OLGUŢA VASILESCU: "Legea salarizării se va aplica aşa cum a fost adoptată de parlament"1

21 oct. T.T.
Lia Olguþa Vasilescu (sursa foto: Twitter)

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că Legea salarizării se va aplica aşa cum a fost votată de Parlament.

Pro România se reuneşte astăzi în primul Congres naţional1

21 oct. 11:12 P.E.
Victor Ponta (Sursa foto: Twitter)

Actualizare 15:00 Victor Ponta a fost ales preşedinte al partidului Pro România

Fostul premier, Victor Ponta, a fost ales preşedinte al partidului Pro România în cadrul primului congres naţional al formaţiunii politice, care a avut loc astăzi la Romexpo.

------

Actualizare 13:12 Victor Ponta, singurul candidat la preşedinţia partidului

Victor Ponta este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al Pro România, iar pentru cele trei funcţii de prim-vicepreşedinte s-au înscris Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu şi Nicolae Bănicioiu.

------

Pro România se va reuni astăzi în primul Congres naţional care se va desfăşura la Romexpo, acesta fiind precedat de mai multe dezbateri cu societatea civilă, parteneri sociali şi mediul academic.

UE şi Trump cer informaţii despre moartea lui Khashoggi

21 oct. 13:03 Emma Pană
Sursa foto: Twitter

Dezvăluirile cu privire la moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi sunt "profund tulburătoare" şi este necesară o "anchetă aprofundată, credibilă şi transparentă", consideră Uniunea Europeană, iar preşedintele american Donald Trump vrea să afle mai multe, inclusiv unde e cadavrul, relatează The Associated Press.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU:"Sub nicio formă nu vor îngheţa salariile"1

21 oct. 17:22 P.E.
Cãlin Popescu Tãriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă, că nu a văzut documentul trimis de Ministerul Finanţelor Comisiei Europene, dar că sub nicio formă nu poate fi vorba de o îngheţare a salariilor.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul stârneşte inflaţia cu aparentele măriri de pensii-salarii1

21 oct. 17:33 E.A.
Cãlin Popescu Tãriceanu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astăzi, la Băileşti, că PSD se află în continuare în campanie şi în timp ce în ţară "se laudă" că dublează pensiile şi salariile, Guvernul trimite la Bruxelles "hârtie" în care spune că este posibilă îngheţarea salariilor în sectorul public pe anul 2019 şi "dă drumul inflaţiei".

Cãlin Popescu Tãriceanu

ÎN LEGĂTURĂ CU UN COMPLOT VIZÂND INFLUENŢAREA ALEGERILOR DIN 6 NOIEMBRIE:Rusoaica Elena Husainova, inculpată în SUA pentru imixtiune2

21 oct.
A.S.
Cãlin Popescu Tãriceanu

PENTRU A SOLUŢIONA UN DIFEREND PE TEMA UNEI AMNISTII FISCALE:Salvini şi Di Maio, întâlnire la Roma

21 oct.
R.A.
Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.