KELEMEN HUNOR:

"Manfred Weber este candidatul cel mai credibil"

08 nov. 2018 Politică
E.A.
Kelemen Hunor (Sursa foto: Twitter)
Kelemen Hunor (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astăzi că Manfred Weber, desemnat candidat al PPE la preşedinţia viitoarei Comisii Europene, este cel mai credibil pentru susţinerea cauzei cetăţenilor care aparţin minorităţilor naţionale autohtone şi şi-a exprimat convingerea că acestea va depune toate eforturile pentru reducerea decalajului dintre Estul şi Vestul Europei.

"Am votat astăzi şi pentru ca cei 50 de milioane de cetăţeni europeni care aparţin comunităţilor de minorităţi naţionale autohtone să aibă o voce puternică în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Manfred Weber este candidatul cel mai credibil pentru susţinerea cauzei noastre, politicianul care reprezintă orientarea de centru a Partidului Popular European şi este capabil să unească toate organizaţiile şi partidele membre ale PPE. Suntem convinşi că, în calitate de preşedinte al Comisiei Europene, va depune toate eforturile şi pentru reducerea decalajului dintre Estul şi Vestul Europei", se arată în mesajul transmis de liderul UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.

Acesta a mai precizat că "Transilvania se poate dezvolta doar într-o Uniune Europeană puternică, iar Europa va fi puternică numai dacă statele membre îşi unesc forţele şi aceasta va reprezenta o soluţie viabilă pentru problemele cu care se confruntă cetăţenii europeni".

În finalul mesajului, Kelemen Hunor l-a felicitat pe Manfred Weber şi i-a urat succes în continuare.

Liderul Uniunii a anunţat la sfârşitul lunii octombrie că UDMR îl susţine pe Manfred Weber ca principal candidat la preşedinţia Comisiei Europene, la congresul PPE de la Helsinki.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

RESPINGÂND AMÂNAREA PROPUSĂ DE GUVERNParlamentul a votat din nou dublarea alocaţiilor
04 iun. M.G.


ASF: Organigrama corupţiei
04 iun. Mori Savir


O NOUĂ MAJORARE SALARIALĂ APROBATĂ DE PARLAMENTSalariul minim, stabilit în funcţie de coeficienţii de ierarhizare
04 iun. George Marinescu


Deputaţii ALDE întregesc grupul parlamentar al PSD
04 iun. G.M.


BOGDAN CHIRIŢOIU RĂMÂNE PREŞEDINTE AL CONSILIULUI CONCURENŢEICurtea Constituţională respinge modificările PSD-ALDE-Pro România la legea concurenţei
04 iun. G.M.


Fonduri europene pentru infrastructură
04 iun. I.Ghe.


CCR NU PRELUNGEŞTE MANDATELE ALEŞILOR LOCALIHaos în administraţia publică locală
04 iun. G.M.


Cristian Popescu Piedone şi-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 51
03 iun. S.B.


MARCEL CIOLACU:"PNL-ul să vină la masa negocierilor cu toate forţele politice"
03 iun. S.B.


CĂLIN POPESCU TĂRICEANU:"Decizia CCR privind data alegerilor readuce normalitatea şi bunul simţ în relaţia Parlament-Guvern"
03 iun. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.