KLAUS IOHANNIS:

"Majoritatea parlamentară pesedistă se opune reformelor justiţiei" 7

06 aug. Politică
G.M.
"Majoritatea parlamentară pesedistă se opune reformelor justiţiei"

Creşterea infracţiunilor comise cu violenţă în ultima perioadă şi a numărului scandalurilor desfăşurate pe domeniul public între clanurile interlope reprezintă o consecinţă a celor trei ani de guvernare PSD, a afirmat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în ultimii 30 de ani. Ne amintim cu tristeţe de cei trei ani de guvernare în care PSD a încercat să distrugă legile justiţiei, să pună cizma pe gâtul justiţiei, să îi apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiţi şi asta se vede acum pe străzi. Actualul Guvern vine cu măsuri, dar în Parlament este aceeaşi majoritate pesedistă care se opune la reformele justiţiei. Infractorii ar trebui să fie la puşcărie şi oamenii cinstiţi să fie apăraţi de instituţiile statului nu invers cum, din păcate, am avut tendinţa în anii de guvernare pesedistă", a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele s-a referit şi la decizia Giorgianei Hossu, procuror-şef al DIICOT, de infirmare a unei părţi din ordonanţa de clasare a dosarului 10 august.

Klaus Iohannis a spus: "Constat că dosarul a fost întors pentru cercetări mai aprofundate, ceea ce este un lucru bun. Faptul că s-a decis retrimiterea dosarului, mi se pare un lucru bun. (...) Dacă ar fi să dau timpul înapoi nu aş vrea acea guvernare pesedistă care i-a bătut şi gazat pe români în 10 august. Important este ca adevăraţii vinovaţi să fie traşi la răspundere şi am încredere în justiţie".

În legătură cu alegerile locale care sunt programate să se desfăşoare în 27 septembrie, preşedintele ţării a arătat că în secţiile de votare care sunt constituite în unităţi de învăţământ, spaţiile respective vor fi dezinfectate înainte şi după desfăşurarea procesului electoral, pentru a nu exista efecte negative cu privire la participanţii la vot şi nici cu privire la procesul educaţional. Klaus Iohannis a precizat că Ministerul Sănătăţii va stabili în perioada următoare normele ce vor trebui respectate în 27 septembrie şi că în acest fel votarea poate să fie o activitate sigură.

Opinia cititorului: 7
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 06.08.2020, 11:32

Dle Președinte, mostenirea grea poate fi invocată, că nu merge economia, că nu sunt autostrăzi, spitale etc.,dar în ceea ce privește clanurile, hotărât nu! Aici, un șef ar trebui in maxim o lună să rezolve situația altfel nu are calități! D-voastra, de exemplu, nici în 10 ani si cu guvernare favorabilă, nu puteți si o spun cu regret!(vă rog să mă credeți sunt votant PNL)

De altfel până acum n-am avut niciun presedinte si niciun prim ministru care să înțeleagă acest lucru simplu! 

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de anonim în data de 06.08.2020, 13:05

Schimba partidul, voteaza orice dar nu pnl. Lu' hohanis ii zici degeaba pentru ca nu intelege nimic

El are de facut drumuri la Sibiu, de jucat golf iar tu il chinui cu probleme minore.

ionopot kivanok psd 

2.   E CEVA DIVIN !!!
mesaj trimis de anonim în data de 06.08.2020, 12:19

Toți POLITRUCII nu vor TRANSPARENȚĂ și ,, legea " să fie LEGE..... DE BIG BROTHER fug ca DRACUL de tămâie......

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 06.08.2020, 13:17

Iohannis e dăștept!

4.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 06.08.2020, 17:55

Mă uit la clanul Duduianu-Pian le priveghi! Gulere albe nu altceva! Sunt câteva sute toți tunsi la săptămână, haine firmă adidași firmă, mișcări de o anumită eleganță, au primit amenzi si n-au vociferat, parlamentarii clar sunt sub nivelul lor! Ce mai suportă durerea cu demnitate! Dacă 2-300 de oameni dintr-un singur clan arată așa "domni" înseamnă că în spatele lor sunt cel puțin 1000 de executanti ai ordinelor,că trebuie să fie si din ăștia. ÎNSPĂIMÂNTĂTOR CE FORTA !

5.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 06.08.2020, 20:17

Nea Președinte, de 6 ani ne-ai tâmpit cu PSD, sau tu ești tâmpit! Nu este luare de cuvânt, de orice ca sa nu zici de PSD. Parca ești retardat.Cred ca cel mai bine este sa stai in banca ta ca oricum nu spui nimic!

6.   Plavannis
mesaj trimis de vlad tepes în data de 06.08.2020, 22:17

Maine, poimaine Plavanul va iesi sa ne spuna ca, e vina PSD-ului pt faptul ca el a fost nascut drept un Robot autist si fatalau!

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

VLAD VOICULESCU:''Facem plângere penală şi ne adresăm Curţii de Conturi pentru publicitatea mascată făcută de Firea''2
25 sep. G.U.


Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din funcţia de procuror-şef al DIICOT
25 sep. G.U.


NICUŞOR DAN:''Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte''6
25 sep. G.U.


IONEL DANCĂ:''Vrancea a fost izolată şi se află pe ultimele locuri din ţară la investiţiile străine''
25 sep. G.U.


MARCEL CIOLACU:''Ar fi cazul ca prim-ministrul să aibă decenţa să dubleze alocaţiile''1
25 sep. G.U.


CRISTIAN BUŞOI, VICEPREŞEDINTELE PNL:''E foarte important să se meargă la vot, respectând toate normele de siguranţă necesară''4
25 sep. G.U.


BEM:Gabriela Firea şi-a făcut publicitate mascată, în plină campanie electorală
25 sep. J.P.


EUGEN TOMAC CĂTRE DAN BARNA:Este inadmisibil să preluaţi tehnicile de manipulare ale PSD 1
25 sep. J.P.


VASILE DÎNCU:"Cei care să zicem sunt mai în vârstă nu se vor duce la vot şi asta va dezavantaja PSD"9
25 sep. J.P.


Klaus Iohannis a semnat decretul pentru încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cătălin Ioniţă
25 sep. A.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.