INVESTIŢIE DE 16 MILIOANE DE EURO ÎN BUCUREŞTI

AFI Europe Romania începe construcţia proiectului rezidenţial AFI City

20 iun. Companii

Prima etapă a proiectului presupune livrarea a două clădiri cu 190 de locuinţe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane  

AFI Europe Romania a anunţat, ieri, printr-un comunicat transmis redacţiei, că investeşte 16 milioane de euro în primul proiect rezidenţial de amploare, al companiei, de la noi din ţară, AFI City.

Conform comunicatului, AFI Europe Romania începe lucrările de construcţie a complexului rezidenţial cu o rată de ocupare de 25%.

Potrivit comunicatului, prima etapă a proiectului presupune livrarea a două clădiri cu 190 de locuinţe, care vor fi deservite de 228 de locuri de parcare supraterane, construcţia urmând să fie finalizată în vara anului viitor.

AFI City este localizat în partea de nord-vest a Capitalei, în sectorul 1, de-a lungul Bulevardului Bucureştii Noi, în apropierea staţiei de metrou Laminorului, mai notează comunicatul conform căruia, odată cu încheierea tuturor etapelor, ansamblul rezidenţial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilităţi pentru activităţi sportive şi spaţii de joacă.

Proiectul AFI City este prevăzut cu apartamente de tip Studio Dublu şi apartamente cu două şi trei camere.

Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania, a declarat: "Demararea lucrărilor de construcţie marchează un punct de referinţă pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. (...). Aşteptările privind vânzările sunt ridicate şi credem că se vor desfăşura în ritm rapid datorită locaţiei proiectului şi conceptului de comunitate privată".

Anterior, în luna februarie a acestui an, AFI Europe Romania îşi anunţa intenţia de a demara construcţia AFI City, aflându-se atunci în etapa de obţinere a autorizaţiilor necesare celei de-a doua faze a investiţiei.

David Hay, la acea vreme CEO AFI Europe România, declara: "Ne-am extins activitatea pe piaţa din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidenţial în Bucureşti. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga şi Praga".

Pe lângă mall-ul din zona Cotroceni, AFI Europe mai deţine, la noi în ţară, şi AFI Business Park, alcătuit dintr-un număr de cinci clădiri de birouri.

Menţionăm că reprezentanţii Minis­terului Economiei nu ne-au oferit un punct de vedere oficial, referitor la această situaţie, până la închiderea ediţiei.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

MEDIAT DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR LUCIAN ŞOVA:Acord între conducerea Romatsa şi sindicat
15 dec. T.T.


DIN CAUZA ZĂPEZII:Aeroportul Internaţional din Timişoara, închis temporar
15 dec. L.T.


FP critică Ministerul Transporturilor
14 dec. D.D.


Ţara noastră - blocaj economic în sectorul forestier
14 dec. L.I.


ANRE:Cresc tarifele pentru distribuţia energiei electrice
14 dec. T.A.


CET Govora a salvat Oltchim de la faliment3
14 dec. I.T.


Delta Studio a lansat a 3-a ediţie a Albumului Lifestyle Design Interior
14 dec. R.R.


Hidroelectrica a finalizat modernizarea Hidroagregatului II al CHE Bereşti
14 dec. Mihai Gongoroi


Mai mulţi bani pentru IMM-urile din domeniul IT
14 dec. I.Ghe.


Mandachi Hotel&Spa - o investiţie de circa 7 milioane de euro
14 dec. A.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.