IOAN NANI, ANTIBIOTICE IAŞI:

"Cifra de afaceri la export s-a dublat în ultimii şase ani"

30 oct. 2017 Companii-Afaceri
ADELINA TOADER
"Cifra de afaceri la export s-a dublat în ultimii şase ani"

Cifra de afaceri la export a companiei Antibiotice Iaşi s-a dublat în ultimii şase ani, potrivit directorului general Antibiotice, Ioan Nani.

Conform acestuia, succesul companiilor farmaceutice constă în capacitatea de a face faţă deschiderii internaţionale.

Ioan Nani a declarat: "Prin particularităţile specifice, aceste direcţii pe care le urmărim se dovedesc esenţiale pentru strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a companiei, cu atât mai mult cu cât în condiţiile actuale, succesul companiilor farmaceutice constă şi în capacitatea de a face faţă deschiderii internaţionale. În fiecare an am identificat noi oportunităţi de dezvoltare şi alături de alte instrumente de promovare am determinat semnificativ dezvoltarea afacerilor pe pieţele externe, astfel încât cifra de afaceri la export s-a dublat în ultimii şase ani".

Compania Antibiotice a participat, în perioada 24-26 octombrie 2017, pentru al cincisprezecelea an consecutiv, în calitate de expozant, la cel mai important târg de produse farmaceutice din lume - CPhI Worldwide (Chemical and Pharmaceutical Ingredients), care s-a desfăşurat anul acesta în Germania, la Frankfurt.

Potrivit companiei, consolidarea poziţiei pe pieţele externe, identificarea de noi pieţe, atât pentru substanţe active cât şi pentru produse finite, dezvoltarea parteneriatelor strategice privind producţia în cooperare, reconfirmarea relaţiilor comerciale cu furnizorii de materii prime din străinătate şi identificarea de noi surse de aprovizionare sunt câteva dintre ţintele propuse.

Reprezentanţii companiei au precizat: "O astfel de manifestare reprezintă pentru echipa Antibiotice o ocazie de documentare privind tendinţele şi schimbările de pe piaţa farmaceutică internaţională, recunoscută ca fiind una dintre cele mai dinamice pieţe din economia mondială".

Mihai Stoian, director afaceri internaţionale, a precizat: "Participarea la CohI Worldwide creează oportunităţi importante prin identificarea de noi parteneriate, dar şi prin consolidarea celor existente. Discuţiile purtate vizează modalităţi de dezvoltare a formelor şi claselor terapeutice din portofoliul firmei, identificarea de noi surse alternative de materii prime şi substanţe active, precum şi negocierea cu furnizorii a unor condiţii comerciale cât mai favorabile".

CPhI Worldwide este cel mai important târg mondial de substanţe active şi industrii conexe. Prima ediţie a avut loc în anul 1990 sub forma unei convenţii internaţionale în domeniul substanţelor active şi a reunit 16 expozanţi şi 250 vizitatori. În acest an târgul a reunit peste 42.000 de participanţi şi 2500 companii expozante din peste 150 de ţări.

Pe pieţele externe, Antibiotice este lider în producţia mondială de Nistatină. Principala piaţă de export este SUA unde exporturile s-au dublat în primul semestru al anului 2017 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

În 2016, 31% din valoarea cifrei de afaceri a fost realizată pe pieţele internaţionale.

Compania are parteneri de afaceri în peste 70 de ţări de pe toate continentele.

Totodată, Antibiotice are certificări şi autorizări recunoscute la nivel internaţional, dar şi autorizare din partea organismului de reglementare a medicamentului din SUA (FDA) pentru substanţa activă Nistatină şi produse injectabile. Deţine certificat de Conformitate cu Farmacopeea Europeană (CoS) pentru Nistatină şi certificat de Bună Practică de Fabricaţie (GMP) pentru toate fluxurile de fabricaţie.

Compania are trei reprezentanţe comerciale în Republica Moldova (2013), Serbia (2014) şi Vietnam (2016). Obiectivul urmărit este de a genera o creştere sustentabilă pe termen lung a afacerilor companiei prin înregistrarea de produse adaptate specificului fiecărei pieţe abordate.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Unitatea 2 - Cernavodă a revenit la puterea nominală
16 oct. T.A.


Apple Watch, folosit de chirurgi pentru monitorizarea pacienţilor
16 oct. T.I.


COMUNICAT DE PRESĂ:Directorul general al Electrica pleacă din funcţie1
16 oct. F.B.


CLAUDIU GEORGESCU, APMCR:"Reducerea drastică a investiţiilor guvernamentale trage în jos piaţa construcţiilor"
16 oct. R.R.


Aliat surpriză pentru ţările care comit atacuri cibernetice
16 oct.


CBRE: "59% din stocul modern de spaţii de retail, reprezentat de centrele comerciale"
16 oct. R.R.


Căşti care asigură traducerea în timp real
16 oct. O.D.


Subvenţii în avans pentru fermieri
16 oct. D.N.


AOAR:Dezbaterile pe legea offshore se concentrează excesiv pe nivelul redevenţelor
16 oct. Gheorghe Iorgoveanu


CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR "CARTEL ALFA":"Lucrătorii independenţi - prestatorii cu cele mai puţine drepturi"
16 oct. I.Ghe.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.