angajamentul faţă de sistemul educaţional din România

Huawei Technologies anunţă că menţine ferm angajamentul faţă de sistemul educaţional din România

Huawei, furnizor la nivel global în domeniul soluţiilor de tehnologie pentru informaţii şi comunicaţii, menţine ferm angajamentul faţă de sistemul de educaţie din România, susţinând educaţia studenţilor români prin dezvoltarea şi continuarea unor proiecte educaţionale şi stagii de practică, precum Huawei Seeds for the Future.

Programul Huawei Telecom Seeds for the Future este sprijinit de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerului Societăţii Informaţionale, dar şi de cele mai mari universităţi din ţară, iar în ultimii ani a captat din ce în ce mai mult atenţia studenţilor.

Vlad Doicaru, Enterprise Director Huawei România, a declarat: " Prin continuarea acestui program, ne dorim să le oferim studenţilor atât o experienţă interculturală, cât şi accesul la tehnologiile Huawei. Practic, principalele obiective pe care le urmărim prin proiectul «Huawei Seeds for the Future» constau în îmbunătăţirea educaţiei din domeniul IT, armonizarea cunoştinţelor teoretice cu cele practice şi susţinerea tinerilor într-adevăr pasionaţi de domeniul IT."

Prin intermediul acestui program, studenţii înscrişi la facultăţile cu profil tehnic şi nu numai, au posibilitatea de a urma un training de specializare care se desfăşoară în China, la sediul central Huawei din Shenzen, în urma căruia îşi însuşesc atât noţiuni teoretice, cât şi practice.

În acest an, în perioada 18 august - 2 septembrie, zece studenţi (opt din Bucureşti, doi din Republica Moldova) au fost trimişi de Huawei România în China. În prima săptămâna a programului, la Beijing, aceştia au participat la cursuri intensive de limbă şi cultură chineză şi au vizitat obiectivele turistice şi istorice ale oraşului, familiarizându-se astfel cu o parte importantă a culturii chineze. În cea de a doua săptămâna a călătoriei lor s-au mutat la Shenzhen, în campusul Huawei Academy. La sediul central al Huawei, studenţii s-au bucurat de sfaturi şi consultanţă din partea specialiştilor companiei şi au avut acces la tehnologiile moderne din laboratoarele Huawei.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Performanţă remarcabilă pentru fondurile de acţiuni cu expunere la BVB
20 iul. A.M.


ANAF PRIMUL SEMESTRU:Venituri bugetare mai mari cu 13,5%
19 iul. A.M.


Iridex afirmă că nu este sursa mirosurilor
19 iul. A.M.


DORALY.RO:Vor găzduirea a 550 de comercianţi
19 iul. A.M.


Flori de ie împodobesc podiumul Feeric Fashion Week
16 iul. A.M.


FREYWILLE a lansat HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH
12 iul.


WIZZ AIR ANUNŢĂ O NOUĂ RUTĂ: Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie
05 iul. A.M.


Modificările propuse de MRP au trecut de Plen
05 iul. A.M.


Siegfried Mureşan:Noul cumpărător al ArcelorMittal nu închide combinatul
04 iul. A.M.


AmCham, AHK, RBL, CPC:Apel la responsabilitate pentru România
04 iul. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.