INVESTIŢIE DE 16 MILIOANE DE EURO ÎN BUCUREŞTI

AFI Europe Romania începe construcţia proiectului rezidenţial AFI City

Prima etapă a proiectului presupune livrarea a două clădiri cu 190 de locuinţe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane  

AFI Europe Romania a anunţat, ieri, printr-un comunicat transmis redacţiei, că investeşte 16 milioane de euro în primul proiect rezidenţial de amploare, al companiei, de la noi din ţară, AFI City.

Conform comunicatului, AFI Europe Romania începe lucrările de construcţie a complexului rezidenţial cu o rată de ocupare de 25%.

Potrivit comunicatului, prima etapă a proiectului presupune livrarea a două clădiri cu 190 de locuinţe, care vor fi deservite de 228 de locuri de parcare supraterane, construcţia urmând să fie finalizată în vara anului viitor.

AFI City este localizat în partea de nord-vest a Capitalei, în sectorul 1, de-a lungul Bulevardului Bucureştii Noi, în apropierea staţiei de metrou Laminorului, mai notează comunicatul conform căruia, odată cu încheierea tuturor etapelor, ansamblul rezidenţial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilităţi pentru activităţi sportive şi spaţii de joacă.

Proiectul AFI City este prevăzut cu apartamente de tip Studio Dublu şi apartamente cu două şi trei camere.

Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania, a declarat: "Demararea lucrărilor de construcţie marchează un punct de referinţă pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. (...). Aşteptările privind vânzările sunt ridicate şi credem că se vor desfăşura în ritm rapid datorită locaţiei proiectului şi conceptului de comunitate privată".

Anterior, în luna februarie a acestui an, AFI Europe Romania îşi anunţa intenţia de a demara construcţia AFI City, aflându-se atunci în etapa de obţinere a autorizaţiilor necesare celei de-a doua faze a investiţiei.

David Hay, la acea vreme CEO AFI Europe România, declara: "Ne-am extins activitatea pe piaţa din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidenţial în Bucureşti. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga şi Praga".

Pe lângă mall-ul din zona Cotroceni, AFI Europe mai deţine, la noi în ţară, şi AFI Business Park, alcătuit dintr-un număr de cinci clădiri de birouri.

Menţionăm că reprezentanţii Minis­terului Economiei nu ne-au oferit un punct de vedere oficial, referitor la această situaţie, până la închiderea ediţiei.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

PENTRU ACEST AN,Alum a pregătit 59 milioane de lei pentru investiţii
20 iul. A.I.


Daniel DăianuCe arată decizia privind Bulgaria?1
20 iul. Daniel Dăianu


VREI CA STATUL SĂ ÎŢI GARANTEZE CREDITUL? DAI ŞPAGĂ!"Prima Casă", în atenţia Parchetului General1
20 iul. G.M.


CU MOARTEA PRE MOARTE ZBURÂNDAripile frânte ale aviaţiei militare
20 iul. George Marinescu


Tinerii fug de agricultură
20 iul. Octavian Dan


TUI Travel Center: Peste 80% dintre turiştii care au vouchere de vacanţă vor la mare în vârf de sezon2
20 iul. A.T.


ROMPETROL:Prima benzinarie din Romania alimentata din surse regenerabile
19 iul. A.M.


Volvo mizează pe un nou record de vânzări
19 iul. V.D.


ANUL TRECUT:Germanii de la Elektrobit, afaceri de 8 milioane de euro la Braşov
19 iul. OVIDIU VRÂNCEANU


CU O INVESTIŢIE DE 30.000 DE EUROSTROP Concept mizează pe cosmetica organică
19 iul. A consemnat ADELINA TOADER

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.