IMMOFINANZ:

Contracte semnate pentru peste 41.000 mp în primele 9 luni ale anului

26 oct. 14:07 Miscellanea
S.B.
Contracte semnate pentru peste 41.000 mp în primele 9 luni ale anului

compania austriacă IMMOFINANZ, a semnat contracte în primele nouă luni ale anului pentru ocuparea unei suprafeţe de peste 41.000 de metri pătraţi.

Noile contracte includ atât prelungiri sau extinderi ale suprafeţelor ocupate, cât şi atragerea de noi chiriaşi în clădirile companiei - opt proprietăţi active, plus două clădiri de birouri în proces de modernizare, toate localizate în Bucureşti şi Voluntari. Mai mult de jumătate dintre contractele semnate au vizat spaţii de birouri din parcurile de business IRIDE şi myhive S-Park, unde mai multe companii au ales să extindă perioada sau să închirieze suprafeţe suplimentare.

Printre noii chiriaşi intraţi în portofoliul IMMOFINANZ se numărăUNIVA, companiecare a optat pentru închirierea unei suprafeţe de peste 2.000 de metri pătraţi în clădirea Global Business Center,şi Samsara, brand originar din Cluj-Napoca, cunoscut drept unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan şi raw-vegan din ţară. Samsara va deschide în IRIDEun centru de producţie, delivery (cu posibilitate de pick-up) şi catering.Tot în IRIDE au închiriat noi suprafeţe, Hartmann şiTabac XPress.

Pink Postmaster a extins perioada pentru spaţiile ocupate în clădirea de birouri Pipera II şi depozitul Pipera (o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi), iar Grundfos România pentru spaţiul din clădirea myhive S-Park. Harman a decis continuarea colaborării cu IMMOFINANZ pentru birourile din myhive Metroffice,unde ocupă acum o suprafaţă de mai mult de 10.000 de metri pătraţi.

"Rata de ocupare a clădirilor de birouri administrate de IMMOFINANZ în România a atins nivel foarte bun, de 91%. Calitatea serviciilor de administrare şi facilităţile oferite în clădirile myhivene-au permis să oferim chiriaşilor mai mult decât simple spaţii de birouri,respectiv o experienţă pozitivă şi un parteneriat de încredere pe termen lung", a afirmatFulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZRomânia.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Administraţia Canalelor Navigabile şi-a majorat investiţiile pentru acest an cu aproape 17 milioane lei
01 dec. S.B.


Amenzi pentru bistriţeni ieşiţi din zona carantinată, la Colibiţa
01 dec. A.P.


RAPORT EIT FOOD:Impactul pandemiei de COVID-19 asupra comportamentelor alimentare europene
01 dec. S.B.


1 DECEMBRIE, ÎN ROMÂNIA:Rată crescută a testelor pozitive - 4272 noi cazuri
01 dec. S.B.


29 NOIEMBRIE, PE GLOB:Infectaţi - cca. 63 milioane ; Decese - cca. 1,47 milioane
01 dec. J.P.


UNTRR salută clarificările publicate de Comisia Europeană privind noile prevederi ale Pachetului Mobilitate 1
01 dec. J.P.


EUROSTAT:România şi Cipru, cel mai scăzut procentaj din UE la întreprinderile cu creştere ridicată
01 dec. J.P.


Scurgere de documente despre modul în care China a gestionat începuturile pandemiei
01 dec. A.P.


VÂLCEA:Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier
01 dec. A.P.


Două persoane au încercat să forţeze filtrul jandarmilor de la ceremoniile restrânse de Ziua Naţională
01 dec. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.