Impact Developer & Contractor a finalizat programul de rascumparare demarat în 2019

03 iul. 19:39 Companii
M.G.
Impact Developer & Contractor a finalizat programul de rascumparare demarat în 2019

Impact Developer & Contractor (IMP) a anunţat astăzi că programul de răscumpărare demarat de companie anul trecut s-a încheiat cu achiziţia tuturor celor 10 milioane de titluri avute în vedere, potrivit unui raport remis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Preţul mediu plătit per acţiune de IMP în cadrul programului demarat în 22 iulie 2019 a fost de 1.371127 lei. Cotaţia IMP se află în prezent la 1,52 lei/titlu, în timp ce preţul unei acţiuni se afla în data de 19 iulie 2019 la 1,17 lei. Preţul maxim aprobat de acţionari în 2019 a fost de 1,5 lei/acţiune.

Cele 10 milioane de acţiuni răscumpărate reprezintă 3,6% din capitalul social al dezvoltatorului imobiliar. Programul a fost demarat parţial pentru alocarea către angajaţi şi administratori şi parţial pentru anulare şi reducerea capitalului social al societăţii.

Acţionarii Impact au mai aprobat în adunarea din data de 28 aprilie 2020 un alt program de răscumpărare pentru alte zece milioane de acţiuni proprii, din nou parţial pentru alocarea către angajaţii şi conducerea societăţii şi parţial pentru anularea titlurilor şi reducerea capitalului social.

Acţionarul majoritar al Impact Developer & Contractor este Gheorghe Iaciu, cu o deţinere de 56,82% din companie, în timp ce Adrian Andrici are 15,43% din capitalul Impact Developer & Contractor.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

870 de navalişti români, disponibilizaţi de Damen
06 aug. George Marinescu


CONSUMUL ANUAL DE ENERGIE VA SCĂDEA CU CIRCA 8%Enel X România a instalat panouri fotovoltaice pe o fabrică de ulei vegetal din judeţul Tulcea
06 aug. C.P.


Cefin Trucks şi-a dezvoltat reţeaua de service-uri în plină pandemie
06 aug. A.T.


MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR:Autorizarea proiectelor 5G, condiţionată de avizul pozitiv al CSAT
06 aug. I.GHE.


PROIECT DE OUG:Peste 613 milioane lei - ajutor de stat pentru salvarea Tarom şi Blue Air5
05 aug. I.GHE.


Disney a renunţat să lanseze "Mulan" în cinematografele din SUA şi alte teritorii
05 aug. S.B.


CEO-ul Ford Motor, Jim Hackett, se retrage din companie
05 aug. S.B.


LEMON INTERIOR DESIGN:"Perioada petrecută în casă ne-a dat ocazia să înţelegem cât de important este mediul în care trăim"
05 aug. A CONSEMNAT ADELINA TOADER


ÎN ACEST ANAqua Azur investeşte în premieră în propriile proiecte
05 aug. A CONSEMNAT EMILIA OLESCU


De ce au nevoie companiile farmaceutice de imunitate în faţa legii?14
05 aug. Călin Rechea

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.