ICEE.FEST:

UPGRADE 100 şi-a anunţat agenda

20 mai. 10:46 Miscellanea
I.L.
UPGRADE 100 şi-a anunţat agenda

iCEE.fest se lansează sub un nou nume, UPGRADE 100, şi aduce în Capitala României peste 140 de speakeri, experţi şi autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet şi de noile tehnologii, în cel mai amplu festival de acest tip care a avut loc vreodată în ţara noastră şi în regiune, scrie News.ro.

Festivalul - care va avea loc în 13 si 14 iunie - a anunţat azi o agendă complexă, ce cuprinde mai multe evenimente în paralel:

Un eveniment de digital & tech cu speakeri-vedetă precum Salim Ismail - co-fondator "Singularity University", cunoscutul futurologMatthew Griffin, speakerul profesionist David JP Phillips - "Mr. Death by PowerPoint" şi alţi invitaţi

O conferinţă a giganţilor globali, la Bucuresti: cel mai mare număr de speakeri şi traineri de la Google, Facebook, LinkedIn şi din partea altor playeri globali majori (Facebook si Google având scene dedicate, câte o zi întreagă) care au participat vreodată la un eveniment de acest tip organizat în România

Un eveniment important dedicat startup-urilor: "UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch" va înlocui "200 Seconds of Fame" anul acesta, deoarece câştigătorul competiţiei din cadrul festivalului va primi si o finanţare de minim 50.000 de euro, din partea fondului de investiţiiGapMinder.

Nu mai puţin de 11 conferinţe specializate, pe 11 verticale: Disruptive Innovation | Advertising & Marcom | Creativity, VR, AR & Experential | AI & Robotics | eCommerce & Retail | Digital Content & ADtech | Fintech & eMoney | eHealth & Medtech | Tech & Democracy | Startups & Investments | Video Gaming & Entertainment.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

A doua zi de proteste pentru sindicaliştii din transportul feroviar
17 sep. V.I.


"Război" cu ţigările electronice
17 sep.


Ziua Naţională a Constructorului sărbătorită pe 14 septembrie
16 sep. I.I


LEGRAND:Piaţa de smarthome creşte cu 30% pe an
16 sep. I.I


Pactul Pentru Muncă poate scoate România din criza de forţă de muncă specializată2
16 sep. M.A.


ADEM solicită reevaluarea listei de medicamente propuse pentru a fi interzise de la export paralel
16 sep. M.I.


ÎN IULIE:Creştere de 41% în sectorul construcţiilor3
16 sep. A.M.


Japonia devine ţara centenarilor
16 sep.


Ziua naţională a constructorului, sărbătorită începând de anul acesta
15 sep.


INS:Circa 96 % dintre familiile din ţara noastră au locuinţele în proprietate1
15 sep. I.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.