MAE, îngrijorat de atacurile împotriva navelor care transportă produse petroliere 1

16 iun. A.P.
MAE, îngrijorat de atacurile împotriva navelor care transportã produse petroliere

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îşi arată îngrijorarea faţă de atacurile recente împotriva unor nave destinate transportului de ţiţei şi a produselor petroliere, precum şi a unei nave de mărfuri. "Aceste acţiuni repetate pun în pericol siguranţa navigaţiei în Golf şi Marea Omanului, şi, pe fondul tensiunilor deja existente în regiune, pot conduce la destabilizarea semnificativă a securităţii în zonă, cu efecte inclusiv asupra economiei la nivel mondial", arată MAE.

NOUA ŞEFĂ A GUVERNULUI MOLDOVEAN: Maia Sandu se angajează să consolideze relaţiile cu UE

16 iun. A.P.
 Maia Sandu se angajeazã sã consolideze relaþiile cu UE

Noul premier moldovean Maia Sandu s-a angajat ieri să promoveze relaţiile cu Uniunea Europeană (UE) şi să-i traducă în justiţie pe toţi cei care se fac vinovaţi de abuz de putere, inclusiv pe cel mai puternic oligarh din această fostă republică sovietică, Vlad Plahotniuc, care a părăsit ţara cu o zi înainte.

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.